- 29 Nisan 2018
- 778
- 2.632
- 43
- 37
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #329.161
Bana sanırım yemem gerekenden az bir liste vermişti arkadaşımın kardeşi diyetisyen yeni mezun olmuştu listeme baktı hesapladı abla bu sana eksik doymazsın demişti ben de doymuyordum biraz porsiyon arttırıyordum suyumu da çok içiyordum süt yapan çaylardan da içiyordum günlük spor da yapıyordum kilo verdim ama sütüm gitti. Baştan da anlamadım sütüm hep boldu çünkü bir gece hiç ağlamayan çocuk sabaha kadar ağladı uyutmadı bizi sabah aklıma geldi bir sıktım göğsümü süt yok. Herkesin bünyesi bir değil işte benim yemeden sütüm olmadı kuzenim var dal gibi sadece 3 litre su içiyorum diyo az yiyorum diyo sütü de oluyo maşallah hemen de kilo veriyoAA diyetisyenler emzirme döneminde ona uygun diyet verip bir de süt arttırmaz mı ? Bu konuya hakim değilim ama bazı diyetisyenler hem yağ kaybetti hem sütü arttı gibi paylaşımlar yapıyor sonuçta
Hiç koymadan uyandırsa daha iyiymiş. En azından kalk bana çay yapın en direk hali yaşanırmış :)
Ala alah yaaa bu eşler var ya sopayı hak ediyorAynen canim birde çok iş yapmis gibi cayi koydum diyor bari demlese.
.
Ala alah yaaa bu eşler var ya sopayı hak ediyor
Öyle alıştırdın demek ki kuzum :)) şimdi ben İstanbuldayım ya sabah Mehmet emre 7 de uyanıyor babamda namazdan sonra yatmıyor veriyorum babama çocuğu 10 gibi kalkıyorım :) annemde yatıyor :) sonra kalkıyorz babam kahvaltıyı hazırlamış oluyor :))) annem güzel alıştırmış babam her işi yapar cam silme süpürme yıkama :)) annem sadece yemek yapıyor :))
Valla şimdi yavaş yavaş taktik alıyorumAayyyy masallah canim nazar degmesin. Annene staja gidelim biz.
.
Ala alah yaaa bu eşler var ya sopayı hak ediyor
Öyle alıştırdın demek ki kuzum :)) şimdi ben İstanbuldayım ya sabah Mehmet emre 7 de uyanıyor babamda namazdan sonra yatmıyor veriyorum babama çocuğu 10 gibi kalkıyorım :) annemde yatıyor :) sonra kalkıyorz babam kahvaltıyı hazırlamış oluyor :))) annem güzel alıştırmış babam her işi yapar cam silme süpürme yıkama :)) annem sadece yemek yapıyor :))
Bravo annene valla. Ama baban da içinde gelmese beceremese yapmaz. Ben de yaparım bazen o taktiği ama her zaman yemez bizimkiValla şimdi yavaş yavaş taktik alıyorum
Bir kere acayip pofpofluyor ayy Recep ben çay demleyince böyle olmuyor ne güzel yapmışsın
Masayı kendi kurunca hep eksik kuruyor mesela babamda hiç sevmez eksik olması bırak sen yapma diyor haliyle hahaha annemde unuttum ben artık masa kurmayı hayatım diyor
Bizimkinin yaptığı iş çok kıymetli oluyo. Benim hergün yaptığım işi o yapsın abartır da abartır. Bazen o yüzden yapmasa daha iyi diyorum yapıyorum işimiAynen canim birde çok iş yapmis gibi cayi koydum diyor bari demlese.
Vaaaaooov Süpersin sen canım yaaa.Pazartesi tartısı bildiriyorum kızlar 66,7
pawlover hedefimi tutturdum bir hafta yatarım artık..
Benim bünye kafayı yedi alırken de verirken de elini hiç korkak alıştırmıyor :)
Eevt canım sağolsunlar yemek yapmıyorm uykumu alıyorumBravo annene valla. Ama baban da içinde gelmese beceremese yapmaz. Ben de yaparım bazen o taktiği ama her zaman yemez bizimki
Senin adına da çok sevindim Esracım çok yorulmuştun. Orada biraz dinleniyorsun hiç değilse.
Hahaha bu ne ya :))))))Pazartesi tartısı bildiriyorum kızlar 66,7
pawlover hedefimi tutturdum bir hafta yatarım artık..
Benim bünye kafayı yedi alırken de verirken de elini hiç korkak alıştırmıyor :)
O kadar olur canım. Eve dönünce tam gaz spor yaparsın. Yada annene de bi eliptik almak lazımEevt canım sağolsunlar yemek yapmıyorm uykumu alıyorum ❤ biraz rejim spor sekteye uğruyor :)
Valla aslında onları bir alet için kandırsam iyi olacak gel git bitmeyecek sonuçta eliptik yapamayabilirler ama :)O kadar olur canım. Eve dönünce tam gaz spor yaparsın. Yada annene de bi eliptik almak lazım
Hahaha bu ne ya :))))))
Koşu bandı çok rahat yaparlar sen de gittikçe kullanırsın süper olur. İkinci el bile alınabilir yepyeni makineleri koyuyorlar İnternete yarı fiyatınaValla aslında onları bir alet için kandırsam iyi olacak gel git bitmeyecek sonuçta eliptik yapamayabilirler ama :)
Hızlı gelen kilo hızlı gidiyor yeter ki inatçı olalım. Şimdi bu sonucu gördüm ya sence sabahtan beri kaç tane ip atladım. Sıfır :) benim en kötü yanım bu işte. Ama ilerleyen saatlerde kendimi zorlayacağım :)Vaaaaooov Süpersin sen canım yaaa.
Kafana koyup işi bitirdin. Valla bayılıyorum bu huyuna.
Kesinlikle benim bünye çıldırdı. Geçen hafta gördüğüm artının hepsi kilo değildi tabiki ama 3 günde bu kadar eksi ben de beklemiyordum ama hiç kaçamak yapmadan aşırı spor ile iyi gitmiş. gün içinde azar azar sık sık ip atlayacağım bu hafta. Ondan mı oluyor yoksa zaten suni bir kilo mu gitti göreceğiz :)Hahaha bu ne ya :))))))
İsteyipte başaramadığı bişey var mı canım. Helal olsun vallaHızlı gelen kilo hızlı gidiyor yeter ki inatçı olalım. Şimdi bu sonucu gördüm ya sence sabahtan beri kaç tane ip atladım. Sıfır :) benim en kötü yanım bu işte. Ama ilerleyen saatlerde kendimi zorlayacağım :)
Valla şimdi yavaş yavaş taktik alıyorum
Bir kere acayip pofpofluyor ayy Recep ben çay demleyince böyle olmuyor ne güzel yapmışsın
Masayı kendi kurunca hep eksik kuruyor mesela babamda hiç sevmez eksik olması bırak sen yapma diyor haliyle hahaha annemde unuttum ben artık masa kurmayı hayatım diyor
Bizimkinin yaptığı iş çok kıymetli oluyo. Benim hergün yaptığım işi o yapsın abartır da abartır. Bazen o yüzden yapmasa daha iyi diyorum yapıyorum işimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?