Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugün ben de kabak detoksu yapıyorum canım yalnız değilsin. İnşallah cumaya kadar iyi sonuçlar elde ederiz

hezeyan5381 canım burda menü topiği

Vavv sen beni de geçmişin :)) umarım tekrar yakalarsın içinde o isteği istemeden olmuyor bu işler :/
Öyle canım
Aslında bu seferde çok istiyorum çünkü işin içine sağlık ta girdi hamileyken gebelik şekeri vardı tabi ailedede olunca yatkınlık da var ... Doğumdan sonra ara ara olcmelerimde herşey normaldi ama son zamanlarda ayaklarım yanıyor du bazen ve aç karna olcumlerim gizli şekeri işaret ediyor iki gündür ve aşırı düştüm bu yüzden herhalde insülin direnci de varsa kilo vermemde zorlaşır öyle biliyorum

Hiç önemli değil, kilo dediğin şey alınır verilir.kilolu olmak bir başarısızlık değil çünkü çözümü insanın elinde bir sağlık sorunu yoksa. Hayattaki en büyük başarı da zayıflamak değil. Sonuçta inat eden karar veren herkes yapıyor. Sen de yapacaksın.

Hiç önemli değil, kilo dediğin şey alınır verilir.kilolu olmak bir başarısızlık değil çünkü çözümü insanın elinde bir sağlık sorunu yoksa. Hayattaki en büyük başarı da zayıflamak değil. Sonuçta inat eden karar veren herkes yapıyor. Sen de yapacaksın.

Bu hafta menüler bomba cuma tartısında karşılığını alırsın umarım canım
Spor göz kamaştırıcı. Gitsin yağlar gelsin kaslar :)

Afiyet olsun canım menü gayet güzel

Reglim yaklaşıyor her tarafım ağrıyor. Bir kaç aydır adet dönemi sol koltuk altımdan göğsüme doğru ağrı yanma oluyor o dönemde ip atlamışsam alev alev yanıyor. Bu hafta ufak ve sık sık ip atladığım için hiç bir sıkıntı çekmedim düne kadar. Ama bilmeme rağmen dün kolaya kaçtım 3x1000+ 500 şeklinde atladım ve şu an bacaklarım da dahil her yerim ağrıyor ve ağrı ve yanmadan kolum kalkmıyor resmen
İlerleyen saatlerde açılırım umarım. Bugünkü menüm de belli değil. Ne pişireceğim ne yiyeceğim en ufak fikrim yok. Koltuğa yayılmış çay içiyorum. Ondan da keyif almıyorum. Hiç bir şey istemiyor canım.

Canım çok yükleniyorsun galiba bedenine. Bu ağrılara da kulak ver bedenini dinle. Sonra bi arıza vermesin sana. Dengeli bir sisteme oturtsan sporu bu kadar zorlamadan arttırıp azaltsan senin için daha iyi olacak sanki.

Bugün ben de kabak detoksu yapıyorum canım yalnız değilsin. İnşallah cumaya kadar iyi sonuçlar elde ederiz
Harika. Ben öğleyi protein tozu yoğurt yiyerek geçirdim. Kabağı akşama yerim bir de yarın iki öğün yerim. Eism erken gelebilirse spor salonuna gideceğim, evde işler birikti ama napalim bugün spor şart.

Canım çok yükleniyorsun galiba bedenine. Bu ağrılara da kulak ver bedenini dinle. Sonra bi arıza vermesin sana. Dengeli bir sisteme oturtsan sporu bu kadar zorlamadan arttırıp azaltsan senin için daha iyi olacak sanki.
Haklısın canım bu hafta çok zorladım kendimi ama İnan düne kadar hiç hissetmedim çünkü parça parça ip atlayınca yorgunluk falan da olmuyor. Ama bu adetle ilişkili bir durum tanıyorum ben bunu,hatta ilk olduğunda çok korkmuştum çünkü göğsümde takip edilen kistlerim var tüp bebek tedavisinde başıma iç açtım sandım. Normalde de adet döneminde böyle ağrılarım oluyor ama sporla denk gelince çok artıyor. İşin ilginç tarafı hareketle azalıyor olması.Biraz ip atladım biraz da çalıştırdım şu an azaldı. Belki ısındığı için öyle oluyor bilmiyorum. Ağrıdan kolum kalkmıyor ama spor yapınca azalıyor :) zaten adet ağrılarına da spor önerirler ya herhalde öyle bir şey.

Harika. Ben öğleyi protein tozu yoğurt yiyerek geçirdim. Kabağı akşama yerim bir de yarın iki öğün yerim. Eism erken gelebilirse spor salonuna gideceğim, evde işler birikti ama napalim bugün spor şart.
Eşin inşallah erken gelir de doya doya spor yaparsın canım. Ev işler de haftasonuna kalsın varsın.

O zaman sorun yok canım. Vücudunu en iyi sen biliyorsun. Bu arada adet döneminde egzersiz bana da iyi geliyo.

İnşallah desteğin için teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…