Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yavaşlama zamanı kesinlikle. Ama daha da önemlisi boğazımı da tutma zamanı.. kaçamaksız gidersem aşırı spor da gerekmez sonuçta.
Kesinlikle haklisin
Su an kendimi koruma ornegi gibi hissediyorum.az kacamak az spor

Aa bu şey değil mi yaa, mevsimlerden roma metabolizma içeceği?? Hani şu endokrin uzmanı doktorun yazdığı.. Ben de yapayım 3-4 sene önce içmiştim bundan eşim de kaynatınca evdeki kokuya bayılıyor.

5. Takımda üçüncülükten iyisini görmedim, hadi birinciliğe kasalım o zaman, ikincilik de gelse kötü olmaz
Ayvacicegi bak burda ne var eskilerden
Acil tazelemek lazım tabi

Arkadaşlar kusura bakmayın eşim rahatsızlandı gece domuz gribinden şüphelendiler şuan hastanedeyiz kontrol altında eşim kusura bakmayın lütfen tartılma imkanım yoktu
Çok geçmiş olsun,domuz gribi olsada panik yapmayın bizim çocuklar geçirdi işte doktorlarda artık önemsemiyor.
Dün gece 12 de detoks flan sorunca bir sorun olabileceğini düşünmemiştim.tartılma imkanın olmasada rica ediyoruz girip yaz ki akşama kadar beklemeyelim mesai bitimi gelirsin diye son dakika bildirim yaptık bunlar riskli şeyler tüm takımı etkiler

Arkadaşlar kusura bakmayın eşim rahatsızlandı gece domuz gribinden şüphelendiler şuan hastanedeyiz kontrol altında eşim kusura bakmayın lütfen tartılma imkanım yoktu
geçmiş olsun tatlım bi sorun oldugu belliydi esine acil sifalar diliyorum haberdar et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…