- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #329.721
Kesinlikle haklisinYavaşlama zamanı kesinlikle. Ama daha da önemlisi boğazımı da tutma zamanı.. kaçamaksız gidersem aşırı spor da gerekmez sonuçta.
5. Takımda üçüncülükten iyisini görmedim, hadi birinciliğe kasalım o zaman, ikincilik de gelse kötü olmazBravo kızlar notayı sildirdiniz. Emeği geçen herkesi tebrik ederim. Gelecek hafta birincilik için çabalayalım mı ?
Aa bu şey değil mi yaa, mevsimlerden roma metabolizma içeceği?? Hani şu endokrin uzmanı doktorun yazdığı.. Ben de yapayım 3-4 sene önce içmiştim bundan eşim de kaynatınca evdeki kokuya bayılıyor.Ben öğlen yine yaptım bu içecekten az önce bi bardak da içtim. Kalanı cam şişelere doldurdum dolaba koydum. Tadı güzel. Geçen hafta karabiberi çok koymuşum çok acı olmuştu ama soğuk her şekilde içiliyo
5. Takımda üçüncülükten iyisini görmedim, hadi birinciliğe kasalım o zaman, ikincilik de gelse kötü olmaz
Ayvacicegi bak burda ne var eskilerden13. Takım Düzeltme
609.ETAP CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI
(15 ŞUBAT/22 ŞUBAT)
***5. Takım 609. Etap*** BİRİNCİ
BeyazOrkidem (60.7/59.6/1.1/%1.81)
hayalalemiveben (66.5/65.8/0.7/%1.05) izne ayrılmak istiyor
Asmii (76/75.5/0.5/%0.66)
kardelelen321 (78.8/78/0.8/%1.02)
Nurumcan94 (96.4/94.8/1.6/%1.66)
parkbyull (67.8///%) sabit, sağlık sorunları sebebiyle izne ayrılmak istiyor
Hmavidag (67.2/65.5/1.7/%2.53) yeni uye b.tarih: 9 Ocak, b.kilo: 68.8, hedef: 57
5. Takım Ortalaması: %1.247
Geçmiş olsun canım umarım bir an önce iyileşir ve evinize dönersiniz.Arkadaşlar kusura bakmayın eşim rahatsızlandı gece domuz gribinden şüphelendiler şuan hastanedeyiz kontrol altında eşim kusura bakmayın lütfen tartılma imkanım yoktu
Çok geçmiş olsun,domuz gribi olsada panik yapmayın bizim çocuklar geçirdi işteArkadaşlar kusura bakmayın eşim rahatsızlandı gece domuz gribinden şüphelendiler şuan hastanedeyiz kontrol altında eşim kusura bakmayın lütfen tartılma imkanım yoktu
geçmiş olsun tatlım bi sorun oldugu belliydi esine acil sifalar diliyorum haberdar etArkadaşlar kusura bakmayın eşim rahatsızlandı gece domuz gribinden şüphelendiler şuan hastanedeyiz kontrol altında eşim kusura bakmayın lütfen tartılma imkanım yoktu
Çok geçmiş olsun dikkat edinArkadaşlar kusura bakmayın eşim rahatsızlandı gece domuz gribinden şüphelendiler şuan hastanedeyiz kontrol altında eşim kusura bakmayın lütfen tartılma imkanım yoktu
Ay bu saaatemi yürüdünn okadar
Evet hem köpek hava alsın hem biz dedik ama bi taraflarımız donduAy bu saaatemi yürüdünn okadar
Aman hasta olmayın canım eşinde seviyor yürüyüşü herhalde ? Yoksa sadece eşlik etmek için mi :)Evet hem köpek hava alsın hem biz dedik ama bi taraflarımız dondu
oh çok şükür.Ohhh sildirdik sarı kartı 3.olduk kızlar tebrik ederim herkesi
Eveeettt...Bravo kızlar notayı sildirdiniz. Emeği geçen herkesi tebrik ederim. Gelecek hafta birincilik için çabalayalım mı ?
Asıl bu hafta görsünler biziHerkesi tebrik ediyorum. 3.olmuşuz Bravo bize..
Sorun bende demek ben izindeyken mi olmuş buAyvacicegi bak burda ne var eskilerden
Acil tazelemek lazım tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?