- 23 Mart 2016
- 31.188
- 92.565
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #329.361
:) Çalışırken herşey sistematik oluyor neyse bişey kalmadı tatil bitti sayılırKızlar selam.
Ben ancak eve geldim.
Okulu özledim vallahi.
Ev daha zormuş.
Hiç düzen yok.
Benim gibi düzen seven biri için zor.
Evettt canimmmmm yani ultrasona bakan Doktor da tekrar sonuca bakan Doktorum da çok şükür temizlenmiş dedi Tabii Dikkat etmem gereken şeyler var ama Allah'ıma çok şükür Rabb'im beterinden saklasın hepimizi.Ay nasıl sevindim geçmiş olsunn tamamen düzelmiş mi ?
Sorun varmış galiba canımKızlar inanın eve doktordan çıktık alışverişte Hadi Güzel haber aldık biraz gezelim alışverişte aradan çıkartalım dedik eşimle i kızlarla beraber gittik hastaneye Zaten onlar beni dışarıda beklediler parkta.
Şimdi daha oturup yazabiliyorum yani sakin kafayla bir de siteye giremedim bayağı bir denedim denedim daha yeni girebildim
Amin amin herşeyin başı sağlıkEvettt canimmmmm yani ultrasona bakan Doktor da tekrar sonuca bakan Doktorum da çok şükür temizlenmiş dedi Tabii Dikkat etmem gereken şeyler var ama Allah'ıma çok şükür Rabb'im beterinden saklasın hepimizi.
Kaç günlüğüne gidiyorsun canımEşim yarın geliyor bizi almaya pazar günüde dönüş hayırlısıyla her ne kadar öğlen 12 de kalkmak çok güzel olsada evim illede evimm:))
Çok geçmiş olsun canım sorun neydiKızlar doktora gittim bugün ultrasonla bakacak doktor sürekli zaten aynı kişi oluyor Ben Odaya girdim ve sinirlerim boşaldı ağlamaya başladım sağ olsun teselli etti bak Eminim geçmiştir dedi baktı evet dedi geçmiş temizlenmiş yani kasılma yok Bir iltihap yok sağlıklısın çok şükür dedi ama tabii Stresten göğsümün üstünde Bayağı büyük bir şişlikte beze oluştu Çok şükür o da temiz stresten dolayı ortaya çıkan bir şey ama yaşadığım sevince kelimelerle anlatamam yani Allah'ım beterinden korusun Buna da çok şükür çok ağrılar çektim ama elhamdülillah Doktorum dedi ki kesinlikle ne yaparsan yap ama grip olma cokk dikkat edeceksin dedi Bir de diş tedavisine başlayacağım birkaç yapılması gereken dişlerim var Onları da yaptırmam gerekiyor yani kızlar çok şükür şimdi çok sıkı bir diyet Aslinda sağlıklı beslenme ve bunun yanında sporu da hayatıma sokacağım.
Bir de anemi hastası olduğum için tekrar tahlillerimi yaptırmam gerekiyor Onu da söyledi bakacağız Kan değerlerinde İnşallah çok fazla bir düşüş olmamıştır öyle yani Kızlar hepinize teşekkür ederim dualarınız için
Allah razı olsun canım sorun neydi biliyor musun şimdi Ben yazın ani bir kalp ağrısı ile acile doktora gittim yani Ama çok şiddetli nefes alamıyorsun eğlenmiyorsun doğrulamıyor Sun kalkamıyorsun çünkü kalbimde bir bıçak saplanmış ağrısı var sürekli o kadar şiddetli ki neredeyse bir buçuk iki ay oturarak uyudum sırt üstü yatamıyorum ağrıdan sonrası doktora gittim kalp zarında iltihaplanma çıktı ultrason ile baktılar bayağı bir iltihap ve sıvı birikimi var kasılma var sürekli ilaç kullandım aylık ilaçları değiştirdiler en son işte bugün kontrolüm vardı yine gittim ve temizlenmiş çok şükürÇok geçmiş olsun canım sorun neydi
2 hafta kalmış olacağım canım hafta sonu Ankara'ya evime dönüyorum.benim irade ile ilgili sıkıntım yok ama evde geceleri çocuk uyuyunca spor yapıyordumm bisikletim var evde falan burda o imkanlar olmuyor hava soğuk yürüyüşte pek yapamadım.sporsuz oluncada benden gram gitmiyorKaç günlüğüne gidiyorsun canım
Ben az gidebildigim için cozutuyorum diyet falan hak getire diyeti orada bozmustum zaten ve sonrasında da sonuç ortada bidahada baslayamadim :) sen nasıl tutuyorsun kendini
Harika canım. Her şeyin başı sağlık.. ilaçlar işe yaramış demek..Kizlarrrrrrrr bennn geldimmmmmm hemde güzel sonuçla cokkk şükür
Kesinlikle .. benim çalıştığım yerde tam bu söylediğin nedenle birisi kalp hastası olarak bir sürü zorluk ve yoğun bakım sürecinden sonra işten ayrılıp kalp pili ile yaşamak zorunda kaldı. Bu nadiren oluyor sanırım ama her hastalığı her şeyi ciddiye almak gerekir..Kızlar bir de size şunu söylemek istiyorum şimdi mesela biz grip oluyoruz ya ben de su şekildeydim işte Doktora gitmeden İlaç almayı sevmedim için geçer diye düşünüyorum Boğazlarım şişiyor zaman falan Aslında öyle olmuyormuş üst solunum enfeksiyonu olduğu zaman ya da dişimizdeki bir cürük enfeksiyon.
Yani üst solunum enfeksiyonu olduğunda bunu dikkate almak gerekiyormuş Çünkü bu bir müddet sonra oradaki enfeksiyon kalbe iniyormuş ve birikim yapıyormuş aman dikkat edin kızlar usutmemeue de
Gozunaydin canim Allah tekrarini yasatmasin,doktora gitme konusunda kimse ihmal yapmasın gerçekten,cok ciddi sonuclari olabiliyor.surekli olmasin ama bazen vucudunuzu dinlemeniz gerekiyor.oksuruk cigerlerin bir uyarisidir mesela belli bir bolgedeki bir keskin sancida iltihabin,damarlarda agriyabiliyo iltihaptan.deri renginin sararmasi karaciger problemi olabiliyo gibi gibi şeyler.cok evham yapmadan dinleyin ve senelik kontroller yaptirin,Kızlar inanın eve doktordan çıktık alışverişte Hadi Güzel haber aldık biraz gezelim alışverişte aradan çıkartalım dedik eşimle i kızlarla beraber gittik hastaneye Zaten onlar beni dışarıda beklediler parkta.
Şimdi daha oturup yazabiliyorum yani sakin kafayla bir de siteye giremedim bayağı bir denedim denedim daha yeni girebildim
Geçmiş olsun sizedeSağol canım dün başladı oğlum bir haftadır hasta çok şükür hafifledi baya şimdi bana devretti :)
Benim menüler pek diyet havasın da değil motivasyon bozmaktan başka ise yaramaz o yüzden paylaşmıyorum. Annem pazartesi gidiyor. Salı dan itibaren düzenli spora ve menü paylasimina başlayacağım.
Bırakma canım bırakırsan toparlaması zor oluyo.Kızlar menü topigini bulamadım
Akşam biraz kaçamak oldu kızarmış tavuk yedimama kalorimi asmadim yazmayacaktim ama yazmazsam yine bırakırım ve bırakmak istemiyorum
Niye hep böyle oluyor bilmiyorum ben daha önce yaptığımda emziriyordum nasıl azimle yaptıysam bidaha bulamıyorum o gücü kendimde ama birakmamam lazım offf
Geçmiş olsun canımGündüz yaptım spor heryerim ağrıyor üstüne üstlük grip oldum yapmayı çok isterim ama halim yok
Ooo çok sevindim. Hadi gelsin eksilerPerşembe bende senleyim canımregli olacağım korkuyorum kesin yapmam lazım
Bugünden sonra dikkat et ama olur mu canım sabit bile olmamamız gerekiyor takım için bunu yapalım en azındanBenim menüler pek diyet havasın da değil motivasyon bozmaktan başka ise yaramaz o yüzden paylaşmıyorum. Annem pazartesi gidiyor. Salı dan itibaren düzenli spora ve menü paylasimina başlayacağım.
Hele ki şimdiki gripler varkenKesinlikle .. benim çalıştığım yerde tam bu söylediğin nedenle birisi kalp hastası olarak bir sürü zorluk ve yoğun bakım sürecinden sonra işten ayrılıp kalp pili ile yaşamak zorunda kaldı. Bu nadiren oluyor sanırım ama her hastalığı her şeyi ciddiye almak gerekir..
Kendime detokslarrdan detoks beğeneceğimOoo çok sevindim. Hadi gelsin eksiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?