Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yok canım derili yemedim aslında tavuk ta değil hindi göğsü galeta unu na batırıp kizarttim eşim başka türlü hindi pek sevmiyor isteyince yaptım çok yemedim 4-5 patates dilimi kadar yedim
Ben de kızarmış tavuk deyince nedense şu şişe takıp pişenler var ya onlardan sandım. Onun için dedim ne sorun var diye :) yağda kızarması bir sorun tabi ama olur böyle şeyler takılmadan yola devam etmek lazım..

Perşembe bende senleyim canım regli olacağım korkuyorum kesin yapmam lazım
Maydonoz kaynatıp içsen yeşilçaya yüklensen falan. Listede olmak ne rahat işte ben de perşembe cuma regl olacağım ama sorumluluk yok ya hiç ödem atıcı yapmıyorum. Eskiden bir hafta önceden başlardım :)

Şahane canım çok iyi gidiyorsun aldığını değil fazlasınıda vereceksin gibi :))
Gözüme yeni hedef kestirdim kopmaz da azimle devam edersem bir iki haftaya mezuniyet kilomdan epey uzaklaşırım.. bir daha sapıtınca 70 lere değil 65 lere yaklaşacağım günler yakın olsun lütfen :)

not: sapıtmayayım yok ama :)

Evet
Evet yarın başlayacağım aslında daah erkendi ama karnım ağrıyor bakalım ben içeyim çaylarımıda garanti olsun :)

Hahah sapıtacağın garantide en azından kaça yakaşacaksın o da önemli haklısın mantıklı :)) insanın kendini bilmesi ne güzel şey :))

Eşim yarın geliyor bizi almaya pazar günüde dönüş hayırlısıyla her ne kadar öğlen 12 de kalkmak çok güzel olsada evim illede evimm:))
Ben babama da kardeşime de gidince kendi evim gibi rahat ediyorum acaba çocuk olmadığı için mi ? Ama başka bir yere gitsek evimi özlüyorum :)

Ben babama da kardeşime de gidince kendi evim gibi rahat ediyorum acaba çocuk olmadığı için mi ? Ama başka bir yere gitsek evimi özlüyorum :)
Yok ben hep böyleydim bekarkende bu ev dubleks hep tek başıma yukarda takılırdım onlarda benden bir haber olurlardı ama evlenince daha bir kalamaz oldum eşim orda tek falan diye gerçi adamın keyfi yerinde hergün arkadaşlarıyla geziyor ama bana hep per perişan oluyor gibi geliyor

AA keyfi yerindeyse sen neden perişan sanıyorsun ki :)

Allah rahmet eylesin canım başınız sağolsun
Başınız sağolsun canım. Mekanı cennet olsun.
Başınız sağolsun, bol sabırlar
Başınız sağ olsun. Geride kalanların uzun sağlıklı ömürleri olsun canım.
Allah sabırlar versin
Başın sağolsun canım
Basin sagolsun ayvacicegi
Çok sağolun. Çok mesaj birikmiş okuyamadım iki gündür telefon elimde bir yandan taziye diğer yandan oğlumu görmeyen uzak akrabalar arıyor cenaze de haber almışlar filan o kısım da zorladı.

Umarım yarın normal rutinimize donebiliriz.

Kızlar inanın eve doktordan çıktık alışverişte Hadi Güzel haber aldık biraz gezelim alışverişte aradan çıkartalım dedik eşimle i kızlarla beraber gittik hastaneye Zaten onlar beni dışarıda beklediler parkta.
Şimdi daha oturup yazabiliyorum yani sakin kafayla bir de siteye giremedim bayağı bir denedim denedim daha yeni girebildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…