Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet canım güzel bi hafta inşallah bu hafta noktayı sildircez
Seni ayri t brik etmeliyim canim 2 haftadir harika gidiyosun.keske bende boyle buyuk rakamlar verebilecek irade olsa da boyle sevincleri yasayabilsem, inşallah derecede alirsin

Artı olmayan her rakam bence güzel canım. Tebrikler bu hafta daha da iyi olacak bence.
Denizcim gene yaptin yapacagini yaa 3 kilo nedir arkadas,almakta vermekte ne kolay seninnicin masallah diyorum valla,naptin ettin dondun mezun kilona darisi gonlunde ne varsa ona tebrikler

Seni ayri t brik etmeliyim canim 2 haftadir harika gidiyosun.keske bende boyle buyuk rakamlar verebilecek irade olsa da boyle sevincleri yasayabilsem, inşallah derecede alirsin❤❤❤
Canım inan ben de senin gibi veremiyorum diyordum. Şaşırdım bu kadar beklemiyordum. Pazartesi artıdaydım bi de. 1,5 filan gider bu hafta diyordum, daha iyisi oldu. Ben yaptıysam bence sen de yapabilirsin. Sağol kuzum

Denizcim gene yaptin yapacagini yaa 3 kilo nedir arkadas,almakta vermekte ne kolay seninnicin masallah diyorum valla,naptin ettin dondun mezun kilona darisi gonlunde ne varsa ona tebrikler
Teşekkürler canım benim.. ne güzel yazmışsın.. Bu hafta okullar açılacak ya sende bu kiloyu kıracaksın bence. İnatçı bir dirençtesin ve çok zorluyor seni.. ama sen ondan daha inatçısın; bir çok insan buradan kilo alma sürecine geçer sen inatla direniyorsun. Bu hafta karşılığını alacağın ve hedef kilonu göreceğin hafta olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…