- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #329.401
Bugün ben de kabak detoksu yapıyorum canım yalnız değilsin. İnşallah cumaya kadar iyi sonuçlar elde ederizGünaydın herkese
Bugün ve yarın eksta dikkat edicem akşama menü yazmaya çalışıcam. Günüm plansız gidiyor çünkü uzun zamandır görmediğim akrabalar arıyor bi ara da kardan adam süsleyeceğiz oğlumla. Herkese kolaylıklar evde kabak var, kabak detoksu deneyebilirim maalesef bu hafta spor yürüyüş hiçbirşey yapamadım.
Sağol canım bu cuma skorunu etkileyebilir ama sonunda oldum ya şükürGözün aydın canıım
Öyle canımVavv sen beni de geçmişin :)) umarım tekrar yakalarsın içinde o isteği istemeden olmuyor bu işler :/
Hiç önemli değil, kilo dediğin şey alınır verilir.kilolu olmak bir başarısızlık değil çünkü çözümü insanın elinde bir sağlık sorunu yoksa. Hayattaki en büyük başarı da zayıflamak değil. Sonuçta inat eden karar veren herkes yapıyor. Sen de yapacaksın.Ben çağırdım bir tanesi şehir dışında çalışıyor ve gidecek onlar beni çok çağırdılar ben çocuktan dolayı bir türlü çağıramamıştım haklısın ama böyle durumlar bazı yaralar kapanmıyo
Hiç önemli değil, kilo dediğin şey alınır verilir.kilolu olmak bir başarısızlık değil çünkü çözümü insanın elinde bir sağlık sorunu yoksa. Hayattaki en büyük başarı da zayıflamak değil. Sonuçta inat eden karar veren herkes yapıyor. Sen de yapacaksın.Ben çağırdım bir tanesi şehir dışında çalışıyor ve gidecek onlar beni çok çağırdılar ben çocuktan dolayı bir türlü çağıramamıştım haklısın ama böyle durumlar bazı yaralar kapanmıyo
Ay hadi geçmiş olsunGünaydın bilin bakalım kim regl oldu
Bu hafta menüler bomba cuma tartısında karşılığını alırsın umarım canımDünkü menüm
Sabah
Ara
- 1 haşlanmış yumurta
- Peynir
- 4 zeytin
- 1 dilim çavdar ekmeği
- Yeşil çay
Akşam
- 1 portakal
2, 5 lt
- Etli nohut yemeği 5 kaşık
- Gün içinde 2 kupa neskafe az sütlü
60dk leslie
400 ip atlamaCherry Mom
Spor göz kamaştırıcı. Gitsin yağlar gelsin kaslar :)Gunaydinlaaar. Bugunku menum:
Oglen: tavuklu, avokadolu, kinoali salata, 1 dilim ekmek
Aksam: 300 gr kadar izgara tabuk gogusu, 2 falafel, 1 kase cacik, bol salata, 2 kornison tursusu
Ara: yarim olcek protein tozu
Spor: 20 dk bisiket, 45 dk agirlik, 11500 adimCherry Mom
Afiyet olsun canım menü gayet güzelGünaydin güzeller dünki menüm.
Sabah 1 yagda yumurta 1 parca peynir 4 zeytin domates salatalik sögüs 1 dilim ekmek
Ara limonlu cay
Öğle kiymali pirasa ,salata
Ara sekersiz kahve az sütlü
Aksam 1 yumurta ile menemen 1 dilim ekmek cay
1.5 litre suCherry Mom
Bu sabah bir hurmaya yeltendim ben de.. ama eşim ekmek kızartmış.Beni sabote etti resmen. Kendimi ekmek yerken buldum hem de 3 dilimBugün ben de kabak detoksu yapıyorum canım yalnız değilsin. İnşallah cumaya kadar iyi sonuçlar elde ederiz
Olsun canım yarın yaparsın. Bu günlük böyle olsunBu sabah bir hurmaya yeltendim ben de.. ama eşim ekmek kızartmış.Beni sabote etti resmen. Kendimi ekmek yerken buldum hem de 3 dilim
Canım çok yükleniyorsun galiba bedenine. Bu ağrılara da kulak ver bedenini dinle. Sonra bi arıza vermesin sana. Dengeli bir sisteme oturtsan sporu bu kadar zorlamadan arttırıp azaltsan senin için daha iyi olacak sanki.Reglim yaklaşıyor her tarafım ağrıyor. Bir kaç aydır adet dönemi sol koltuk altımdan göğsüme doğru ağrı yanma oluyor o dönemde ip atlamışsam alev alev yanıyor. Bu hafta ufak ve sık sık ip atladığım için hiç bir sıkıntı çekmedim düne kadar. Ama bilmeme rağmen dün kolaya kaçtım 3x1000+ 500 şeklinde atladım ve şu an bacaklarım da dahil her yerim ağrıyor ve ağrı ve yanmadan kolum kalkmıyor resmen
İlerleyen saatlerde açılırım umarım. Bugünkü menüm de belli değil. Ne pişireceğim ne yiyeceğim en ufak fikrim yok. Koltuğa yayılmış çay içiyorum. Ondan da keyif almıyorum. Hiç bir şey istemiyor canım.
Harika. Ben öğleyi protein tozu yoğurt yiyerek geçirdim. Kabağı akşama yerim bir de yarın iki öğün yerim. Eism erken gelebilirse spor salonuna gideceğim, evde işler birikti ama napalim bugün spor şart.Bugün ben de kabak detoksu yapıyorum canım yalnız değilsin. İnşallah cumaya kadar iyi sonuçlar elde ederiz
Haklısın canım bu hafta çok zorladım kendimi ama İnan düne kadar hiç hissetmedim çünkü parça parça ip atlayınca yorgunluk falan da olmuyor. Ama bu adetle ilişkili bir durum tanıyorum ben bunu,hatta ilk olduğunda çok korkmuştum çünkü göğsümde takip edilen kistlerim var tüp bebek tedavisinde başıma iç açtım sandım. Normalde de adet döneminde böyle ağrılarım oluyor ama sporla denk gelince çok artıyor. İşin ilginç tarafı hareketle azalıyor olması.Biraz ip atladım biraz da çalıştırdım şu an azaldı. Belki ısındığı için öyle oluyor bilmiyorum. Ağrıdan kolum kalkmıyor ama spor yapınca azalıyor :) zaten adet ağrılarına da spor önerirler ya herhalde öyle bir şey.Canım çok yükleniyorsun galiba bedenine. Bu ağrılara da kulak ver bedenini dinle. Sonra bi arıza vermesin sana. Dengeli bir sisteme oturtsan sporu bu kadar zorlamadan arttırıp azaltsan senin için daha iyi olacak sanki.
Sorma nerdeyse diğerinin zamanı geldi ama vücudum daha düzene girer umarımhezeyan5381 sonunda oldun demek :)
Eşin inşallah erken gelir de doya doya spor yaparsın canım. Ev işler de haftasonuna kalsın varsın.Harika. Ben öğleyi protein tozu yoğurt yiyerek geçirdim. Kabağı akşama yerim bir de yarın iki öğün yerim. Eism erken gelebilirse spor salonuna gideceğim, evde işler birikti ama napalim bugün spor şart.
O zaman sorun yok canım. Vücudunu en iyi sen biliyorsun. Bu arada adet döneminde egzersiz bana da iyi geliyo.Haklısın canım bu hafta çok zorladım kendimi ama İnan düne kadar hiç hissetmedim çünkü parça parça ip atlayınca yorgunluk falan da olmuyor. Ama bu adetle ilişkili bir durum tanıyorum ben bunu,hatta ilk olduğunda çok korkmuştum çünkü göğsümde takip edilen kistlerim var tüp bebek tedavisinde başıma iç açtım sandım. Normalde de adet döneminde böyle ağrılarım oluyor ama sporla denk gelince çok artıyor. İşin ilginç tarafı hareketle azalıyor olması.Biraz ip atladım biraz da çalıştırdım şu an azaldı. Belki ısındığı için öyle oluyor bilmiyorum. Ağrıdan kolum kalkmıyor ama spor yapınca azalıyor :) zaten adet ağrılarına da spor önerirler ya herhalde öyle bir şey.
Düzene girer canım. Ben büyük kızımı emzirirken 2 yıl hiç adet olmadım. Emzirmeyi bıraktım başladıSorma nerdeyse diğerinin zamanı geldi ama vücudum daha düzene girer umarım
Hiç önemli değil, kilo dediğin şey alınır verilir.kilolu olmak bir başarısızlık değil çünkü çözümü insanın elinde bir sağlık sorunu yoksa. Hayattaki en büyük başarı da zayıflamak değil. Sonuçta inat eden karar veren herkes yapıyor. Sen de yapacaksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?