- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #329.641
Seni ayri t brik etmeliyim canim 2 haftadir harika gidiyosun.keske bende boyle buyuk rakamlar verebilecek irade olsa da boyle sevincleri yasayabilsem, inşallah derecede alirsinEvet canım güzel bi hafta inşallah bu hafta noktayı sildircez
Denizcim gene yaptin yapacagini yaa 3 kilo nedir arkadas,almakta vermekte ne kolay seninnicin masallah diyorum valla,naptin ettin dondun mezun kilona darisi gonlunde ne varsa onaArtı olmayan her rakam bence güzel canım. Tebrikler bu hafta daha da iyi olacak bence.
Tamam o zaman bu hafta menü ve spor paylaşırken birbirimizi de ekleyelim ki yorum yapabilelim olur mu ?olur benimde 65.2ydi. hedefim 1.2 vermek...
birde benim bu 65.2 de yaklaşık 500 gram kadari ödem giderse 700 gram yag yakmis olacagim
Saçımı kestirecek hale geliyordum ben de listedeysenZar zor 102.4 gözlük dahil her şeyi çıkarttım üzerimden
Evet canım böyle olunca insan çok iyi motive oluyor ve daha çok çabalamak istiyor.Masallah subhanallah canim emeginin karsiligini aldin.
Canım inan ben de senin gibi veremiyorum diyordum. Şaşırdım bu kadar beklemiyordum. Pazartesi artıdaydım bi de. 1,5 filan gider bu hafta diyordum, daha iyisi oldu. Ben yaptıysam bence sen de yapabilirsin. Sağol kuzumSeni ayri t brik etmeliyim canim 2 haftadir harika gidiyosun.keske bende boyle buyuk rakamlar verebilecek irade olsa da boyle sevincleri yasayabilsem, inşallah derecede alirsin❤❤❤
Evet kızlar şu eşleşme işini yapalım bu hafta. Birbirimizi takip edelim yarışalım motive edelim.Tamam o zaman bu hafta menü ve spor paylaşırken birbirimizi de ekleyelim ki yorum yapabilelim olur mu ?
Teşekkürler canım benim.. ne güzel yazmışsın.. Bu hafta okullar açılacak ya sende bu kiloyu kıracaksın bence. İnatçı bir dirençtesin ve çok zorluyor seni.. ama sen ondan daha inatçısın; bir çok insan buradan kilo alma sürecine geçer sen inatla direniyorsun. Bu hafta karşılığını alacağın ve hedef kilonu göreceğin hafta olsun canımDenizcim gene yaptin yapacagini yaa 3 kilo nedir arkadas,almakta vermekte ne kolay seninnicin masallah diyorum valla,naptin ettin dondun mezun kilona darisi gonlunde ne varsa onatebrikler
Bence de ikili eşleşmek bir biri ile yakından ilgilenmek başarıyı getiriyor.. yapan takımlar var.Evet kızlar şu eşleşme işini yapalım bu hafta. Birbirimizi takip edelim yarışalım motive edelim.
MantıklıBence de ikili eşleşmek bir biri ile yakından ilgilenmek başarıyı getiriyor.. yapan takımlar var.
Yaparsın kuzumpawlover zorlu bir hedef olacak ama bu hafta müsait olurum diye bir hevesliyim hedefim 67
Yaparsın evinde rahat olursunpawlover zorlu bir hedef olacak ama bu hafta müsait olurum diye bir hevesliyim hedefim 67
Evet canım ya güzel olacak inş :)Yaparsın evinde rahat olursun
Taktiklerini alırım artıkYaparsın kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?