Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hamileyken seni kimse silkelemez :) o yüzden sen yazmasan mı görüpte canı isteyen olmasın
Benim etrafımda kimse bana böyle davranmadı ya
Dikkat et dikkat et kilo alma lafını duydum hep
O zaman kaçamaklarımı yazmamaya devam ediyim bana da deseler keşke bana da herkes yedirme peşinde. ağzıma yeşil zeytin hayatımda belki 2 kez sokmuşumdur hiç sevmem bebek ister diye her sofraya çıkardıklarında bana da yediriyolar hayır bebeğin bunlardan henüz hiç haberi de yok azıcık kilomu düşünseler keşke

Ayy bunaltıcı hareketler bunlar yandın sen :)))

Kızlar menüm

Sabah
1 haşlanmış yumurta
1.5 dilim TB ekmeği
5 zeytin
1 yk labne
1tk susam ezmesi ballı
1 ceviz
Yarım elma

Öğle
Yulaf lapası yarım muz ile
Az sütlü kahve

Ara
1,5 ceviz

Akşam
Mantar sote
1 dilim TB ekmeği
Salata
Yoğurt

Su 2,5 lt
Spor 500 ip

Şöyle derler eğer bir hamile bir eve gider de canı bir şey çektiğinde söylemezse o eve fare girermiş ya da kıtlık da derler. Onun için hamileleri bol bol yediriyorlar

[/URL]
Cok iyii yaa,tebrik ederim,kalani da vericeksin ve bizde seni taklit etmeye calisicazz

A annecicegi senide özledik yahu nerelerdesin. Menün gayet güzel olmuş tebrik ederim spor yok mu :))
ben hic sorma canim psikolojik savastim ciktim aslinda gecen hafta cok kötüydüm simdi menu duzenimi oturttum 5 gundur hic kacamaksiz guzel bir sekilde diyetimi gecirdim gunde 40 dk kadar yürüyüş yaptim sayilir

bugunku de sadece 10 bin adim

Zaten psikolojimiz bozuldu mu direk diyeti etkiliyor neyse geri döndüne göre tam gaz devam :))
10000 az mı ne güzel sen menünle birlikte yazmaya devam et sporlarını bende kaydedeyim

Zaten psikolojimiz bozuldu mu direk diyeti etkiliyor neyse geri döndüne göre tam gaz devam :))
10000 az mı ne güzel sen menünle birlikte yazmaya devam et sporlarını bende kaydedeyim
evet diyet günlüğü tutuyorum yasak yiyecek listesi yaptim ara ara tekrar tekrar yazıyorum falan 3 ana 3 ara öğün sayesinde hic aclik çekmiyorum ilk defa diyette mutluyum aslinda 5 gundur bir parca ekmek olsun tatli olsun hazir gida olsun yemedim

Sana kızarız tabi ama bebise kizamiyoruzafiyet olsun

kremsokola seni tebrik ederim. Çok kısa zamanda yağ oranını düşürmeyi başardın. Süpersin valla.
Tebrikler canım gayet başarılı bir dönemle süper bir sonuç almışsın. Dediğin gibi isteyince insanın elinden bir şey kurtulmuyor :)
Cok iyii yaa,tebrik ederim,kalani da vericeksin ve bizde seni taklit etmeye calisicazz
Tesekkur ederim kizlar:) Baslangic kilom da cok fazla olmadigi icin kilo kaybiyla motive edemiyorum sizi, bari yag oraniyla motive ediyim dedim:)

Kızlar tanışabilir miyiz yukarda kısaca belirtmiştim :)
Adım Oya
Buraya gelin geldim aslen Türkmenistan liyim :)
Hosgeldin Oya. Ben 29 yasindayim, bekarim ve Amerika'da yasiyorum. Elektronik muhendisiyim, su an universitede arastirma gorevlisi olarak calisiyorum:)

100 kilolar uzun müşteri oluyo tabi sen de haklısın neyseki ben uzunca bir süre burdayım gibi.
Bu arada bu gün yine hamilelik testi aldım negatif adet olmuyprum ya bildiğin randevu aldım doktora gidicem
Ay alınmadın değil mi
Valla uzun süre burda olmak inan en iyisi :)) gidince kilo alıyoruz
Kaç gün gecikti canım ?

Neee hamileyken kahve icilmiyo muuu O zaman gelince tasiyici anne ararim artik ben madem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…