Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Daha artmak için erken aslında ama galiba ilaçların gazabına uğradım biraz Biraz da tabi ki boğaza düşkünlük kaşarı çok duyuyorum ama kendisiyle hiç aram yok
Olur mu rahmin hızla büyüyor şimdi hormonların da farklı çalıştığı için alabilirsin yani

Bunun bide sut olsun diye yenen helva ,sekerli komposto versiyonlari oluyo biliyomusun
Helva bana cidden süt yapıyordu ama sanırım içindeki tahinden dolayı ama şekerli komposto felan yapmaz bulgur pilavı ve soğan da çok süt yapıyor dereotu da bunlar benim etkisini gördüklerim

Bir ana öğün sebze birini protein veriyordu hani denk düşmezse yerini değiştirebilirsin diyordu araya da galeta veriyordu meyve yoğurt yoğurt gece öğünüydü tabi bu 1 buçuk sene önceydi hatta buraya gelmiştim 1 hafta diyet yaptım sütüm kesildi sonra ya mama verecektim ya diyeti bırakacaktım diyeti bıraktım bende bebeğim henüz 3 aylıktı

Kızlar A annecicegi görünmüyor bildirim yapmadingaliba değil mi?
benim internet paketim bitince kilo bildirimi yapamadim malesef cok üzgünüm bugun yenilendi
pskilojik olarakda kotu bi hafta gecirdim o yuzden menu paylaşımı yapamadim herkesten ozur dilerim
suanki guncel kilom hala 66.2
asiri yeme ataklari gecirdim

ben persembe gununden beri 3 ana 3 ara öğün yapmaya basladim bugun 5. günüm
4 gündür duzenli olarak ana ogun ara ogun yapiyorum.kendime diyet günlüğü tutmaya basladim..yine kendim icin yasakli yiyecekler listesi yaptim..aslinda ben bircok baslangic yaptim bu 4 gün icinde...
3 gundur de yoğurt-madensuyu-limon-zencefil kuru yapıyorum sabahlari ac karnina iciyorum
yine uc gündür aksamdan islattigim iki adet ceviz ici suyunu iciyorum
yine ben 4 gundur ekmek makarna pilav tatli tuzlu hic yemedim 3 ana 3 ara ogun yapinca hic acıkmıyorum

Tebrikler canım gayet başarılı bir dönemle süper bir sonuç almışsın. Dediğin gibi isteyince insanın elinden bir şey kurtulmuyor :)
Tostu unutmuşsun ama tostların vazgeçilmezi değil mi sonuçta. Bir ara üçgen peynirli kaşarlı tosta sarmıştım iş yerinde her gün yerdik arkadaşımla. Sonra bil bakalım ne oldu :)

AA diyetisyenler emzirme döneminde ona uygun diyet verip bir de süt arttırmaz mı ? Bu konuya hakim değilim ama bazı diyetisyenler hem yağ kaybetti hem sütü arttı gibi paylaşımlar yapıyor sonuçta

Kizlar mutlu sabahlar ben tartilmayi unuttum. . Ama dün cuma ile sabittim. Esimde oglanda evde saat 7 de ayaktalar.sagolsun eşim cayciyi acip çayı koydum diye uyandiriyor. Şu tatil bitse
Hiç koymadan uyandırsa daha iyiymiş. En azından kalk bana çay yapın en direk hali yaşanırmış :)

Günaydınlar
Ben sabitim kızlar.
Bir kaç gün arkadaşıma yardıma gidicam. Taşınacak. Kendisi de kanser hastası.
Dün gittim. Haftasonu taşınacak. Eşyalarını toplamaya yardım edeceğim.
Arkadaşına geçmiş olsun canım ve sana kolay gelsin
Umarım şimdi daha iyisindir canım. Olan olmuş kaldığın yerden eski motivasyon ile devam etme zamanı şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…