Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hosbuldum
Yok denk gelmedik sanirim ben herhalde 2 sene once filan buralardaydim
Simdi 4 aylik ikiz bebeklerim var Eski kiloma donmeye calisiyorum.
Nasil baslayayim bana bir yol gosterin, cumalari mi tartiliyorsunuz hala?
Bebişleri Allah bağışlasın. İnşallah eski kilona çabucak ulaşırsın canım. Şu an kaç kilosun. Hedefin kaç.

Ayy cok az dgeldi bana..bravo valla size
Aslında az Evet ama son zamanlarda çok hırs yaptım. Hedefimi tutturmak için biraz abartmış olabilirim.

Hoşgeldiniz ben de 4 aylıkken gelmiştim buralara. Emzirirken kolay oldu hızlı veriliyor ama sonra almamak lazım.

Ikizlerle hayat nasıl, yalnız mı bakıyorsunuz yardımcı olan biri var mı?
Bakicimiz var, evet. Valla tek cocukla hayat nasil bilmedigim icin benim normalim ikizler oldu, eglenceli gayet hareketli, uslular ama cok sukur :)
Bu sabah 62.6 idim, hedefim 58. Aslinda 56 da olsam tadindan yenmez ama zor benim :)

Bakicimiz var, evet. Valla tek cocukla hayat nasil bilmedigim icin benim normalim ikizler oldu, eglenceli gayet hareketli, uslular ama cok sukur :)

Bu sabah 62.6 idim, hedefim 58. Aslinda 56 da olsam tadindan yenmez ama zor benim :)
Olur niye olmasınki. Çok bişey yok 8-9 kilo. Çok kolay verirsin hemde emziriyorsun, İki bebekle uğraşıyorsun.

Bu yeşillikleri nar ekşisi ile de sevmez misin. Ben de eskiden hiç ot yemezdim nar ekşisi ile yiyordum ama şimdi alıştım her şeyi yiyorum :)

Bend e anlamıyorum bunu çok şaşkınım diyet yaparken küçücük bir kaçamak bile yapınca ertesi gün tartı artı da 2 haftadır rejim modundan çıktım geçen hafta sabittim bu hafta eksi de
Belki de vücudun kilo verme stresi ile nasıl durakladığının kanıtıdır yaşadığın bu durum. Stres yoksa vücut kalori hesabına dönüyor demek ki :)

Rejime başlayınca hep belden inceliyorum. Beldeki yağlar bitince benim kilo vermem duruyor. Üst bedenim M Alt beden XXL
Ama diyete devam etsen vücutta verecek yağ kalmayana kadar incelmeye devam etmen gerekiyor. Bu işle uğraşan insanlar öyle diyor ben uzman olanların yalancısıyım. Sen o tabloda veremiyorum diye diyetten spordan uzaklaşıyor olabilir misin

Gerçekten elbise falan giyemiyorum hiç.pantolonlarin bacak kısmı tam oluyor bel geniş beli daraltiyorum popodan yukarı çıkmıyor. Giyinmek büyük sıkıntı
Merhaba bayan popo ben bayan göbek. Bildiğin dünyanın ekseni gibi eksenim var etrafımda bence benden şanslısın

Kızlar herkese yorum yapamıyorum burda iller karıştı önce migrenim tuttu acil iğne uyku derken yarınki misafir için bir ark da geldi onunla hazırlık yapıyorduk o sıralar çocuk düştü ağız burun kan acile geldik baştan temizleyip gönderdiler içimiz rahat etmedi başka hastaneye geldik dikiş attılar üst dudağının iç tarafı baya yarılmış dikiş atılınca kanaması durdu en azından şimdi de tomografi çektiler onun sonucunu bekliyoruz

Ay ne diyorsun canım çok geçmiş olsun çok üzüldümm

Geçmiş olsun canım.. tomografide temiz çıkar ve içiniz rahat eder umarım.

Cok cok gecmis olsun, bisey yoktur umarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…