Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Size bir haberim var perşembe akşamı misafir çağırdım mecburiyetten ve 2 kuzenim ve 1 kuzenimin eşi 3 kişiler aramızda malesef bir rekabet var içlerinde tek şişko benim ve onlar dal gibi devamlı diyet yaparlar hep diyet konuşurlar tabi ki onlara diyet yaptığımı söyleyemeyeceğim en az sıyrıkla atlatmam lazım o günü perşembe sabah tartılıp çekeyim diyorum ya da yine cuma öğlen çünkü ben bir öğün kaçırayım vücut hemen ödemi tutar
Ağlamak istiyorum ya bol salatalı hazırlık yapayım bari

Çok şükür canım çok sevindim
Anladım canım ahh ahh bende bebeğimi uyutup spor yapardım sabahın 5inde oğlum uyanmadan yapardım falan ne olurdu o günlerdeki azmim olsaydı

E madem onlar da hep diyetteler soyleyebilirsin belki sen de diyette oldugunu? Daha anlayisli olurlar hem, israr etmezler yemek konusunda heralde

E madem onlar da hep diyetteler soyleyebilirsin belki sen de diyette oldugunu? Daha anlayisli olurlar hem, israr etmezler yemek konusunda heralde
Onlar 55 kilo ben 103 ve onlar bunun bir artı olduğunu düşünüyorlar hayatımız boyunca böyle oldu başka konularda kuramadıkları üstünlükleri bu şekilde kurdular diyelim bu yılların birikimi çünkü halam hep bizi kıyaslardı yani dediğim gibi yılların birikimi sadece 1 i öyle değil o zaten diyette olduğumu biliyor kilo verdiğimde inşallah hedefime kavultuğumda zaten görecekler diyet yaptığımı ama şu an çok erken.

Hiç çekemem öyle insanları keşke bir bahane bulsaydın çocuk hasta vs diye , perşembe olmasına takılmadım daha çok kendini sana böyle hissettirdikleri için üzüldüm

Ay en tatlı zamanları yerim ben onu. Dediğin gibi tedbirli olmak en iyisi içinizin rahat etmesi için iyi yapmışsınız.

Kizlarrrrrrrr bennn geldimmmmmm hemde güzel sonuçla cokkk şükür
Canım çok sevindim hastalığının tamamen geçmesine. Allah bi daha yaşatmasın.

Canım salatalarla atlatırsın hiç panik yapma. Tabağına al ama yeme anlamazlar o zaman belki. Gittiklerinde de spor yaparsın

Uzuldum seni bu sekilde asagi cekmelerine Bu tip insanlari hic sevemiyorum ya. Ben her yil bi 4 ay falan diyet yapiyorum sanirim, onda da cevremdekilere ozellikle soyluyorum ki beni rahat biraksinlar, sunu ye bunu ye diye ustume gelmesinler. Yoksa disarda yemek yemek, birine misafirlige gitmek falan da cok zor

Simdiye kadar bi kisiyle problem yasadim, o da bi arkadasimin annesiydi. Arkadasima bisey birakmaya gitmistim, kadin tutturdu yemek ye de yemek ye diye. E zaten aksam yemegi yemistim, diyette oldugumu da soyledim, bu sefer de burun kivirip “ay sen de hep diyettesin kizim” demisti Kendisinin benden kilolu olmasina ragmen bana burun kivirmasi cok ironikti Ama o teyzecigimizin en hafif patavatsizligi bu oldugu icin pek bozulmamistim acikcasi.

Hiç çekemem öyle insanları keşke bir bahane bulsaydın çocuk hasta vs diye , perşembe olmasına takılmadım daha çok kendini sana böyle hissettirdikleri için üzüldüm
Ben çağırdım bir tanesi şehir dışında çalışıyor ve gidecek onlar beni çok çağırdılar ben çocuktan dolayı bir türlü çağıramamıştım haklısın ama böyle durumlar bazı yaralar kapanmıyo

Evet böyle insanlar cidden hayatlarındaki toksik gibi ama akraba olunca atsan atılmıyo satsan satılmıyo

Günaydın herkese

Bugün ve yarın eksta dikkat edicem akşama menü yazmaya çalışıcam. Günüm plansız gidiyor çünkü uzun zamandır görmediğim akrabalar arıyor bi ara da kardan adam süsleyeceğiz oğlumla. Herkese kolaylıklar evde kabak var, kabak detoksu deneyebilirim maalesef bu hafta spor yürüyüş hiçbirşey yapamadım.

N Numis Takip edemedim ama sağlıkla ilgili olumlu gelişmeler olmasına çok sevindim, kaybetmeden değerini bilelim kendimize iyi bakalım :)

hezeyan5381 bu insanlarla başka konularda iletişimde sorun yoksa bu konuda stratejik davranabilirsin. ama her konuda sıkıntılı bir iletişim varsa bence görüşmeyi azaltmak en iyisi, hayata birkez geliyoruz gerilmeye gerek yok toksik insanlardan uzak durmak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…