Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet canım evlenince geldim :)
Alıştım sayılır ya zaten kolay adapte olan biriyimdir genelde çok şükür küçük bir taşınma mevzumuz var oda hallolunca daha iyi olacak diye düşünüyorum hayırlısı inşallah :)
Maşallah Allah bağışlasın
Uşak'ta canim

Hoşbuldum canım
Hoşgeldin canım
Hoşbuldum canım
Ne güzel Allah bağışlasın memnun oldum

Kızlar tanışabilir miyiz yukarda kısaca belirtmiştim :)
Adım Oya
Buraya gelin geldim aslen Türkmenistan liyim :)
Tekrar Hoşgeldin canım. Çok memnun odum. Ben ev hanımıyım. İlk kızımdan sonra çalışma hayatım bitti. Biri 5,5 biri 2,5 yaşında iki kızım var 10 yıllık evliyim. Edirnede yaşıyorum.
Kızlar hepinize merhabalr nasılsınız iyisiniz inşallah
Biz iyiyiz canım sen nerelerdesin

Kızlar merhabalar..... Annemler elazığda biz malatyadaydık..... Depremde.... 99 depreminden daha çok kötüydü.... Zor günlerdi.... Hala tehlike devam ediyormuş.... Dua edin olur mu...
Allah yardımcınız olsun canım. Dualarımız sizinle

Bende memnun oldum canım

Kaşarla cidden hiç aram olmadığını tam burada anlayacaksın ben tostu de beyaz peynirli yerim benim kilolar burger ve pizzadan
Pazartesi tartısı bildiriyorum kızlar 66,7
pawlover hedefimi tutturdum bir hafta yatarım artık..
Benim bünye kafayı yedi alırken de verirken de elini hiç korkak alıştırmıyor :)
Senin bünyeden hepimize lazım çok tebrikleeer
Kızlar tanışabilir miyiz yukarda kısaca belirtmiştim :)
Adım Oya
Buraya gelin geldim aslen Türkmenistan liyim :)
Hem adaşız, hem yaşıtız bi memleketi pişti yapamadık
Kızlar merhabalar..... Annemler elazığda biz malatyadaydık..... Depremde.... 99 depreminden daha çok kötüydü.... Zor günlerdi.... Hala tehlike devam ediyormuş.... Dua edin olur mu...
Çok geçmiş olsun bir an önce eski iç ferahlığınıza kavuşursunuz inşallah

Spor yine bomba

Kızlar Bu arada hepinizden dua istiyorum Yarın Allah izin verirse kalp doktorunda kontrolüm var Tekrar ultrason ile bakılacak �nşallah iltihap geçmiştir ve doktorla konuşup spor için izin isteyeceğim ve Umarım verir verirse o zaman her gün ben de deli gibi Spor yapacağım söz veriyorum

İnşallah herşey yolundadır bi daha tekrarlamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…