- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #329.321
3 verir miyim acaba diye başlamıştım Cuma günü.. şimdi 3 ten fazla nasıl veririmin peşindeyim. Henüz 3 olmadı 2,6 dayım bakalım. Takıldım ya bir kere tutmayın beni :)Herhalde bu hafta 5 kilo felan verirsin gibime geliyo azmine maşallah
Spor yapıyordum :) oturdum kahve içiyorum şimdi de ay. bu iki iş arası ip atlamak gerçekten çok pratik bir şey. Bugün kendimi iyice geliştirdim 3 şarkıda 1000 atlamaya başladım. Bu tempo ile 50 kg olmazsam cidden bu vücuda haksızlık..helak ettim ip diye diye zavallıyı :)))Kimse yok muuuu? Nerelerdesiniz kızlarr.
Bi kahve yaptım içiyorum birazdan spora başlıcam.
Yarın ve perşembe tekrar kabak detoksu yapıyorum. Bana katılan yok mu huuu huuu...
Yemesen iyiymiş ama olmuş bi kere spor yapabilirsen spor yaparsın yapamazsan bundan sonra daha dikkat edersinKızlar menü topigini bulamadım
Akşam biraz kaçamak oldu kızarmış tavuk yedimama kalorimi asmadim yazmayacaktim ama yazmazsam yine bırakırım ve bırakmak istemiyorum
Niye hep böyle oluyor bilmiyorum ben daha önce yaptığımda emziriyordum nasıl azimle yaptıysam bidaha bulamıyorum o gücü kendimde ama birakmamam lazım offf
Kızlar menü topigini bulamadım
Akşam biraz kaçamak oldu kızarmış tavuk yedimama kalorimi asmadim yazmayacaktim ama yazmazsam yine bırakırım ve bırakmak istemiyorum
Niye hep böyle oluyor bilmiyorum ben daha önce yaptığımda emziriyordum nasıl azimle yaptıysam bidaha bulamıyorum o gücü kendimde ama birakmamam lazım offf
Gündüz yaptım spor heryerim ağrıyor üstüne üstlük grip oldum yapmayı çok isterim ama halim yokYemesen iyiymiş ama olmuş bi kere spor yapabilirsen spor yaparsın yapamazsan bundan sonra daha dikkat edersin
Kızarmış tavuk ben de yiyorum. Hem de keyifle yiyorum. Derisini yemedikten sonra neden sorun olsun ki? Derili mi yedin ya da çok mu yedin.Kızlar menü topigini bulamadım
Geçmiş olsun umarım ilerlemeden geçer. Bu sene biraz inatçı maalesef hastalıklar.Gündüz yaptım spor heryerim ağrıyor üstüne üstlük grip oldum yapmayı çok isterim ama halim yok
Yok canım derili yemedim aslında tavuk ta değil hindi göğsü galeta unu na batırıp kizarttim eşim başka türlü hindi pek sevmiyor isteyince yaptım çok yemedim 4-5 patates dilimi kadar yedimKızarmış tavuk ben de yiyorum. Hem de keyifle yiyorum. Derisini yemedikten sonra neden sorun olsun ki? Derili mi yedin ya da çok mu yedin.
Sağol canım dün başladı oğlum bir haftadır hasta çok şükür hafifledi baya şimdi bana devretti :)Geçmiş olsun umarım ilerlemeden geçer. Bu sene biraz inatçı maalesef hastalıklar.
Evet işine gelince unutabiliyor yada benim içerde odada olduğumu bildiği için rahat :))Sen de güzelce dinlemiyorsun işte ne güzel. Demek ki aslında sadece anneci değil. Gönlünü annesi gibi hoş edeni bulunca hemen uyum sağlıyor :)
Perşembe bende senleyim canımKimse yok muuuu? Nerelerdesiniz kızlarr.
Bi kahve yaptım içiyorum birazdan spora başlıcam.
Yarın ve perşembe tekrar kabak detoksu yapıyorum. Bana katılan yok mu huuu huuu...
yatana kadar 21 bini gecti hatta:) bugun bacaklarim pert amaMaaşallah canım 20 binin üstüne çıkmışsın.
durmadan titremeye basladilar bence20500ne diyimmm maşallah :)) durunca bacaklar tir tir titremiştir herhalde
kizarmis tavuk benim de zayif noktam, hatta butun kizarmis yiyecekler benim zayif noktam sanirim:) olanla olene care yok, sporla telafi edebilirsin bence:)Kızlar menü topigini bulamadım
Şahane canım çok iyi gidiyorsun aldığını değil fazlasınıda vereceksin gibi :))Bugünkü menüm
sabah ; 2 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta 1 Kk peynir domates salatalık biber
ara ; 2 mandalina 15 fındık
öğlen ; yarım fırın patates, 1 kırmızı biber 2 köfte kadar et
ara: sade kahve limonlu soda ( meyveli soda değil zero o yüzden)
akşam; 6 kaşık taze fasülye 4 kaşık yoğurt
ara ; 1 bardak kefir
- 2 lt su
-@emnis 3500 ip, 10 bin adım, 15 dakika cardio 20 dakika bölgesel ( 500 ip ve 15 dakika cardio kısmı kaldı akşama yapacağım onu da) tabii 30 sn plank da yapacağım :)
Çok iyi canım bu hafta güzel bir eksi ile gelirsen senide listeye alırız :)bugunku menum;
madensuyu-zencefil-yogurt-limon kürü ictim ardindan 30 dk sonra ceviz suyu içtim 20 dk sonra kahvalti yaptim.( kür de 5.günü tamamladım )
kahvalti;1 tane haslanmis yumurta,2 yk lor peyniri,1 ince dilim beyaz peynir,1 tutam maydonoz,2 ceviz ici,3yesil-2siyah zeytin
ara öğün:yarim kase nar ve bir avuç ici leblebi
ogle yemegi:yulaf lapasi icinde 11 tane findikla
ara öğün:bir avuc kuruüzüm-leblebi karisimi
aksam yemegi:bir kase tarhana corba,2 tane kofte,morlahana-turp salatasi
son ara öğün:yarim kase tarcinli yogurt
3,5 ltre su-2 bardak yesil cay-3 bardak siyah cay-3 bardak sade kahve
spor:tempolu yürüyüş-10 bin adim
Kızlar menü topigini bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?