- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #329.221
Amin inşallahMerhaba herkese..
Arkadaşlar merhaba..yeni gelen arkadaslar hişgeldinizz..
Deprem felaketinden etkilenen dostlara da bu sürec kolaylaşsin insallah. Allahim tekrarindan esirgesin..kalpler ferahlasin. Yaralar kolaylikla sarilsin insallah..
Geçmiş olsun demekki daha spora vakit varBen bugun hafif tempo da olsa yuruyus yapayim istdim ama yuruysun sonu doktora gitmek oldu..ayagimda uyusmalar arttigi icin doktora gittim..
Bu ara giremedim kusura bakmayin lutfen.
Sabah
1 haslanmis yumurta
1/2 avakado
1 kasik zeytinyag, baharatlar ve maydanoz
1 cay kasigi bal
9 zeytin
Akşam yemegini evde raporlu oldugum icin erken yiyorum..
Tavuk gögus ve 4 dilim patates haslama
1 dilim ekmek
1/2 bardak sade soda
Arada
Kapiçino
2 bardak cay
1 tane de türk kahvesi icersem icerim..gunu bu sekilde kpatmayi dusunuyorum
Aaa ne güzel çok memnun oldumHem adaşız, hem yaşıtızbi memleketi pişti yapamadık
öylemiii bilmiyordum ismini seda veya gamze gibi gelmiştiHem adaşız, hem yaşıtızbi memleketi pişti yapamadık
Ben de şimdi geldim ama hava buz gibiydi o yüzden tekrarlamayı düşünmüyorum bir süre :)4 km yürüdüm geldim ah keşke havalar hergün böyle olsa
Ben de memnun olduumAaa ne güzel çok memnun oldum
öylemiii bilmiyordum ismini seda veya gamze gibi gelmişti
Beyaz peynirli domatesli tost da ayrı güzeldir. Ben peynirin her türlüsünü yerim kokmasın yeter :) benim bünye beni de şaşırtıyor haftada 3-4 kilo alıyordu ama bunu bir iki güne indirdi neyse ki verirken de hızlı :) bir haftada gelen 1 haftada gider mi diyordum gidecek gibi bakalım :)Kaşarla cidden hiç aram olmadığını tam burada anlayacaksın ben tostu de beyaz peynirli yerimbenim kilolar burger ve pizzadan
Senin bünyeden hepimize lazım çok tebrikleeer
Hem adaşız, hem yaşıtızbi memleketi pişti yapamadık
Çok geçmiş olsun bir an önce eski iç ferahlığınıza kavuşursunuz inşallah
Eksileri görüyorum ya hiç frene basmayayım dedim kendimi zorlaya zorlaya 1500 atladım. Kaldı 500 ip kalan hepsini yaptım 30 sn plank bile :)Spor yine bomba
CanımKızlar Bu arada hepinizden dua istiyorum Yarın Allah izin verirse kalp doktorunda kontrolüm var Tekrar ultrason ile bakılacak �nşallah iltihap geçmiştir ve doktorla konuşup spor için izin isteyeceğim ve Umarım verir verirse o zaman her gün ben de deli gibi Spor yapacağım söz veriyorum
Hele bide kekik ektin miBeyaz peynirli domatesli tost da ayrı güzeldir. Ben peynirin her türlüsünü yerim kokmasın yeter :) benim bünye beni de şaşırtıyor haftada 3-4 kilo alıyordu ama bunu bir iki güne indirdi neyse ki verirken de hızlı :) bir haftada gelen 1 haftada gider mi diyordum gidecek gibi bakalım :)
Ya bu ne hemen harekete geçmeliyiz
Ben de peynir hastasıyım her türlüsünü severim küflü peynir hariçBeyaz peynirli domatesli tost da ayrı güzeldir. Ben peynirin her türlüsünü yerim kokmasın yeter :) benim bünye beni de şaşırtıyor haftada 3-4 kilo alıyordu ama bunu bir iki güne indirdi neyse ki verirken de hızlı :) bir haftada gelen 1 haftada gider mi diyordum gidecek gibi bakalım :)
En sevdiğim tatlılardan kuzum kusura bakma ben rahatsızlığını unutmuşum bir de spor felan diyorumKabak tatlısı canim
Götür canım götür :)))))Çok kötü bi günle karşınızdayım kaçamaklarımı yazmıyodum ama yazayım da kızın azıcık bana.
Sabah
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 portakal
2 ceviz
1 bardak süt
öğlen
2 kepçe mercimek çorbası
4yk etli fasulye
1 dilim ekmek
2 küçük dilim kabak tatlısı
1/6 baklava (bebeğin canı çekmiştir diye zorla ağzıma soktular)
ara
1 küçük mandalina
Akşam
1 kabaklı-peynirli krep
1 dilim nutellalı ekmek
ara
1 kase yoğurt
su 2 litre
10000 adım yürüyüşCherry Mom
Ama fırça bekliyodum oldu mu şimdi buGötür canım götür :)))))
Hahaha ya aslında şöyle diyeyimAma fırça bekliyodum oldu mu şimdi bubu gidişin birde dönüşü olacaaakk
Baklavadan zaten ben de nefret ederim ama zorla tadına bakmam iddia edilerek ağzıma soktularHahaha ya aslında şöyle diyeyim
Baklava çocuğa hiç faydasız birşey Nutella falann desen o da öyle paketli ambalajlı şeyler şu süreçte yememeye çalış bence.
Ben kahve delisiydim kahve bile içmedim son aylarda türk kahvesi içebilirsin demişti doktor.kilodan geçtim bebeğin sağlığı için iyi beslenmek gerek bence
Hamileyken seni kimse silkelemez :) o yüzden sen yazmasan mı görüpte canı isteyen olmasınBaklavadan zaten ben de nefret ederim ama zorla tadına bakmam iddia edilerek ağzıma soktularNutellada da şeytana uydum
Kaçamaklı günlerimi yazmıyodum baktım sıklaşmaya başladı. Dedim yazayım da beni bi silkelesinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?