- 29 Nisan 2018
- 778
- 2.632
- 43
- 37
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #329.141
Olur mu rahmin hızla büyüyor şimdi hormonların da farklı çalıştığı için alabilirsin yaniDaha artmak için erken aslında ama galiba ilaçların gazabına uğradım birazBiraz da tabi ki boğaza düşkünlük kaşarı çok duyuyorum ama kendisiyle hiç aram yok
Oooo maşallah çok iyi
Helva bana cidden süt yapıyordu ama sanırım içindeki tahinden dolayı ama şekerli komposto felan yapmaz bulgur pilavı ve soğan da çok süt yapıyor dereotu da bunlar benim etkisini gördüklerimBunun bide sut olsun diye yenen helva ,sekerli komposto versiyonlari oluyo biliyomusun
Bir ana öğün sebze birini protein veriyordu hani denk düşmezse yerini değiştirebilirsin diyordu araya da galeta veriyordu meyve yoğurt yoğurt gece öğünüydü tabi bu 1 buçuk sene önceydi hatta buraya gelmiştim 1 hafta diyet yaptım sütüm kesildiEkmek için sözlerinde çok haklısın. Bizde diyete başladım ile ekmeği kestim birlikte söylenir genelde. Ama dediğin gibi daha düşük kilolarda kalori kısacak yerin olmalı. Diyetin nasıldı bilmiyorum ama öğün atlamamak da bence diyette oldukça önemli bir konu. Benim diyetisyen ekstra olarak protein öğününü öğlene sebze öğününü akşama koyardı. Meyveyi de erken ara öğünlere..
İnşallah eski haline çabucak dönersin canım. İncecikmişsin.Size öncesi ve sonrası göndereyim kilo verince umarım öncesi halime dönerim
Günaydın. Kolay gelsin canım. Arkadaşına da acil şifalar diliyorum.Günaydınlar
Ben sabitim kızlar.
Bir kaç gün arkadaşıma yardıma gidicam. Taşınacak. Kendisi de kanser hastası.
Dün gittim. Haftasonu taşınacak. Eşyalarını toplamaya yardım edeceğim.
benim internet paketim bitince kilo bildirimi yapamadim malesef cok üzgünüm bugun yenilendiKızlar A annecicegi görünmüyor bildirim yapmadingaliba değil mi?
Arkadaşına geçmiş olsun. Sana da kolay gelsin ne güzel hareketGünaydınlar
Ben sabitim kızlar.
Tebrikler canım gayet başarılı bir dönemle süper bir sonuç almışsın. Dediğin gibi isteyince insanın elinden bir şey kurtulmuyor :)Eveet bugunku yag olcum sonucumu bi oncekiyle kiyaslarsak: oncelikle yag oranim %4 civari azalmisBi onceki sefer %25 civari gelen yag oranim bugun itibariyle %21.1. Ayrica, arada gecen yaklasik 2.5 aylik surede tam 3.5 kilo yag kaybetmis ve 2 kilo kas+kemik kutlesi kazanmisim. Ki kemik kutlesini arttirmak biz kadinlar icin ileride kemik erimesini onlemek acisindan cok cok onemli, aklinizda olsun. Spor uzmani degerlerimi cok basarili buldu ve ne yapiyosan devam et bence dedi Zira onceki sefer gorustugum spor uzmani ayni anda yag kaybetip kas kazanamayacagimi soylemisti. Benim okudugum ve izledigim kadariyla da zor ama imkansiz degildi. Sekil 1a'da goruldugu gibi isteyince oluyormus:) Sonuc olarak herkese tavsiyem: agirlik calisalim ve hatta cevremize de calistiralim:))
Bi sonraki 3 aylik donem icin hedefim yag oranimi %18 seviyesine indirmek ve artik su karin kaslarini belirginlestirmek:)
Bu da bugunku test sonucum (agirliklar pound cinsinden, 1 pound yaklasik 0.4 kg):
Eki Görüntüle 2581444
Tostu unutmuşsun ama tostların vazgeçilmezi değil mi sonuçta. Bir ara üçgen peynirli kaşarlı tosta sarmıştım iş yerinde her gün yerdik arkadaşımla. Sonra bil bakalım ne oldu :)Ben de oldum olası sevmem kaşarı ancak şöyle beşamel soslu bi yemek yapcam da onun üzerine rendelicem yoksa hiç aramıyorum. Nara ben de bi ara çok sarmıştım ama birisi kan sulandırıcı özelliği var sen zaten coraspin, oksapar kullanıyosun yeme dedi ilişkimize ara verdikdoğruluk payını tabiki bilmiyorum Kuru erik hiç denk gelmedim bulursam alayım bi bakayımm
A bu güncel mi hiç 103 kg gibi değilsin vallaSize öncesi ve sonrası göndereyim kilo verince umarım öncesi halime dönerim
AA diyetisyenler emzirme döneminde ona uygun diyet verip bir de süt arttırmaz mı ? Bu konuya hakim değilim ama bazı diyetisyenler hem yağ kaybetti hem sütü arttı gibi paylaşımlar yapıyor sonuçtaBir ana öğün sebze birini protein veriyordu hani denk düşmezse yerini değiştirebilirsin diyordu araya da galeta veriyordu meyve yoğurt yoğurt gece öğünüydü tabi bu 1 buçuk sene önceydi hatta buraya gelmiştim 1 hafta diyet yaptım sütüm kesildisonra ya mama verecektim ya diyeti bırakacaktım diyeti bıraktım bende bebeğim henüz 3 aylıktı
İstedikten ve inatla devam ettikten sonra elinden hiç bir şey kurtulamaz canımSize öncesi ve sonrası göndereyim kilo verince umarım öncesi halime dönerim
Hiç koymadan uyandırsa daha iyiymiş. En azından kalk bana çay yapın en direk hali yaşanırmış :)Kizlar mutlu sabahlar ben tartilmayi unuttum.. Ama dün cuma ile sabittim. Esimde oglanda evde saat 7 de ayaktalar.sagolsun eşim cayciyi acip çayı koydum diye uyandiriyor. Şu tatil bitse
Arkadaşına geçmiş olsun canım ve sana kolay gelsinGünaydınlar
Ben sabitim kızlar.
Umarım şimdi daha iyisindir canım. Olan olmuş kaldığın yerden eski motivasyon ile devam etme zamanı şimdibenim internet paketim bitince kilo bildirimi yapamadim malesef cok üzgünüm bugun yenilendi
pskilojik olarakda kotu bi hafta gecirdim o yuzden menu paylaşımı yapamadim herkesten ozur dilerim
suanki guncel kilom hala 66.2
asiri yeme ataklari gecirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?