- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #329.181
Çoooook.. Diyet kısmı kolay o yüzden hep burada sergiliyorum irademi.. başka konulara da aktarmam lazım bu takıntıdan fayda görebilirim :)İsteyipte başaramadığı bişey var mı canım. Helal olsun valla
Gerçekten sınav veriyorsun bu hafta.ama iraden için de tebrik etmek lazım seniBende sabah sabah kahvalti etmeyi sevmiyorum midem almiyor. Sürekli hadi çayı koydum demle diyor sanki portakallı ördek atmış fırına. Bu hafta baba ogul delirttiler sütlaç istediler 6 tabak yaptim kendim yemiyorum 1 gün sonra ağlayan kek gördüler istediler yaptim simdide künefe istiyorlar bende zıķkım yiyin dedim. Çok yüz verdim çokkkkk
Gerçekten sınav veriyorsun bu hafta.ama iraden için de tebrik etmek lazım seniBir an önce okullar açılsa da sen de rahat etsen.
Ayy cidden o ne öyle seni pastane sanmışlarBende sabah sabah kahvalti etmeyi sevmiyorum midem almiyor. Sürekli hadi çayı koydum demle diyor sanki portakallı ördek atmış fırına. Bu hafta baba ogul delirttiler sütlaç istediler 6 tabak yaptim kendim yemiyorum 1 gün sonra ağlayan kek gördüler istediler yaptim simdide künefe istiyorlar bende zıķkım yiyin dedim. Çok yüz verdim çokkkkk
Eşinde mi tatilde çalışmıyor öğretmen falan mıValla 3 şubat sabahi eve davul zurna cağırıp eşimi işe oglumu okula göndercem. Isin şakasi canlari sagolsun elim ayagim tuttuktan sonra idare ediyorum ama bazen bunalmiyor degilim.
Bende sabah sabah kahvalti etmeyi sevmiyorum midem almiyor. Sürekli hadi çayı koydum demle diyor sanki portakallı ördek atmış fırına. Bu hafta baba ogul delirttiler sütlaç istediler 6 tabak yaptim kendim yemiyorum 1 gün sonra ağlayan kek gördüler istediler yaptim simdide künefe istiyorlar bende zıķkım yiyin dedim. Çok yüz verdim çokkkkk
Başka konulara da aktarırsan senin önünde durulmaz canım. Hiç durma benceÇoooook.. Diyet kısmı kolay o yüzden hep burada sergiliyorum irademi.. başka konulara da aktarmam lazım bu takıntıdan fayda görebilirim :)
Bunalmakta çok haklısın ama neyse ki bir hafta kaldı sonra eski düzenine döneceksinValla 3 şubat sabahi eve davul zurna cağırıp eşimi işe oglumu okula göndercem. Isin şakasi canlari sagolsun elim ayagim tuttuktan sonra idare ediyorum ama bazen bunalmiyor degilim.
Eşinde mi tatilde çalışmıyor öğretmen falan mı
Hoşgeldin canımKızlar tanışabilir miyiz yukarda kısaca belirtmiştim :)
Adım Oya
Buraya gelin geldim aslen Türkmenistan liyim :)
AA öyle mi evlenince mi geldin ? Alışabildin mi :)Kızlar tanışabilir miyiz yukarda kısaca belirtmiştim :)
Adım Oya
Selam canım annemlerde olunca yiyorum içiyorum yatıyorum modundayımKızlar hepinize merhabalr nasılsınız iyisiniz inşallah
Hoşgeldin aramıza ben de öğretmenim çalışıyorum 19 aylık bir oğlum var. İsmim Ayşegül Düzce'de yaşıyorum. Öğretmenim ama bir kurumda çalışıyorum şu an tatilim yok. İş başı devam ihtiyaç duydukça yıllık izin alıyorumKızlar tanışabilir miyiz yukarda kısaca belirtmiştim :)
Adım Oya
Selam canım annemlerde olunca yiyorum içiyorum yatıyorum modundayımsen nasılsın
Ay canım çok geçmiş olsun ben bilmiyordum orda olduğunu dualarımız hep sizlerleKızlar merhabalar..... Annemler elazığda biz malatyadaydık..... Depremde.... 99 depreminden daha çok kötüydü.... Zor günlerdi.... Hala tehlike devam ediyormuş.... Dua edin olur mu...
Dualarımız sizinle geçmiş olsun ben de 99 depreminin ikisini de yaşamış biri olarak çok etkilendim. Allah yardımcınız olsunKızlar merhabalar..... Annemler elazığda biz malatyadaydık..... Depremde.... 99 depreminden daha çok kötüydü.... Zor günlerdi.... Hala tehlike devam ediyormuş.... Dua edin olur mu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?