Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Geçmiş olsun demekki daha spora vakit var

Beyaz peynirli domatesli tost da ayrı güzeldir. Ben peynirin her türlüsünü yerim kokmasın yeter :) benim bünye beni de şaşırtıyor haftada 3-4 kilo alıyordu ama bunu bir iki güne indirdi neyse ki verirken de hızlı :) bir haftada gelen 1 haftada gider mi diyordum gidecek gibi bakalım :)

Canım
Umarım ilaçlar olumlu etkilemiştir ve güzel haberler alırsın. Spor konusunda da umarım yürüyüşe izin çıkar sanırım bu aşamada en iyi spor o olacaktır

Hele bide kekik ektin mi muhtemelen bi kısmı ödemdi o yüzden müthiş sporları da görünce çok ısrarlı olamadılar

kızlar derece yapalım lütfennnnEki Görüntüle 2581670
Ya bu ne hemen harekete geçmeliyiz
Ben de peynir hastasıyım her türlüsünü severim küflü peynir hariç

Götür canım götür :)))))

Ama fırça bekliyodum oldu mu şimdi bu bu gidişin birde dönüşü olacaaakk
Hahaha ya aslında şöyle diyeyim
Baklava çocuğa hiç faydasız birşey Nutella falann desen o da öyle paketli ambalajlı şeyler şu süreçte yememeye çalış bence.
Ben kahve delisiydim kahve bile içmedim son aylarda türk kahvesi içebilirsin demişti doktor.kilodan geçtim bebeğin sağlığı için iyi beslenmek gerek bence

Baklavadan zaten ben de nefret ederim ama zorla tadına bakmam iddia edilerek ağzıma soktular Nutellada da şeytana uydum
Kaçamaklı günlerimi yazmıyodum baktım sıklaşmaya başladı. Dedim yazayım da beni bi silkelesinler

Hamileyken seni kimse silkelemez :) o yüzden sen yazmasan mı görüpte canı isteyen olmasın
Benim etrafımda kimse bana böyle davranmadı ya
Dikkat et dikkat et kilo alma lafını duydum hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…