- 29 Nisan 2018
- 778
- 2.632
- 43
- 37
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #329.381
Çok şükür canım çok sevindimAllah razı olsun canım sorun neydi biliyor musun şimdi Ben yazın ani bir kalp ağrısı ile acile doktora gittim yani Ama çok şiddetli nefes alamıyorsun eğlenmiyorsun doğrulamıyor Sun kalkamıyorsun çünkü kalbimde bir bıçak saplanmış ağrısı var sürekli o kadar şiddetli ki neredeyse bir buçuk iki ay oturarak uyudum sırt üstü yatamıyorum ağrıdan sonrası doktora gittim kalp zarında iltihaplanma çıktı ultrason ile baktılar bayağı bir iltihap ve sıvı birikimi var kasılma var sürekli ilaç kullandım aylık ilaçları değiştirdiler en son işte bugün kontrolüm vardı yine gittim ve temizlenmiş çok şükür
Anladım canım ahh ahh bende bebeğimi uyutup spor yapardım sabahın 5inde oğlum uyanmadan yapardım falan ne olurdu o günlerdeki azmim olsaydı2 hafta kalmış olacağım canım hafta sonu Ankara'ya evime dönüyorum.benim irade ile ilgili sıkıntım yok ama evde geceleri çocuk uyuyunca spor yapıyordumm bisikletim var evde falan burda o imkanlar olmuyor hava soğuk yürüyüşte pek yapamadım.sporsuz oluncada benden gram gitmiyor
E madem onlar da hep diyetteler soyleyebilirsin belki sen de diyette oldugunu? Daha anlayisli olurlar hem, israr etmezler yemek konusunda heraldeSize bir haberim var perşembe akşamı misafir çağırdım mecburiyetten ve 2 kuzenim ve 1 kuzenimin eşi 3 kişiler aramızda malesef bir rekabet var içlerinde tek şişko benim ve onlar dal gibi devamlı diyet yaparlar hep diyet konuşurlar tabi ki onlara diyet yaptığımı söyleyemeyeceğim en az sıyrıkla atlatmam lazım o günü perşembe sabah tartılıp çekeyim diyorum ya da yine cuma öğlen çünkü ben bir öğün kaçırayım vücut hemen ödemi tutar
Ağlamak istiyorum ya bol salatalı hazırlık yapayım bari
Onlar 55 kilo ben 103 ve onlar bunun bir artı olduğunu düşünüyorlar hayatımız boyunca böyle oldu başka konularda kuramadıkları üstünlükleri bu şekilde kurdular diyelim bu yılların birikimi çünkü halam hep bizi kıyaslardı yani dediğim gibi yılların birikimi sadece 1 i öyle değil o zaten diyette olduğumu biliyor kilo verdiğimde inşallah hedefime kavultuğumda zaten görecekler diyet yaptığımı ama şu an çok erken.E madem onlar da hep diyetteler soyleyebilirsin belki sen de diyette oldugunu? Daha anlayisli olurlar hem, israr etmezler yemek konusunda heralde
Hiç çekemem öyle insanları keşke bir bahane bulsaydın çocuk hasta vs diye , perşembe olmasına takılmadım daha çok kendini sana böyle hissettirdikleri için üzüldümSize bir haberim var perşembe akşamı misafir çağırdım mecburiyetten ve 2 kuzenim ve 1 kuzenimin eşi 3 kişiler aramızda malesef bir rekabet var içlerinde tek şişko benim ve onlar dal gibi devamlı diyet yaparlar hep diyet konuşurlar tabi ki onlara diyet yaptığımı söyleyemeyeceğim en az sıyrıkla atlatmam lazım o günü perşembe sabah tartılıp çekeyim diyorum ya da yine cuma öğlen çünkü ben bir öğün kaçırayım vücut hemen ödemi tutar
İnş ama menü yazmayan çok var kuzum özellikle listedekiler yazmıyorKizlar bu arada bu hafta menuler bomba, bence cuma herkes super sonuclar alicak
Vavv sen beni de geçmişin :)) umarım tekrar yakalarsın içinde o isteği istemeden olmuyor bu işler :/Anladım canım ahh ahh bende bebeğimi uyutup spor yapardım sabahın 5inde oğlum uyanmadan yapardım falan ne olurdu o günlerdeki azmim olsaydı
Ay en tatlı zamanları yerim ben onu. Dediğin gibi tedbirli olmak en iyisi içinizin rahat etmesi için iyi yapmışsınız.Hele ki şimdiki gripler varkenbiz bugün yine Emre'yi hastaneye götürdük öksürük devam ediyor çünkü doktor ağır griplerden sonra 6 haftaya kadar geçmediği olaiblir dedi ciğerlerde yine birşey yok Allah'tan.içimiz rahat etmiş oldu ama fark ettim ki oğlum büyümüş annee doktor abla çay içsin demişti (ıhlamur ) hani benim çayımm diye azarımıda işitmiş oldum
Canım çok sevindim hastalığının tamamen geçmesine. Allah bi daha yaşatmasın.Kizlarrrrrrrr bennn geldimmmmmm hemde güzel sonuçla cokkk şükür
Canım salatalarla atlatırsın hiç panik yapma. Tabağına al ama yeme anlamazlar o zaman belki. Gittiklerinde de spor yaparsınSize bir haberim var perşembe akşamı misafir çağırdım mecburiyetten ve 2 kuzenim ve 1 kuzenimin eşi 3 kişiler aramızda malesef bir rekabet var içlerinde tek şişko benim ve onlar dal gibi devamlı diyet yaparlar hep diyet konuşurlar tabi ki onlara diyet yaptığımı söyleyemeyeceğim en az sıyrıkla atlatmam lazım o günü perşembe sabah tartılıp çekeyim diyorum ya da yine cuma öğlen çünkü ben bir öğün kaçırayım vücut hemen ödemi tutar
Uzuldum seni bu sekilde asagi cekmelerineOnlar 55 kilo ben 103 ve onlar bunun bir artı olduğunu düşünüyorlar hayatımız boyunca böyle oldu başka konularda kuramadıkları üstünlükleri bu şekilde kurdular diyelim bu yılların birikimi çünkü halam hep bizi kıyaslardı yani dediğim gibi yılların birikimi sadece 1 i öyle değil o zaten diyette olduğumu biliyor kilo verdiğimde inşallah hedefime kavultuğumda zaten görecekler diyet yaptığımı ama şu an çok erken.
Ben çağırdım bir tanesi şehir dışında çalışıyor ve gidecek onlar beni çok çağırdılar ben çocuktan dolayı bir türlü çağıramamıştım haklısın ama böyle durumlar bazı yaralar kapanmıyoHiç çekemem öyle insanları keşke bir bahane bulsaydın çocuk hasta vs diye , perşembe olmasına takılmadım daha çok kendini sana böyle hissettirdikleri için üzüldüm
Evet böyle insanlar cidden hayatlarındaki toksik gibi ama akraba olunca atsan atılmıyo satsan satılmıyoUzuldum seni bu sekilde asagi cekmelerineBu tip insanlari hic sevemiyorum ya. Ben her yil bi 4 ay falan diyet yapiyorum sanirim, onda da cevremdekilere ozellikle soyluyorum ki beni rahat biraksinlar, sunu ye bunu ye diye ustume gelmesinler. Yoksa disarda yemek yemek, birine misafirlige gitmek falan da cok zor
Simdiye kadar bi kisiyle problem yasadim, o da bi arkadasimin annesiydi. Arkadasima bisey birakmaya gitmistim, kadin tutturdu yemek ye de yemek ye diye. E zaten aksam yemegi yemistim, diyette oldugumu da soyledim, bu sefer de burun kivirip “ay sen de hep diyettesin kizim” demistiKendisinin benden kilolu olmasina ragmen bana burun kivirmasi cok ironikti Ama o teyzecigimizin en hafif patavatsizligi bu oldugu icin pek bozulmamistim acikcasi.
Gözün aydın canıımGünaydın bilin bakalım kim regl oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?