Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gerçekten sınav veriyorsun bu hafta.ama iraden için de tebrik etmek lazım seni Bir an önce okullar açılsa da sen de rahat etsen.

Gerçekten sınav veriyorsun bu hafta.ama iraden için de tebrik etmek lazım seni Bir an önce okullar açılsa da sen de rahat etsen.

Valla 3 şubat sabahi eve davul zurna cağırıp eşimi işe oglumu okula göndercem. Isin şakasi canlari sagolsun elim ayagim tuttuktan sonra idare ediyorum ama bazen bunalmiyor degilim.

Ayy cidden o ne öyle seni pastane sanmışlar

Seni çok iyi anlıyorum canım. Bizim ev de aynı böyle. Dediğin gibi sağlık olsun. Olan bize oluyo tabi irade savaşı veriyoruz hergün

Çoooook.. Diyet kısmı kolay o yüzden hep burada sergiliyorum irademi.. başka konulara da aktarmam lazım bu takıntıdan fayda görebilirim :)
Başka konulara da aktarırsan senin önünde durulmaz canım. Hiç durma bence

Valla 3 şubat sabahi eve davul zurna cağırıp eşimi işe oglumu okula göndercem. Isin şakasi canlari sagolsun elim ayagim tuttuktan sonra idare ediyorum ama bazen bunalmiyor degilim.
Bunalmakta çok haklısın ama neyse ki bir hafta kaldı sonra eski düzenine döneceksin

Kızlar tanışabilir miyiz yukarda kısaca belirtmiştim :)
Adım Oya
Buraya gelin geldim aslen Türkmenistan liyim :)
AA öyle mi evlenince mi geldin ? Alışabildin mi :)
Bende Esra memnun oldum benimde seninkine yakın 3 yaşında bir oğlum var şimdi ailemin yanında istabuldayım ama normalde Ankara'da bir başımayım :/ oğlum 1 yaşındayken işi bıraktım bankacıydım şimdi 2 yıldır ev hanımıyım :)) sen nerede yaşıyorsun ?

Kızlar tanışabilir miyiz yukarda kısaca belirtmiştim :)
Adım Oya
Buraya gelin geldim aslen Türkmenistan liyim :)
Hoşgeldin aramıza ben de öğretmenim çalışıyorum 19 aylık bir oğlum var. İsmim Ayşegül Düzce'de yaşıyorum. Öğretmenim ama bir kurumda çalışıyorum şu an tatilim yok. İş başı devam ihtiyaç duydukça yıllık izin alıyorum

Kızlar merhabalar..... Annemler elazığda biz malatyadaydık..... Depremde.... 99 depreminden daha çok kötüydü.... Zor günlerdi.... Hala tehlike devam ediyormuş.... Dua edin olur mu...
Ay canım çok geçmiş olsun ben bilmiyordum orda olduğunu dualarımız hep sizlerle

Kızlar merhabalar..... Annemler elazığda biz malatyadaydık..... Depremde.... 99 depreminden daha çok kötüydü.... Zor günlerdi.... Hala tehlike devam ediyormuş.... Dua edin olur mu...
Dualarımız sizinle geçmiş olsun ben de 99 depreminin ikisini de yaşamış biri olarak çok etkilendim. Allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…