- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #329.661
İnsallaaahTeşekkürler canım benim.. ne güzel yazmışsın.. Bu hafta okullar açılacak ya sende bu kiloyu kıracaksın bence. İnatçı bir dirençtesin ve çok zorluyor seni.. ama sen ondan daha inatçısın; bir çok insan buradan kilo alma sürecine geçer sen inatla direniyorsun. Bu hafta karşılığını alacağın ve hedef kilonu göreceğin hafta olsun canım
N Numis tatlım sen de annecicegi gibi düzenli katılıp yarıyolda bırakmayacağına söz veriyormusun
İkili eşleşme mantıklı ama ikili yarış değil de ikili kontrol gibi ikimizde kilo verirsen iyi olur gibi bir düşünceyle olursa herkesin sorumluluğu artar daha kontrollü oluruz bence deMantıklı
Off ya ben de tutturamadım gıxık oluyorum artık kendimeBuyrunuz hedeflerimiz, gözden kaçırdığım olmamıştır inşallah bi yandan iş yetiştirmeye uğraşıyorum
Bende ya bu hafta yırtacağım kendimiOff ya ben de tutturamadım gıxık oluyorum artık kendime
Haftaya tuttursun sen de inat edersenOff ya ben de tutturamadım gıxık oluyorum artık kendime
Tabiki canım. Bu hafta biliyorsun 2 gün kabak detoksu yaptım. Haftada 2 gün yoğurt kürü yapıyorum pazar ve perşembe akşamları yiyorum. Yoğurt zencefil zerdeçal tarçın. Bunlara ilave olarak yağ yaktıran içecek tarifi buldum 6 gün sabah akşam 1er bardak içtim. Sporlarım aşırı değildi. Leslie ve ip atlamaTaktiklerini alırım artık:)
Olur kuzum bulunsunBen geçen sene yemyeşil bi detox suyu yapmıştım. İki günde 2 kilodan fazla eritmişti beni ama ishal olmuştum galiba içecekten ötürü sonra korkup patates falan yiyince geri almıştımyapmak isterseniz onun tarifini de verebiliriimm
Haydi canım gel, daha önce yaptım yine yaparsınİnsallaaah
Sende ne güzel yazdin,evet inatciyim ben dimi inat edip verebilirim dimi,bu hafta diyet listemi uygulamaya baslayip pilates ve yuruyus yaparsam niye olmasin dimiii.yeter bu kadar dinlenme❤gozlerim parladi valla.kardelen le sen beni catlatmaya devam edin ,ben daha fazla dayanamam zaten geliyorum arkanizdan
Tabi su uzay hareketliligi ve doga olaylari biterse insallah,psikolojim o yuzden bozuktu bu hafta.buz yine de iyiyi cagiralim (hersey yolunda ve hayat devam ediyorr)
Ilk defa hedefi tutturdumBuyrunuz hedeflerimiz, gözden kaçırdığım olmamıştır inşallah bi yandan iş yetiştirmeye uğraşıyorum
Ayy ezilmisiz resmen ya bu hafta yeniden doğuyoruz artıkVe sporlar :))
İnsan üstü sporları ileee 4510 puan ile birincimizdennisgo tebrikleer canım ve ekibi no kilo tebrikler kızlar :)
Spor yapan herkesin emeğine sağlık ❤
Eki Görüntüle 2583067 Eki Görüntüle 2583068
Çeyrek yeşil elmaOlur kuzum bulunsun
Kabak detoksu işe yaradı canım evet. Bu haftaki kabağı mı bile hazırladım.kardelelen321 kuzum kabaklar mı etkili oldu dersin ? Tabi iyi sporda yaptın ama kabak güzel destek oldu sanırım
Bence aslansın ve de kaplansın, kesinlikle yapabilirsin :)pawlover zorlu bir hedef olacak ama bu hafta müsait olurum diye bir hevesliyim hedefim 67
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?