Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Herkese merhaba,

Ben de eskiden bu takimdaydim; herkesler nasil, ben de geri donmek istiyorum. Tanidiklardan kim kaldi? toplight kaptanim hala buralarda misiniz?
Merhaba hoşgeldin yeniden biz denk gelmedik sanırım daha önce :) toplight kaptanım buralarda ama sömestr dönemi olduğu için çocuklarla tatilde pek giremiyor :)
Ne kadar olmuştu ayrılalı takımdan ?

Herkese merhaba,

Ben de eskiden bu takimdaydim; herkesler nasil, ben de geri donmek istiyorum. Tanidiklardan kim kaldi? toplight kaptanim hala buralarda misiniz?
Merhaba
Hoşgeldin kürkçü dükkanına :) bir kısmımız seninle aynı durumdayız ama beraberce hallediyoruz sorun yok sen de katıl bize hayatını yaşa :)

Merhaba hoşgeldin yeniden biz denk gelmedik sanırım daha önce :) toplight kaptanım buralarda ama sömestr dönemi olduğu için çocuklarla tatilde pek giremiyor :)
Ne kadar olmuştu ayrılalı takımdan ?
Hoşgeldin canım
Hosbuldum
Yok denk gelmedik sanirim ben herhalde 2 sene once filan buralardaydim
Simdi 4 aylik ikiz bebeklerim var Eski kiloma donmeye calisiyorum.
Nasil baslayayim bana bir yol gosterin, cumalari mi tartiliyorsunuz hala?

Hosbuldum
Oo maşallah :)) Allah bağışlasın ve kolay gelsin :))
Ben baktım da sen dahada eskisin :) 2015 2016 dan :)
Değişen pek bir şey yok cumaları yine tartı günümüz:)

Hosbuldum
Hoşgeldiin ben seni hatırlıyorum ama nerden çıkaramamıştım bi türlü bebiş topiğindenmiiş hatırladım

İyi akşamlar
Cherry Mom 30 dk yürüyüş yaptim
Planklari yapiyormusunuz unutuyorum 2 gündür
Boyle duzensizimdir
Bugun yag olcumum yapildi 29 kilo yagim var 14 kilosu govde kismimda.simdiye kadar verdigim yaglar hep bacaklardan gitmis ve bacak kas agirligim artmis.daha cok yuruyus yaptigim icin sanirim.ama govdemin bu kadar yagli olmasi can sıkıcı esas tehlikeli bolge orasi cunku bütün organlar orda.napicam ben ya.sinav mekik hiç sevmiyor um zor geliyo o hareketler bana.nasil eriticem karin yaglarimi offf.verdigi diyet listesinde oyle anormal bi kisitlama yok iyi yani.ama gobek eriticeginide sanmıyorum.3 hafta sonra gorucigiz
Duzenli yaparsam tabi

Hosbuldum
Hoşgeldinizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…