- 23 Mart 2016
- 31.186
- 92.564
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #329.461
Lifo fifoEn son yag alan bolge en once veriyor gibi bisey hatirliyorum ama nerden bilmiyorum
Muhasebede lifo yontemi vardi o hesap last in first out
Yok artık :)Rejime başlayınca hep belden inceliyorum. Beldeki yağlar bitince benim kilo vermem duruyor. Üst bedenim M Alt beden XXL
Bebişleri Allah bağışlasın. İnşallah eski kilona çabucak ulaşırsın canım. Şu an kaç kilosun. Hedefin kaç.Hosbuldum
Yok denk gelmedik sanirim ben herhalde 2 sene once filan buralardaydim
Simdi 4 aylik ikiz bebeklerim varEski kiloma donmeye calisiyorum.
Nasil baslayayim bana bir yol gosterin, cumalari mi tartiliyorsunuz hala?
Aslında az Evet ama son zamanlarda çok hırs yaptım. Hedefimi tutturmak için biraz abartmış olabilirim.Ayy cok az dgeldi bana..bravo valla size
Bend e anlamıyorum bunu çok şaşkınım diyet yaparken küçücük bir kaçamak bile yapınca ertesi gün tartı artı da 2 haftadır rejim modundan çıktım geçen hafta sabittim bu hafta eksi de
Gider gider hiç merak etme.Benimde ondan mı durdu dersinbenim o kadar beden fark etmiyor ama 50 kiloyken bile kol ve bacaklar kalın bence hiç gitmeyecekler
Bakicimiz var, evet. Valla tek cocukla hayat nasil bilmedigim icin benim normalim ikizler oldu, eglenceli gayet hareketli, uslular ama cok sukur :)Hoşgeldiniz ben de 4 aylıkken gelmiştim buralara. Emzirirken kolay oldu hızlı veriliyor ama sonra almamak lazım.
Ikizlerle hayat nasıl, yalnız mı bakıyorsunuz yardımcı olan biri var mı?
Bu sabah 62.6 idim, hedefim 58. Aslinda 56 da olsam tadindan yenmez ama zor benim :)Bebişleri Allah bağışlasın. İnşallah eski kilona çabucak ulaşırsın canım. Şu an kaç kilosun. Hedefin kaç.
Aslında az Evet ama son zamanlarda çok hırs yaptım. Hedefimi tutturmak için biraz abartmış olabilirim.
Evet ben de duydum onu. Benim de önce karın bel bölgesi incelir. Sonra kalça basenEn son yag alan bolge en once veriyor gibi bisey hatirliyorum ama nerden bilmiyorum
Muhasebede lifo yontemi vardi o hesap last in first out
Olur niye olmasınki. Çok bişey yok 8-9 kilo. Çok kolay verirsin hemde emziriyorsun, İki bebekle uğraşıyorsun.Bakicimiz var, evet. Valla tek cocukla hayat nasil bilmedigim icin benim normalim ikizler oldu, eglenceli gayet hareketli, uslular ama cok sukur :)
Bu sabah 62.6 idim, hedefim 58. Aslinda 56 da olsam tadindan yenmez ama zor benim :)
Gerçekten elbise falan giyemiyorum hiç.pantolonlarin bacak kısmı tam oluyor bel geniş beli daraltiyorum popodan yukarı çıkmıyor. Giyinmek büyük sıkıntıYok artık :)
Bu yeşillikleri nar ekşisi ile de sevmez misin. Ben de eskiden hiç ot yemezdim nar ekşisi ile yiyordum ama şimdi alıştım her şeyi yiyorum :)Salatayla aramı bi düzeltemedim ya, domates salatalık soğan zeytinyağla yiyorum ama işin içine marul, roka, maydonoz vb yeşillikler girince hiç hoşlanmıyorum kendisinden tek sevdiğim yeşillik terenasıl barışcam bu yeşilliklerle bilmiyorum
Belki de vücudun kilo verme stresi ile nasıl durakladığının kanıtıdır yaşadığın bu durum. Stres yoksa vücut kalori hesabına dönüyor demek ki :)Bend e anlamıyorum bunu çok şaşkınım diyet yaparken küçücük bir kaçamak bile yapınca ertesi gün tartı artı da 2 haftadır rejim modundan çıktım geçen hafta sabittim bu hafta eksi de
Ama diyete devam etsen vücutta verecek yağ kalmayana kadar incelmeye devam etmen gerekiyor. Bu işle uğraşan insanlar öyle diyor ben uzman olanların yalancısıyım. Sen o tabloda veremiyorum diye diyetten spordan uzaklaşıyor olabilir misinRejime başlayınca hep belden inceliyorum. Beldeki yağlar bitince benim kilo vermem duruyor. Üst bedenim M Alt beden XXL
Merhaba bayan popo ben bayan göbek. Bildiğin dünyanın ekseni gibi eksenim var etrafımda bence benden şanslısınGerçekten elbise falan giyemiyorum hiç.pantolonlarin bacak kısmı tam oluyor bel geniş beli daraltiyorum popodan yukarı çıkmıyor. Giyinmek büyük sıkıntı
Ay ne diyorsun canım çok geçmiş olsun çok üzüldümmKızlar herkese yorum yapamıyorum burda iller karıştı önce migrenim tuttu acil iğne uyku derken yarınki misafir için bir ark da geldi onunla hazırlık yapıyorduk o sıralar çocuk düştü ağız burun kan acile geldik baştan temizleyip gönderdiler içimiz rahat etmedi başka hastaneye geldik dikiş attılar üst dudağının iç tarafı baya yarılmış dikiş atılınca kanaması durdu en azından şimdi de tomografi çektiler onun sonucunu bekliyoruz
Geçmiş olsun canım.. tomografide temiz çıkar ve içiniz rahat eder umarım.Kızlar herkese yorum yapamıyorum burda iller karıştı önce migrenim tuttu acil iğne uyku derken yarınki misafir için bir ark da geldi onunla hazırlık yapıyorduk o sıralar çocuk düştü ağız burun kan acile geldik baştan temizleyip gönderdiler içimiz rahat etmedi başka hastaneye geldik dikiş attılar üst dudağının iç tarafı baya yarılmış dikiş atılınca kanaması durdu en azından şimdi de tomografi çektiler onun sonucunu bekliyoruz
Cok cok gecmis olsun, bisey yoktur umarimKızlar herkese yorum yapamıyorum burda iller karıştı önce migrenim tuttu acil iğne uyku derken yarınki misafir için bir ark da geldi onunla hazırlık yapıyorduk o sıralar çocuk düştü ağız burun kan acile geldik baştan temizleyip gönderdiler içimiz rahat etmedi başka hastaneye geldik dikiş attılar üst dudağının iç tarafı baya yarılmış dikiş atılınca kanaması durdu en azından şimdi de tomografi çektiler onun sonucunu bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?