- 29 Nisan 2018
- 778
- 2.632
- 43
- 37
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #329.261
Valla nerdeyse tekrar zamanım geldiAy alınmadın değil mi
Valla uzun süre burda olmak inan en iyisi :)) gidince kilo alıyoruz
Kaç gün gecikti canım ?
Ay allah korusun git canım ihmal etmeValla nerdeyse tekrar zamanım geldi
Ne güzel çok memnun oldumHosgeldin Oya. Ben 29 yasindayim, bekarim ve Amerika'da yasiyorum. Elektronik muhendisiyim, su an universitede arastirma gorevlisi olarak calisiyorum:)
Çok karbonhidrat yediğim için bence de ödemdi. Ama meyve de çok yedim ondan kilo mu acaba diyordum. Bu arada ben yine yattım. Başım ağrıyor ateşim var bugün dışarıda üşüttüm sanırım. Hemen dinlenmeye başladım :) ama bu kez meyve yemek yok.Hele bide kekik ektin mimuhtemelen bi kısmı ödemdi o yüzden müthiş sporları da görünce çok ısrarlı olamadılar
Küflü peynire de ben bayılırım. İlk yediğimde bir tuhaf hissetmiştim ama alıştım şimdi çok seviyorum :)Ya bu ne hemen harekete geçmeliyiz
Ben de peynir hastasıyım her türlüsünü severim küflü peynir hariç
Gittiğin gibi dönersin merak etme. Bu grupta böyle şeyler duyacak tek kişi sensin şu an. Tadını çıkarAma fırça bekliyodum oldu mu şimdi bubu gidişin birde dönüşü olacaaakk
O değil de 1/6 baklavayı gözümde canlandıramadımHahaha ya aslında şöyle diyeyim
Baklava çocuğa hiç faydasız birşey Nutella falann desen o da öyle paketli ambalajlı şeyler şu süreçte yememeye çalış bence.
Ben kahve delisiydim kahve bile içmedim son aylarda türk kahvesi içebilirsin demişti doktor.kilodan geçtim bebeğin sağlığı için iyi beslenmek gerek bence
Nutella ben de yedim geçen hafta ama kim biliyor kimse :) çünkü o gün menü yazmadım. Bu davranış psikolojik herhalde. Aynı şeyi yapıyoruz :)Baklavadan zaten ben de nefret ederim ama zorla tadına bakmam iddia edilerek ağzıma soktularNutellada da şeytana uydum
Kaçamaklı günlerimi yazmıyodum baktım sıklaşmaya başladı. Dedim yazayım da beni bi silkelesinler
Ay çok güldüm. Sonra ben de geleceğim müşteri olarak ama kaç geleceğim bakacağız ahahaahOh oh bizede müşteri lazım uzun süre kalırsın işte
İçiliyor olmalı ben zamanı gelince içeceğim :)Neee hamileyken kahve icilmiyo muuuO zaman gelince tasiyici anne ararim artik ben madem
MerhabaNe güzel çok memnun oldum
Başarını okudum tebrik ediyorum kaç kilosun boyun kaç :)
Ben de Erzurumda çalıştım 5 seneye yakın orda alıştım peynirlere ama küflüye alışamadım küflü peynirin küflenmemiş yKüflü peynire de ben bayılırım. İlk yediğimde bir tuhaf hissetmiştim ama alıştım şimdi çok seviyorum :)
Kilom su an 57.5, boyum da 176-177Ne güzel çok memnun oldum
Başarını okudum tebrik ediyorum kaç kilosun boyun kaç :)
Aynen kötüleşmeden dinlen ama cuma da hedefini tutturmuş görelim listedeÇok karbonhidrat yediğim için bence de ödemdi. Ama meyve de çok yedim ondan kilo mu acaba diyordum. Bu arada ben yine yattım. Başım ağrıyor ateşim var bugün dışarıda üşüttüm sanırım. Hemen dinlenmeye başladım :) ama bu kez meyve yemek yok.
Malesef ki anladımO değil de 1/6 baklavayı gözümde canlandıramadımpawlover ağzına attığın şeyin baklava olduğunu anladın mı :)
Evet ölü taklidi güzel oluyo ama bi yerden sonra alışkanlık yapıyoNutella ben de yedim geçen hafta ama kim biliyor kimse :) çünkü o gün menü yazmadım. Bu davranış psikolojik herhalde. Aynı şeyi yapıyoruz :)
Hoşbuldum... Çok sağol inşallah...Merhaba
Hoşgeldin aramıza.. umarım istediğin kiloya kolayca ulaşırsın. Takım bu konuda motive edici oluyor her zaman.
Allah'ım ne olur banada :) çok aminKilom su an 57.5, boyum da 176-177
Cuma hedefim çoktan geldi de; Yarın az çok demeden ip atlamayı umuyorum. Bir süre dışarıda yürüyüşe de ara vereceğim sanırım. Kalın da giyindim aslında ama beremi bulamadım çıkarken kafam üşüdü sanırım :)Aynen kötüleşmeden dinlen ama cuma da hedefini tutturmuş görelim listede
Malesef ki anladımzoraki olunca çatalın ucuyla tepiştirdiler
Evet ölü taklidi güzel oluyo ama bi yerden sonra alışkanlık yapıyo
Ayni kilo farkli insanlarda cok farkli durabiliyo tabi, hangi kilonun sende nasi durdugunu en iyi sen bilirsin. Onemli olan kendini iyi hissettigin kiloda olman, bosver milleti:)Hoşbuldum... Çok sağol inşallah...
Evet daha önce de böyle basarmistim inşallah bu seferde öyle olur
Allah'ım ne olur banada :) çok amin
45 kilo olmak istediğimi duyan herkes öcü gibi bakıyor çünkü :)
Aynen benim derdimde zaten ayna artık isterse 55 de kalayım ama göbek gitsin yeter :)Ayni kilo farkli insanlarda cok farkli durabiliyo tabi, hangi kilonun sende nasi durdugunu en iyi sen bilirsin. Onemli olan kendini iyi hissettigin kiloda olman, bosver milleti:)
İnşallah iyi sonuçlarla dönersin doktordan canımKızlar Bu arada hepinizden dua istiyorum Yarın Allah izin verirse kalp doktorunda kontrolüm var Tekrar ultrason ile bakılacak �nşallah iltihap geçmiştir ve doktorla konuşup spor için izin isteyeceğim ve Umarım verir verirse o zaman her gün ben de deli gibi Spor yapacağım söz veriyorum
Götür canım götür :)))))
O değil de 1/6 baklavayı gözümde canlandıramadımpawlover ağzına attığın şeyin baklava olduğunu anladın mı :)
Sağlıklı beslenin de, kilo mutlaka alınıyo. Sonrasında verilir kuzum.Ay çok güldüm. Sonra ben de geleceğim müşteri olarak ama kaç geleceğim bakacağız ahahaah
Afet aaafetKilom su an 57.5, boyum da 176-177
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?