- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #329.281
Hic belli olmuyo neden tiksinecegin,istesende icemeyedebiliyosun yani.Neee hamileyken kahve icilmiyo muuuO zaman gelince tasiyici anne ararim artik ben madem
Ay yok benim hiiç midem bulanmadı da zararlı dediler doktorda çok içme demişti günde bir bardak sadece verdi. ben Ozman çalışıyordum ya çok çay kahve içiyordumHic belli olmuyo neden tiksinecegin,istesende icemeyedebiliyosun yani.
Gecmis olsun canim biseyiniz yok ya.? Rabbim sizede bizede yaşatmasın tekrarini.evinizdemi kaliyorsunuz?ben Anadolu'da oldugunu hatirliyorumda nerde oldugunu unutmusum. Bide elacicegim mi vardi senin hemserindi galiba,?Kızlar merhabalar..... Annemler elazığda biz malatyadaydık..... Depremde.... 99 depreminden daha çok kötüydü.... Zor günlerdi.... Hala tehlike devam ediyormuş.... Dua edin olur mu...
Evet sen duzcedeydin dimi yakininda varmiydi yikilan ev? Allah'ım korusunDualarımız sizinle geçmiş olsun ben de 99 depreminin ikisini de yaşamış biri olarak çok etkilendim. Allah yardımcınız olsun
Evde olsan bisiklet tepesinde diycem,sen hayirdirHalen nasıl olduda buraya düştü merakındayım
Dizi izledm yeni bitti sefirin kızı :))) yattım zatenEvde olsan bisiklet tepesinde diycem,sen hayirdir
İyi geceler canimDizi izledm yeni bitti sefirin kızı :))) yattım zaten 🖐iyi geceler
Yikiliyo yikiliyo resmen cumayi merak ettim simdiBugünkü menüm
Sabah
- 2 dilim çavdar ekmeği ile beyaz Peynirli tost
- Yeşil çay
Akşam
2, 5 lt su
- 2 köfte
- Yeşil mercimek Salatası
60 dk leslie
1000 ip atlamaCherry Mom
Ahahahah ne afeti yahu, afet gormesem inanicamAfet aaafet
Bu sabah artı geldim. O yüzden sıkı tutayım dedim. İnşallah cumaya eksi görürüm canımYikiliyo yikiliyo resmen cumayi merak ettim simdi
NiyekiBu sabah artı geldim. O yüzden sıkı tutayım dedim. İnşallah cumaya eksi görürüm canım
Haftasonu poğaça filan yedim ondan mı bilemedim ama bu sabah artıydım. Cumaya kadar ne olacak bakalımNiyeki
Boyun 176 mı maşallah ne kadar uzunsunKilom su an 57.5, boyum da 176-177
Biz köyde yaşıyorduk ama merkez komple yıkıldı zaten şükür akrabalardan kaybımız olmadıEvet sen duzcedeydin dimi yakininda varmiydi yikilan ev? Allah'ım korusun
Tabi ki afetsinAhahahah ne afeti yahu, afet gormesem inanicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?