Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Öğlen oldu ama günaydın kızlar :) sabah bir bakar gibi oldum ama dışarı çıkmam gerekti şimdi yazabiliyorum. Nasılsınız?
dün gece incir ve ceviz kaçamağı yaptım üzgünüm.. ama canım inanılmaz tatlı istiyordu ben de kuru incirin içine ceviz koydum. İki tane yedim. Miktar da saatte sorunlu biliyorum bu yüzden sabah hemen tartıldım :) -300 gördüm bu beni mutlu etti. Yine ip atlamaya devam edeceğim. Yürüyüş ve 15 dakika cardio eklemeyi planlıyorum ama daha çay içmekteyim :)

Aynen ağzıma cıs koymuyorum bir de spor yapabilsem iyi olacak ama aksi gibi iş yoğun dün akşam görümcem vardı bu akşam başka misafir umarım hepimiz güzel eksiled alırız
Olsun kaçamak yapmamakta güzel fırsat bulur spor da yapabilirsin umarıım
Afiyetler olsun Bunca spora kilo mu dayanır Çok kötü bi kaçamak olmamış en azından

Aynen ağzıma cıs koymuyorum bir de spor yapabilsem iyi olacak ama aksi gibi iş yoğun dün akşam görümcem vardı bu akşam başka misafir umarım hepimiz güzel eksiled alırız
Harikasın canım cıs olmadan devam. İnşallah bu akşam spor da yapar rahatlarsın. Ben de evde her türlü cıss olmasına rağmen hiçbirine dokunmadım çok gururluyum şu an
Çok iyi gidiyorsun canım. Kaçamağı da en masumu sayılır. O kadar spora esamesi okunmaz.
12 de yataktan çıktım :)))
Oh oh oh... Keyfini çıkar kuzum. O uykuyu ben çekmişim gibi mutlu oldum senin adına. Emrecim anneanne dede yanında aslandan kediye mi dönüşüyo yoksa annenler mi iyi idare ediyo

Oh oh oh... Keyfini çıkar kuzum. O uykuyu ben çekmişim gibi mutlu oldum senin adına. Emrecim anneanne dede yanında aslandan kediye mi dönüşüyo yoksa annenler mi iyi idare ediyo
Aynı canım hiç kedi gibi falan değilde ikisi birlikte idare ediyorlar babam günde iki kere 30 dk falnn dışarı çıkarıyor şöyle bir geziyorlar :)
Eskiden beni uyutmazdı emre kalk sende bizle otur flaan derdi habire odaya girer üstüme çıkardı bu sefer hiç bana ihtiyaç duymuyor maşallah

Olsun kaçamak yapmamakta güzel fırsat bulur spor da yapabilirsin umarıım

Afiyetler olsun Bunca spora kilo mu dayanır Çok kötü bi kaçamak olmamış en azından
Bir sürü sağlıksız seçeceği pas geçtim en azından daha sağlıklı olana yöneldim. Vücut bir tempo tutturdu eksiye gidiyor şu an onu bozmak istemiyorum aslında yediğime ondan üzgünüm. Yoksa afiyet olsun tabiki. Gidip biraz zıplayayım da şu bünyeye istediğini vereyim :)

Gün boyu tatlı diye dolandım aslında ama kendi isteğimi göz ardı ediyordum. Ama biliyorsun bizim gibi yemeyi sevenlere en tehlikeli saatler geç saatler :)

Oh oh maaşallah. Ama o artık 3 annesi

Sen de güzelce dinlemiyorsun işte ne güzel. Demek ki aslında sadece anneci değil. Gönlünü annesi gibi hoş edeni bulunca hemen uyum sağlıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…