Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kimse yok muuuu? Nerelerdesiniz kızlarr.
Bi kahve yaptım içiyorum birazdan spora başlıcam.

Yarın ve perşembe tekrar kabak detoksu yapıyorum. Bana katılan yok mu huuu huuu...
Spor yapıyordum :) oturdum kahve içiyorum şimdi de ay. bu iki iş arası ip atlamak gerçekten çok pratik bir şey. Bugün kendimi iyice geliştirdim 3 şarkıda 1000 atlamaya başladım. Bu tempo ile 50 kg olmazsam cidden bu vücuda haksızlık..helak ettim ip diye diye zavallıyı :)))

Kızlar menü topigini bulamadım
Akşam biraz kaçamak oldu kızarmış tavuk yedim ama kalorimi asmadim yazmayacaktim ama yazmazsam yine bırakırım ve bırakmak istemiyorum
Niye hep böyle oluyor bilmiyorum ben daha önce yaptığımda emziriyordum nasıl azimle yaptıysam bidaha bulamıyorum o gücü kendimde ama birakmamam lazım offf

Yemesen iyiymiş ama olmuş bi kere spor yapabilirsen spor yaparsın yapamazsan bundan sonra daha dikkat edersin

Burası menü topiği

Kızarmış tavuk ben de yiyorum. Hem de keyifle yiyorum. Derisini yemedikten sonra neden sorun olsun ki? Derili mi yedin ya da çok mu yedin.

Kızarmış tavuk ben de yiyorum. Hem de keyifle yiyorum. Derisini yemedikten sonra neden sorun olsun ki? Derili mi yedin ya da çok mu yedin.
Yok canım derili yemedim aslında tavuk ta değil hindi göğsü galeta unu na batırıp kizarttim eşim başka türlü hindi pek sevmiyor isteyince yaptım çok yemedim 4-5 patates dilimi kadar yedim

Kimse yok muuuu? Nerelerdesiniz kızlarr.
Bi kahve yaptım içiyorum birazdan spora başlıcam.

Yarın ve perşembe tekrar kabak detoksu yapıyorum. Bana katılan yok mu huuu huuu...
Perşembe bende senleyim canım regli olacağım korkuyorum kesin yapmam lazım

kizarmis tavuk benim de zayif noktam, hatta butun kizarmis yiyecekler benim zayif noktam sanirim:) olanla olene care yok, sporla telafi edebilirsin bence:)

Şahane canım çok iyi gidiyorsun aldığını değil fazlasınıda vereceksin gibi :))

Çok iyi canım bu hafta güzel bir eksi ile gelirsen senide listeye alırız :)

Biran evvel düzenli başla canım erteledikçe insana anca artı kilo geliyor başka bir şey değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…