- 29 Nisan 2018
- 778
- 2.632
- 43
- 37
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #329.421
Benim ilk aylar olmuştu böyle ama sonra 1 hafta arada gecikiyordu yıllardır böyle gecikmemiştiDüzene girer canım. Ben büyük kızımı emzirirken 2 yıl hiç adet olmadım. Emzirmeyi bıraktım başladı
Beklenen haber tüm yurtta kutlandıAy hadi geçmiş olsun
Beklenen haber tüm yurtta kutlandıbu cumaya Allah kerim ama haftaya baya şişliklerim gitmiş olur bu hafta epey dikkat etrim diyetime de kaçamak yok
Sessiz ve derinden geliyorm diyorsunnBu gün ki menü
Sabah yeşil elma 1 bardak kefir
Öğle çorba salata 1 dilim ekmek
Ara mandalina 2 gaketa
Akşam tavuk sote salata yoğurt
Hee doğru sen emziriyordun değil mi o çok düzensizlik yapıyor tabiBenim ilk aylar olmuştu böyle ama sonra 1 hafta arada gecikiyordu yıllardır böyle gecikmemişti
Merhaba hoşgeldin yeniden biz denk gelmedik sanırım daha önce :)Herkese merhaba,
Ben de eskiden bu takimdaydim; herkesler nasil, ben de geri donmek istiyorum. Tanidiklardan kim kaldi?toplight kaptanim hala buralarda misiniz?
Bu sabah bir hurmaya yeltendim ben de.. ama eşim ekmek kızartmış.Beni sabote etti resmen. Kendimi ekmek yerken buldum hem de 3 dilim
Şu an da eksideyim inşallah cumaya kadar da böyle gidecekBugünden sonra dikkat et ama olur mu canım sabit bile olmamamız gerekiyor takım için bunu yapalım en azından
Hoşgeldin canımHerkese merhaba,
Ben de eskiden bu takimdaydim; herkesler nasil, ben de geri donmek istiyorum. Tanidiklardan kim kaldi?toplight kaptanim hala buralarda misiniz?
MerhabaHerkese merhaba,
Aynen canım günün kalanında ekmek yemeyeceğim için sorun olmayacaktır..Şifa niyetine olsun canim olan olmuş
Süpermiş hem diyet modunda olmamak hem eksi gelmek bence büyük başarı.. Bravo sanaŞu an da eksideyim inşallah cumaya kadar da böyle gidecek
Merhaba hoşgeldin yeniden biz denk gelmedik sanırım daha önce :)toplight kaptanım buralarda ama sömestr dönemi olduğu için çocuklarla tatilde pek giremiyor :)
Ne kadar olmuştu ayrılalı takımdan ?
HosbuldumHoşgeldin canım
Oo maşallah :)) Allah bağışlasın ve kolay gelsin :))Hosbuldum
Yok denk gelmedik sanirim ben herhalde 2 sene once filan buralardaydim
Simdi 4 aylik ikiz bebeklerim varEski kiloma donmeye calisiyorum.
Nasil baslayayim bana bir yol gosterin, cumalari mi tartiliyorsunuz hala?
HoşgeldiinHosbuldum
Aynrn canımSessiz ve derinden geliyorm diyorsunn
HoşgeldinizzHosbuldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?