Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ayy ezilmisiz resmen ya bu hafta yeniden doğuyoruz artık
Sahalara döneceksin demek. Zamanı gelmişti.. güzel bir hafta olsun canım..

Cidden abartmışım. Bu kadar yaptığımı bilmiyordum çünkü güne yayılınca insan yorulmuyor ve anlamıyor. Sonra neden sporu bırakınca füze gibi yukarı gidiyor benim kilom diye soruyorum. Cevap burada gizli.

Bu takviyeler çok iyi olmuş canım ben yeşil çayı zor içiyorum ya ama bu hafta yapacağım :))

A annecicegi İkimize de iyi gelecektir bu şekilde bir hafta geçirmek bence. Bugünkü menüm aslında protein diyeti sabah 1 dilim ekmek fazla oldu ama yapacak bir şey yok :)

Bugünkü menüm

sabah ; 2 dilim ekmek 2 Kk peynir domates salatalık turp

ara; 1 sütlü kahve

öğlen ; 3 köfte et ve havuç kırmızı lahana salatası

ara; 1 bardak süt

akşam ; öğlen ile aynı

ara; 1 bardak süt

-2 lt su
- 2 bin ip Cherry Mom
[/QUOTE]

[/QUOTE]

menün guzel olmus protein karbonhidrat yağ vitamin dengeli
spor 2000 ip super diyorum

Ben bunfan yapmışyım bir ara tadıda fena değil

Pazartesi itibariyle copy paste sen olcam kuzum :))) çok özendim sana maşallah

Hiçte aksatmazdı ama ne oldu acaba
Yaa aslında şimdi baktım geçen haftaki sonuçlara ilk 3e girebiliriz gibi bakalım ama geçen hafta yarışma genelinde bir düşüş vardı herkes tatil sebebiyle aksatmıştı sanırım,yine öyle olursa yırtarız :)
İş yerinde telefon yasak acaba öğlen çıkmadı mı bilmiyorum mesai bitimi yaklaşıyordur herhalde inş yazar

İnşallah bakalım bekleyelim vaktimiz varsa

Bencede güzeldir tarçın elma çok yakışıyor zaten
Ben öğlen yine yaptım bu içecekten az önce bi bardak da içtim. Kalanı cam şişelere doldurdum dolaba koydum. Tadı güzel. Geçen hafta karabiberi çok koymuşum çok acı olmuştu ama soğuk her şekilde içiliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…