Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende bakacağım.. ben genel olarak çok fotoğraf çeken birisi değilim zaten. Aklıma gelmiyor genelde. Ama kilo alınca hepten unutuyorum :)
Ben deliyim herhalde habire çektimm durdum:) diğerleri taytlı flaann o yüzden burdan paylaşamadım ama karşılaştırıp duruyorum habire

Benzer bir durumu ben de cardiolarda yaşıyorum üstelik bacaklarımda. Tamam arkadaki kaslar ama ip atlarken gerçekten çalışmıyor mu şüphedeyim.

Bizim boyumuzda 50 kilo pek iyi durmuyor sanki Esracım yaa. Ben lise sonda 55 kiloydum kemiklerim çıkardı babaannem tahta gibisin acık ye derdi . İri kemikliyim zaten 50 kilo kendimi hiç düşünemiyorum

İyi geceler kızlar :)
Yaklaşık iki sene önce 14.takimdan mezun oldum ama maalesef kapanmış
Yedikçe ipin ucu iyice kaçtı benide alın aranıza lütfen
Hoşgeldin aramıza canım

Sagol canım benim en güzel l incelmeler senin olsun
Sağol kuzummm. İnşallah. Bende fotoları hazırlamaya başlayayım da birkaç ay sonra ne olmuş görelim. Sizi böyle görmek büyük motivasyon oldu bana da.

Basin sagolsun ayvacicegi

Gerçekten aç mısın? Bazen su ihtiyacı da açlık gibi oluyormuş derler ( ben hiç görmedim öyle bir şey kendimde) tarçınlı süt yoğurtlu bilmem ne ile geçiştirebilirsin belki canım
Biraz gec kaldim ama
Yatmadan bir iki saat once yiyecegin zenfefilli pul biberli limonlu yogurtun uzerine icecegin suyla sabah guzel bir eksi gelebilir ve ac uyumamis olurdun
Tesekkur ederim, bi dahaki sefere bunlari denerim artik:) Suya abanip uyudum en son ac ac:)

Eveet bugunku yag olcum sonucumu bi oncekiyle kiyaslarsak: oncelikle yag oranim %4 civari azalmis Bi onceki sefer %25 civari gelen yag oranim bugun itibariyle %21.1. Ayrica, arada gecen yaklasik 2.5 aylik surede tam 3.5 kilo yag kaybetmis ve 2 kilo kas+kemik kutlesi kazanmisim. Ki kemik kutlesini arttirmak biz kadinlar icin ileride kemik erimesini onlemek acisindan cok cok onemli, aklinizda olsun. Spor uzmani degerlerimi cok basarili buldu ve ne yapiyosan devam et bence dedi Zira onceki sefer gorustugum spor uzmani ayni anda yag kaybetip kas kazanamayacagimi soylemisti. Benim okudugum ve izledigim kadariyla da zor ama imkansiz degildi. Sekil 1a'da goruldugu gibi isteyince oluyormus:) Sonuc olarak herkese tavsiyem: agirlik calisalim ve hatta cevremize de calistiralim:))

Bi sonraki 3 aylik donem icin hedefim yag oranimi %18 seviyesine indirmek ve artik su karin kaslarini belirginlestirmek:)

Bu da bugunku test sonucum (agirliklar pound cinsinden, 1 pound yaklasik 0.4 kg):

Yaaaa çok iyiiiii
Şimdi ağırlık mı çalışıyoruz yani :))))) spor salonu şart onada ya :/

Ben de oldum olası sevmem kaşarı ancak şöyle beşamel soslu bi yemek yapcam da onun üzerine rendelicem yoksa hiç aramıyorum. Nara ben de bi ara çok sarmıştım ama birisi kan sulandırıcı özelliği var sen zaten coraspin, oksapar kullanıyosun yeme dedi ilişkimize ara verdik doğruluk payını tabiki bilmiyorum Kuru erik hiç denk gelmedim bulursam alayım bi bakayımm

Yaaaa çok iyiiiii
Şimdi ağırlık mı çalışıyoruz yani :))))) spor salonu şart onada ya :/
Tesekkur ederiiim
Aslinda degil emniscim ya, vucut agirliyla calismaya da baslayabilirsin. Sinav, lunge, squat, mekik, bisiklet hareketi, russian twist, single leg deadlift vs vs vucut agirliyiyla yapilabilen egzersizler de cok. Pilates lastiklerinden alabilirsin bi sonraki asamada, onlar da agirlikla hemen hemen ayni gorevi goruyo. Spor salonu uyeligi olsa daha iyi tabi ama sart da degil. Ha bi de onemli bi nokta su, git gide hareketleri zorlastirmak. Bana iki spor uzmani da bunu cok vurguladi. Onu da agirlikla calisiyosan agirligi arttirarak, ya da tekrar sayisini arttirarak yapabilirsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…