- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #329.681
Sahalara döneceksin demek. Zamanı gelmişti.. güzel bir hafta olsun canım..Ayy ezilmisiz resmen ya bu hafta yeniden doğuyoruz artık
Cidden abartmışım. Bu kadar yaptığımı bilmiyordum çünkü güne yayılınca insan yorulmuyor ve anlamıyor. Sonra neden sporu bırakınca füze gibi yukarı gidiyor benim kilom diye soruyorum. Cevap burada gizli.Ve sporlar :))
İnsan üstü sporları ileee 4510 puan ile birincimizdennisgo tebrikleer canım ve ekibi no kilo tebrikler kızlar :)
Spor yapan herkesin emeğine sağlık ❤
Eki Görüntüle 2583067 Eki Görüntüle 2583068
Bu takviyeler çok iyi olmuş canım ben yeşil çayı zor içiyorum ya ama bu hafta yapacağım :))Tabiki canım. Bu hafta biliyorsun 2 gün kabak detoksu yaptım. Haftada 2 gün yoğurt kürü yapıyorum pazar ve perşembe akşamları yiyorum. Yoğurt zencefil zerdeçal tarçın. Bunlara ilave olarak yağ yaktıran içecek tarifi buldum 6 gün sabah akşam 1er bardak içtim. Sporlarım aşırı değildi. Leslie ve ip atlama
olur benim icin ayri motivasyon olur hemdeTamam o zaman bu hafta menü ve spor paylaşırken birbirimizi de ekleyelim ki yorum yapabilelim olur mu ?
[/QUOTE]A annecicegi İkimize de iyi gelecektir bu şekilde bir hafta geçirmek bence. Bugünkü menüm aslında protein diyeti sabah 1 dilim ekmek fazla oldu ama yapacak bir şey yok :)
Bugünkü menüm
sabah ; 2 dilim ekmek 2 Kk peynir domates salatalık turp
ara; 1 sütlü kahve
öğlen ; 3 köfte et ve havuç kırmızı lahana salatası
ara; 1 bardak süt
akşam ; öğlen ile aynı
ara; 1 bardak süt
-2 lt su
- 2 bin ipCherry Mom
Ben bunfan yapmışyım bir ara tadıda fena değilBenim içtiğim içecek de şöyle hazırlanıyor.
3 lt suyu tencereye koy. İçine 2 yeşil elmayı dilimleyerek 1limonu kabuklarıyla dilimleyerek ilave et. 2 kabuk tarçın, 4karanfil, 1çay kaşığı karabiber de ilave et. Hepsini tencerede Elmalar yumuşayana kadar kaynat. Süz. Günde 2 bardak iç
Olsun + değil ki 100 Gr da olsa eksi :))Arkadaslar merhaba bugun yeni firsatim oldu siteye girmeye
Ben malesef 71.9 u gordum bugun( sizi asagiya cektigim icin cok uzgunun
Pazartesi itibariyle copy paste sen olcam kuzum :))) çok özendim sana maşallahBenim içtiğim içecek de şöyle hazırlanıyor.
3 lt suyu tencereye koy. İçine 2 yeşil elmayı dilimleyerek 1limonu kabuklarıyla dilimleyerek ilave et. 2 kabuk tarçın, 4karanfil, 1çay kaşığı karabiber de ilave et. Hepsini tencerede Elmalar yumuşayana kadar kaynat. Süz. Günde 2 bardak iç
Bencede güzeldir tarçın elma çok yakışıyor zatenBen bunfan yapmışyım bir ara tadıda fena değil
Haber vermezse batıyo muyuz
%0,736 oluyor derece gelmez bu haliyleHaber vermezse batıyo muyuz
Hiçte aksatmazdı ama ne oldu acaba%0,736 oluyor derece gelmez bu haliyle
Yaa aslında şimdi baktım geçen haftaki sonuçlara ilk 3e girebiliriz gibi bakalım ama geçen hafta yarışma genelinde bir düşüş vardı herkes tatil sebebiyle aksatmıştı sanırım,yine öyle olursa yırtarız :)Hiçte aksatmazdı ama ne oldu acaba
İnşallah bakalım bekleyelim vaktimiz varsaYaa aslında şimdi baktım geçen haftaki sonuçlara ilk 3e girebiliriz gibi bakalım ama geçen hafta yarışma genelinde bir düşüş vardı herkes tatil sebebiyle aksatmıştı sanırım,yine öyle olursa yırtarız :)
İş yerinde telefon yasak acaba öğlen çıkmadı mı bilmiyorum mesai bitimi yaklaşıyordur herhalde inş yazar
Tamam kuzum o zaman biz de seninle eşleşelim bu hafta. Birbirimize koçluk yapalım.Pazartesi itibariyle copy paste sen olcam kuzum :))) çok özendim sana maşallah ❤
Ben öğlen yine yaptım bu içecekten az önce bi bardak da içtim. Kalanı cam şişelere doldurdum dolaba koydum. Tadı güzel. Geçen hafta karabiberi çok koymuşum çok acı olmuştu ama soğuk her şekilde içiliyoBencede güzeldir tarçın elma çok yakışıyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?