- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #329.241
O zaman kaçamaklarımı yazmamaya devam ediyimHamileyken seni kimse silkelemez :) o yüzden sen yazmasan mı görüpte canı isteyen olmasın
Benim etrafımda kimse bana böyle davranmadı ya
Dikkat et dikkat et kilo alma lafını duydum hep
Ayy bunaltıcı hareketler bunlar yandın sen :)))O zaman kaçamaklarımı yazmamaya devam ediyimbana da deseler keşke bana da herkes yedirme peşinde. ağzıma yeşil zeytin hayatımda belki 2 kez sokmuşumdur hiç sevmem bebek ister diye her sofraya çıkardıklarında bana da yediriyolar hayır bebeğin bunlardan henüz hiç haberi de yok azıcık kilomu düşünseler keşke
100 kilo dönersem şaşırmayınAyy bunaltıcı hareketler bunlar yandın sen :)))
Oh oh bizede müşteri lazım uzun süre kalırsın işte100 kilo dönersem şaşırmayın
Şöyle derler eğer bir hamile bir eve gider de canı bir şey çektiğinde söylemezse o eve fare girermiş ya da kıtlık da derler. Onun için hamileleri bol bol yediriyorlarBaklavadan zaten ben de nefret ederim ama zorla tadına bakmam iddia edilerek ağzıma soktularNutellada da şeytana uydum
Kaçamaklı günlerimi yazmıyodum baktım sıklaşmaya başladı. Dedim yazayım da beni bi silkelesinler
Cok iyii yaa,tebrik ederim,kalani da vericeksin ve bizde seni taklit etmeye calisicazzEveet bugunku yag olcum sonucumu bi oncekiyle kiyaslarsak: oncelikle yag oranim %4 civari azalmisBi onceki sefer %25 civari gelen yag oranim bugun itibariyle %21.1. Ayrica, arada gecen yaklasik 2.5 aylik surede tam 3.5 kilo yag kaybetmis ve 2 kilo kas+kemik kutlesi kazanmisim. Ki kemik kutlesini arttirmak biz kadinlar icin ileride kemik erimesini onlemek acisindan cok cok onemli, aklinizda olsun. Spor uzmani degerlerimi cok basarili buldu ve ne yapiyosan devam et bence dedi Zira onceki sefer gorustugum spor uzmani ayni anda yag kaybetip kas kazanamayacagimi soylemisti. Benim okudugum ve izledigim kadariyla da zor ama imkansiz degildi. Sekil 1a'da goruldugu gibi isteyince oluyormus:) Sonuc olarak herkese tavsiyem: agirlik calisalim ve hatta cevremize de calistiralim:))
Bi sonraki 3 aylik donem icin hedefim yag oranimi %18 seviyesine indirmek ve artik su karin kaslarini belirginlestirmek:)
Bu da bugunku test sonucum (agirliklar pound cinsinden, 1 pound yaklasik 0.4 kg):
Eki Görüntüle 2581444
100 kilolar uzun müşteri oluyo tabi sen de haklısın neyseki ben uzunca bir süre burdayım gibi.Oh oh bizede müşteri lazım uzun süre kalırsın işte
ben hic sormaA annecicegi senide özledik yahu nerelerdesin. Menün gayet güzel olmuş tebrik ederim spor yok mu :))
malesef ben hedef yazmamistim ama cumaya 65 diyeyim tahminim 65 in altına inerim kirmizi olmak istemem bu hafta
Zaten psikolojimiz bozuldu mu direk diyeti etkiliyorben hic sormacanim psikolojik savastim ciktim aslinda gecen hafta cok kötüydüm simdi menu duzenimi oturttum 5 gundur hic kacamaksiz guzel bir sekilde diyetimi gecirdim gunde 40 dk kadar yürüyüş yaptim sayilir
bugunku de sadece 10 bin adim
evet diyet günlüğü tutuyorum yasak yiyecek listesi yaptim ara ara tekrar tekrar yazıyorum falan 3 ana 3 ara öğün sayesinde hic aclik çekmiyorum ilk defa diyette mutluyum aslinda 5 gundur bir parca ekmek olsun tatli olsun hazir gida olsun yemedimZaten psikolojimiz bozuldu mu direk diyeti etkiliyorneyse geri döndüne göre tam gaz devam :))
10000 az mı ne güzel sen menünle birlikte yazmaya devam et sporlarını bende kaydedeyim
Aa ilk kez duydum ne değişikŞöyle derler eğer bir hamile bir eve gider de canı bir şey çektiğinde söylemezse o eve fare girermiş ya da kıtlık da derler. Onun için hamileleri bol bol yediriyorlar
Sana kızarız tabi ama bebise kizamiyoruzÇok kötü bi günle karşınızdayım kaçamaklarımı yazmıyodum ama yazayım da kızın azıcık bana.
Sabah
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
1 portakal
2 ceviz
1 bardak süt
öğlen
2 kepçe mercimek çorbası
4yk etli fasulye
1 dilim ekmek
2 küçük dilim kabak tatlısı
1/6 baklava (bebeğin canı çekmiştir diye zorla ağzıma soktular)
ara
1 küçük mandalina
Akşam
1 kabaklı-peynirli krep
1 dilim nutellalı ekmek
ara
1 kase yoğurt
su 2 litre
10000 adım yürüyüşCherry Mom
kremsokola seni tebrik ederim. Çok kısa zamanda yağ oranını düşürmeyi başardın. Süpersin valla.
Tebrikler canım gayet başarılı bir dönemle süper bir sonuç almışsın. Dediğin gibi isteyince insanın elinden bir şey kurtulmuyor :)
Tesekkur ederim kizlar:) Baslangic kilom da cok fazla olmadigi icin kilo kaybiyla motive edemiyorum sizi, bari yag oraniyla motive ediyim dedim:)Cok iyii yaa,tebrik ederim,kalani da vericeksin ve bizde seni taklit etmeye calisicazz
Hosgeldin Oya. Ben 29 yasindayim, bekarim ve Amerika'da yasiyorum. Elektronik muhendisiyim, su an universitede arastirma gorevlisi olarak calisiyorum:)Kızlar tanışabilir miyiz yukarda kısaca belirtmiştim :)
Adım Oya
Buraya gelin geldim aslen Türkmenistan liyim :)
Ay alınmadın değil mi100 kilolar uzun müşteri oluyo tabi sen de haklısın neyseki ben uzunca bir süre burdayım gibi.
Bu arada bu gün yine hamilelik testi aldım negatif adet olmuyprum ya bildiğin randevu aldım doktora gidicem
Neee hamileyken kahve icilmiyo muuuHahaha ya aslında şöyle diyeyim
Baklava çocuğa hiç faydasız birşey Nutella falann desen o da öyle paketli ambalajlı şeyler şu süreçte yememeye çalış bence.
Ben kahve delisiydim kahve bile içmedim son aylarda türk kahvesi içebilirsin demişti doktor.kilodan geçtim bebeğin sağlığı için iyi beslenmek gerek bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?