- 23 Mart 2016
- 31.188
- 92.565
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #329.341
Ben de kızarmış tavuk deyince nedense şu şişe takıp pişenler var ya onlardan sandım. Onun için dedim ne sorun var diye :) yağda kızarması bir sorun tabi ama olur böyle şeyler takılmadan yola devam etmek lazım..Yok canım derili yemedim aslında tavuk ta değil hindi göğsü galeta unu na batırıp kizarttim eşim başka türlü hindi pek sevmiyor isteyince yaptım çok yemedim 4-5 patates dilimi kadar yedim
Maydonoz kaynatıp içsen yeşilçaya yüklensen falan. Listede olmak ne rahat işte ben de perşembe cuma regl olacağım ama sorumluluk yok ya hiç ödem atıcı yapmıyorum. Eskiden bir hafta önceden başlardım :)Perşembe bende senleyim canımregli olacağım korkuyorum kesin yapmam lazım
Çok normal canım 21 bin adım kolay mı.. tebrikleryatana kadar 21 bini gecti hatta:) bugun bacaklarim pert ama
Tesekkur ederim denizcim:) adi yarisma olunca iste gaza geldim de biraz yorucu oldu:)Çok normal canım 21 bin adım kolay mı.. tebrikler
Gözüme yeni hedef kestirdim kopmaz da azimle devam edersem bir iki haftaya mezuniyet kilomdan epey uzaklaşırım.. bir daha sapıtınca 70 lere değil 65 lere yaklaşacağım günler yakın olsun lütfen :)Şahane canım çok iyi gidiyorsun aldığını değil fazlasınıda vereceksin gibi :))
Evet yarın başlayacağım aslında daah erkendi ama karnım ağrıyor bakalım ben içeyim çaylarımıda garanti olsun :)Maydonoz kaynatıp içsen yeşilçaya yüklensen falan. Listede olmak ne rahat işte ben de perşembe cuma regl olacağım ama sorumluluk yok ya hiç ödem atıcı yapmıyorum. Eskiden bir hafta önceden başlardım :)
Hahah sapıtacağın garantide en azından kaça yakaşacaksın o da önemliGözüme yeni hedef kestirdim kopmaz da azimle devam edersem bir iki haftaya mezuniyet kilomdan epey uzaklaşırım.. bir daha sapıtınca 70 lere değil 65 lere yaklaşacağım günler yakın olsun lütfen :)
not: sapıtmayayım yok ama :)
Ben babama da kardeşime de gidince kendi evim gibi rahat ediyorum acaba çocuk olmadığı için mi ? Ama başka bir yere gitsek evimi özlüyorum :)Eşim yarın geliyor bizi almaya pazar günüde dönüş hayırlısıyla her ne kadar öğlen 12 de kalkmak çok güzel olsada evim illede evimm:))
Yok ben hep böyleydim bekarkende bu ev dubleks hep tek başıma yukarda takılırdım onlarda benden bir haber olurlardıBen babama da kardeşime de gidince kendi evim gibi rahat ediyorum acaba çocuk olmadığı için mi ? Ama başka bir yere gitsek evimi özlüyorum :)
insallah:)❤❤Çok iyi canım bu hafta güzel bir eksi ile gelirsen senide listeye alırız :)❤❤
AA keyfi yerindeyse sen neden perişan sanıyorsun ki :)Yok ben hep böyleydim bekarkende bu ev dubleks hep tek başıma yukarda takılırdım onlarda benden bir haber olurlardıama evlenince daha bir kalamaz oldum eşim orda tek falan diye gerçi adamın keyfi yerinde hergün arkadaşlarıyla geziyor ama bana hep per perişan oluyor gibi geliyor
Allah rahmet eylesin canım başınız sağolsun
Başınız sağolsun canım. Mekanı cennet olsun.
Başınız sağolsun, bol sabırlar
Başınız sağ olsun. Geride kalanların uzun sağlıklı ömürleri olsun canım.
Allah sabırlar versin
Başın sağolsun canım
Çok sağolun. Çok mesaj birikmiş okuyamadım iki gündür telefon elimde bir yandan taziye diğer yandan oğlumu görmeyen uzak akrabalar arıyor cenaze de haber almışlar filan o kısım da zorladı.Basin sagolsun ayvacicegi
Ay nasıl sevindim geçmiş olsunn tamamen düzelmiş mi ?Kizlarrrrrrrr bennn geldimmmmmm hemde güzel sonuçla cokkk şükür
İşteeee huyAA keyfi yerindeyse sen neden perişan sanıyorsun ki :)
İnş canımÇok sağolun. Çok mesaj birikmiş okuyamadım iki gündür telefon elimde bir yandan taziye diğer yandan oğlumu görmeyen uzak akrabalar arıyor cenaze de haber almışlar filan o kısım da zorladı.
Umarım yarın normal rutinimize donebiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?