Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hosgeldin Oya. Ben 29 yasindayim, bekarim ve Amerika'da yasiyorum. Elektronik muhendisiyim, su an universitede arastirma gorevlisi olarak calisiyorum:)
Ne güzel çok memnun oldum
Başarını okudum tebrik ediyorum kaç kilosun boyun kaç :)

Hele bide kekik ektin mi muhtemelen bi kısmı ödemdi o yüzden müthiş sporları da görünce çok ısrarlı olamadılar
Çok karbonhidrat yediğim için bence de ödemdi. Ama meyve de çok yedim ondan kilo mu acaba diyordum. Bu arada ben yine yattım. Başım ağrıyor ateşim var bugün dışarıda üşüttüm sanırım. Hemen dinlenmeye başladım :) ama bu kez meyve yemek yok.

O değil de 1/6 baklavayı gözümde canlandıramadım pawlover ağzına attığın şeyin baklava olduğunu anladın mı :)

Nutella ben de yedim geçen hafta ama kim biliyor kimse :) çünkü o gün menü yazmadım. Bu davranış psikolojik herhalde. Aynı şeyi yapıyoruz :)

Küflü peynire de ben bayılırım. İlk yediğimde bir tuhaf hissetmiştim ama alıştım şimdi çok seviyorum :)
Ben de Erzurumda çalıştım 5 seneye yakın orda alıştım peynirlere ama küflüye alışamadım küflü peynirin küflenmemiş y
Halini seviyorum ama

Aynen kötüleşmeden dinlen ama cuma da hedefini tutturmuş görelim listede
O değil de 1/6 baklavayı gözümde canlandıramadım pawlover ağzına attığın şeyin baklava olduğunu anladın mı :)
Malesef ki anladım zoraki olunca çatalın ucuyla tepiştirdiler
Nutella ben de yedim geçen hafta ama kim biliyor kimse :) çünkü o gün menü yazmadım. Bu davranış psikolojik herhalde. Aynı şeyi yapıyoruz :)
Evet ölü taklidi güzel oluyo ama bi yerden sonra alışkanlık yapıyo

Merhaba
Hoşgeldin aramıza.. umarım istediğin kiloya kolayca ulaşırsın. Takım bu konuda motive edici oluyor her zaman.
Hoşbuldum... Çok sağol inşallah...
Evet daha önce de böyle basarmistim inşallah bu seferde öyle olur
Kilom su an 57.5, boyum da 176-177
Allah'ım ne olur banada :) çok amin
45 kilo olmak istediğimi duyan herkes öcü gibi bakıyor çünkü :)

Cuma hedefim çoktan geldi de; Yarın az çok demeden ip atlamayı umuyorum. Bir süre dışarıda yürüyüşe de ara vereceğim sanırım. Kalın da giyindim aslında ama beremi bulamadım çıkarken kafam üşüdü sanırım :)

Ayni kilo farkli insanlarda cok farkli durabiliyo tabi, hangi kilonun sende nasi durdugunu en iyi sen bilirsin. Onemli olan kendini iyi hissettigin kiloda olman, bosver milleti:)

Ayni kilo farkli insanlarda cok farkli durabiliyo tabi, hangi kilonun sende nasi durdugunu en iyi sen bilirsin. Onemli olan kendini iyi hissettigin kiloda olman, bosver milleti:)
Aynen benim derdimde zaten ayna artık isterse 55 de kalayım ama göbek gitsin yeter :)

İnşallah iyi sonuçlarla dönersin doktordan canım

Götür canım götür :)))))

En sevdiğim tatlıdır benim

Ay çok güldüm. Sonra ben de geleceğim müşteri olarak ama kaç geleceğim bakacağız ahahaah
Sağlıklı beslenin de, kilo mutlaka alınıyo. Sonrasında verilir kuzum.
Sıkıntı yapmaya değmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…