- 29 Nisan 2018
- 778
- 2.632
- 43
- 37
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #329.201
Yaramazlık yapmışsınKızlar ben dün ne yaptım biliyormusunuz bir tabak tatlı yedim dayanamadım regli olduğum iicin
Kızlar merhabalar..... Annemler elazığda biz malatyadaydık..... Depremde.... 99 depreminden daha çok kötüydü.... Zor günlerdi.... Hala tehlike devam ediyormuş.... Dua edin olur mu...
Hiç sorma canımYaramazlık yapmışsınbiraz daha sporla o tatlılara kış kış diyebilirsin
A evet yarındı değil mi güzel neticeler olsun inşHeyy maşallah canım anne yanında olunca öyle oluyor demek ki
Canım vallahi benn biraz stresiyim Yarın Doktor kontrolüm var heyecanlıyım geçmiş olmasın dua ediyorum Ne bileyim canım öyle yani
Evet canım evlenince geldim :)AA öyle mi evlenince mi geldin ? Alışabildin mi :)
Bende Esra memnun oldum benimde seninkine yakın 3 yaşında bir oğlum var şimdi ailemin yanında istabuldayım ama normalde Ankara'da bir başımayım :/ oğlum 1 yaşındayken işi bıraktım bankacıydım şimdi 2 yıldır ev hanımıyım :)) sen nerede yaşıyorsun ?
Hoşbuldum canımBizim boyumuzda 50 kilo pek iyi durmuyor sanki Esracım yaa. Ben lise sonda 55 kiloydum kemiklerim çıkardı babaannem tahta gibisin acık ye derdi. İri kemikliyim zaten 50 kilo kendimi hiç düşünemiyorum
Hoşgeldin aramıza canım
Sağol kuzummm. İnşallah.Bende fotoları hazırlamaya başlayayım da birkaç ay sonra ne olmuş görelim. Sizi böyle görmek büyük motivasyon oldu bana da.
Hoşbuldum canımHoşgeldin canım
Ne güzel Allah bağışlasın memnun oldumHoşgeldin aramıza ben de öğretmenim çalışıyorum 19 aylık bir oğlum var. İsmim Ayşegül Düzce'de yaşıyorum. Öğretmenim ama bir kurumda çalışıyorum şu an tatilim yok. İş başı devam ihtiyaç duydukça yıllık izin alıyorum
Tekrar Hoşgeldin canım. Çok memnun odum. Ben ev hanımıyım. İlk kızımdan sonra çalışma hayatım bitti. Biri 5,5 biri 2,5 yaşında iki kızım var 10 yıllık evliyim. Edirnede yaşıyorum.Kızlar tanışabilir miyiz yukarda kısaca belirtmiştim :)
Adım Oya
Buraya gelin geldim aslen Türkmenistan liyim :)
Biz iyiyiz canım sen nerelerdesinKızlar hepinize merhabalr nasılsınız iyisiniz inşallah
Allah yardımcınız olsun canım. Dualarımız sizinleKızlar merhabalar..... Annemler elazığda biz malatyadaydık..... Depremde.... 99 depreminden daha çok kötüydü.... Zor günlerdi.... Hala tehlike devam ediyormuş.... Dua edin olur mu...
Bende memnun oldum canımTekrar Hoşgeldin canım. Çok memnun odum. Ben ev hanımıyım. İlk kızımdan sonra çalışma hayatım bitti. Biri 5,5 biri 2,5 yaşında iki kızım var 10 yıllık evliyim. Edirnede yaşıyorum.
Biz iyiyiz canım sen nerelerdesin
Allah yardımcınız olsun canım. Dualarımız sizinle
Ne tatlısı yedin canım? Arada olur öyle ama ekstra kalori alınca yakmak için ekstra aktivite de iyi olurKızlar ben dün ne yaptım biliyormusunuz bir tabak tatlı yedim dayanamadım regli olduğum iicin
Geçmiş olsun canım.Kızlar merhabalar..... Annemler elazığda biz malatyadaydık..... Depremde.... 99 depreminden daha çok kötüydü.... Zor günlerdi.... Hala tehlike devam ediyormuş.... Dua edin olur mu...
Kaşarla cidden hiç aram olmadığını tam burada anlayacaksın ben tostu de beyaz peynirli yerimTebrikler canım gayet başarılı bir dönemle süper bir sonuç almışsın. Dediğin gibi isteyince insanın elinden bir şey kurtulmuyor :)
Tostu unutmuşsun ama tostların vazgeçilmezi değil mi sonuçta. Bir ara üçgen peynirli kaşarlı tosta sarmıştım iş yerinde her gün yerdik arkadaşımla. Sonra bil bakalım ne oldu :)
Senin bünyeden hepimize lazım çok tebrikleeerPazartesi tartısı bildiriyorum kızlar 66,7
pawlover hedefimi tutturdum bir hafta yatarım artık..
Benim bünye kafayı yedi alırken de verirken de elini hiç korkak alıştırmıyor :)
Hem adaşız, hem yaşıtızKızlar tanışabilir miyiz yukarda kısaca belirtmiştim :)
Adım Oya
Buraya gelin geldim aslen Türkmenistan liyim :)
Çok geçmiş olsun bir an önce eski iç ferahlığınıza kavuşursunuz inşallahKızlar merhabalar..... Annemler elazığda biz malatyadaydık..... Depremde.... 99 depreminden daha çok kötüydü.... Zor günlerdi.... Hala tehlike devam ediyormuş.... Dua edin olur mu...
Evet bugün hava çok güzel ve şansıma benim proje teslimim var4 km yürüdüm geldim ah keşke havalar hergün böyle olsa
Akşam yağmur var sanırımEvet bugün hava çok güzel ve şansıma benim proje teslimim varAkşam da böyle olursa akşam değerlendircem
Öğle molasında yürüdüm aslında ama tühAkşam yağmur var sanırım
Spor yine bombaBugünkü menüm
sabah; 2 dilim ekmek 2 yumurta 2 üçgen peynir domates salatalık turp
ara :10 Fındık
öğlen : 2 köfte kadar haşlanmış et salata
ara; sade kahve
akşam ; 6 kaşık taze fasülye 4 kaşık yoğurt
ara ; 1 bardak tarçınlı süt
3 lt su
Cherry Mom sporların yarısını yaptım ama tamamlayacağıma eminim ondan yazıyorum. 2000 ip 10 bin adım 20 dakika bölgesel..
Kabak tatlısı canimNe tatlısı yedin canım? Arada olur öyle ama ekstra kalori alınca yakmak için ekstra aktivite de iyi olur
İnşallah herşey yolundadır bi daha tekrarlamazKızlar Bu arada hepinizden dua istiyorum Yarın Allah izin verirse kalp doktorunda kontrolüm var Tekrar ultrason ile bakılacak �nşallah iltihap geçmiştir ve doktorla konuşup spor için izin isteyeceğim ve Umarım verir verirse o zaman her gün ben de deli gibi Spor yapacağım söz veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?