- 23 Mart 2016
- 31.186
- 92.563
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #329.701
Aaa gerçekten mi tamam kuzumTamam kuzum o zaman biz de seninle eşleşelim bu hafta. Birbirimize koçluk yapalım. ❤❤❤
Bu hafta bomba gibi geliyoruz o zamanAaa gerçekten mi tamam kuzum
Sadece ikiniz eşleşmeseniz mi? En azından listedeki herkes eşleşse daha iyi olmaz mı ?Bu hafta bomba gibi geliyoruz o zaman
Açıklamasında ayda 12 kilo verdiren bi içecek olduğu yazıyordu. Bence etkili de. Çünkü benim tarihimde yok iki haftada 4,5 kilo eksiBen bunfan yapmışyım bir ara tadıda fena değil
Evet herkes eşleşmeli. Herkes kabul ediyorsa eleştirelim herkesiSadece ikiniz eşleşmeseniz mi? En azından listedeki herkes eşleşse daha iyi olmaz mı ?
Daha iyi olur bencede ama herkes yapmak ister mi ? isterlerse kendileri eşleşebilirler veya bende yapabilirim fark etmez ☺Sadece ikiniz eşleşmeseniz mi? En azından listedeki herkes eşleşse daha iyi olmaz mı ?
Vay vay demek etkili kuzumAçıklamasında ayda 12 kilo verdiren bi içecek olduğu yazıyordu. Bence etkili de. Çünkü benim tarihimde yok iki haftada 4,5 kilo eksi
Oh oh çok güzelŞimdilik 2.yiz
Sen de uygula bakalım canım içebilirim dersen.Vay vay demek etkili kuzum
Zehir olsa içeceğim bu gazlaSen de uygula bakalım canım içebilirim dersen.
Hedefim 71.5 idi ya.. o nedenle dedim..Olsun + değil ki 100 Gr da olsa eksi :))
İki bildirimsiz olmasına rağmen süpersiniz hepiciğinize öpücüksOhhh sildirdik sarı kartı 3.olduk kızlar tebrik ederim herkesi
Ben onceden yapiyodum buna benzer bisey nasilda unutmusum.burda ogrenmistim..Ben öğlen yine yaptım bu içecekten az önce bi bardak da içtim. Kalanı cam şişelere doldurdum dolaba koydum. Tadı güzel. Geçen hafta karabiberi çok koymuşum çok acı olmuştu ama soğuk her şekilde içiliyo
@Bmnxx nerdesin
Ne güzel olmus dimi gunlere yayilmisSahalara döneceksin demek. Zamanı gelmişti.. güzel bir hafta olsun canım..
Cidden abartmışım. Bu kadar yaptığımı bilmiyordum çünkü güne yayılınca insan yorulmuyor ve anlamıyor. Sonra neden sporu bırakınca füze gibi yukarı gidiyor benim kilom diye soruyorum. Cevap burada gizli.
Yavaşlama zamanı kesinlikle. Ama daha da önemlisi boğazımı da tutma zamanı.. kaçamaksız gidersem aşırı spor da gerekmez sonuçta.Ne güzel olmus dimi gunlere yayilmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?