- 23 Mart 2016
- 31.186
- 92.563
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #329.741
Aaa hiç birimiz yokuz ordaSorun bende demek ben izindeyken mi olmuş bu
Ya tam da benim yarıştığım zamanlar arkadaşların adlarını görünce nostalji oldu hmavidag ne yaptı bıraktı bu işleri herhaldeAyvacicegi bak burda ne var eskilerden
Acil tazelemek lazım tabi
Aslında hiç hoşlanmıyo hiç çıkaramıyodum önceden. Yürüyüş diye çıkıyoduk 5 adım atıyoduk yoruldum azcık oturalım diyoduAman hasta olmayın canım eşinde seviyor yürüyüşü herhalde ? Yoksa sadece eşlik etmek için mi :)
Aaa ozaman lokumm iyiki var :))Aslında hiç hoşlanmıyo hiç çıkaramıyodum önceden. Yürüyüş diye çıkıyoduk 5 adım atıyoduk yoruldum azcık oturalım diyoduama şimdi kızçesine kıyamıyo evde sıkılıyo diye onun bahanesiyle bende faydalanıyorum
Eveett iyi kiiAaa ozaman lokumm iyiki var :))
Evet o canım. Haydi Hep beraber yapalımAa bu şey değil mi yaa, mevsimlerden roma metabolizma içeceği?? Hani şu endokrin uzmanı doktorun yazdığı.. Ben de yapayım 3-4 sene önce içmiştim bundan eşim de kaynatınca evdeki kokuya bayılıyor.
Bende o haftadan sonra girdim listeye ordan biliyorum.bak ben geldigimden beride birincilik yuzu gormemisizSorun bende demek ben izindeyken mi olmuş bu
O zaman ben de eli sopalı eş istiyorum, taliplerimi bekliyorum
Uzun zamandır haber yokYa tam da benim yarıştığım zamanlar arkadaşların adlarını görünce nostalji oldu hmavidag ne yaptı bıraktı bu işleri herhalde
Bende yurudum 40 dkAy bu saaatemi yürüdünn okadar
Aaaa... Hey gidi günler. 78 kiloymuşum ben de orda.Ayvacicegi bak burda ne var eskilerden
Acil tazelemek lazım tabi
Cok gecmis olsunArkadaşlar kusura bakmayın eşim rahatsızlandı gece domuz gribinden şüphelendiler şuan hastanedeyiz kontrol altında eşim kusura bakmayın lütfen tartılma imkanım yoktu
Yaaaa o kadar eski değil yaaa ben hala burdayim ama dun gibiAaaa... Hey gidi günler. 78 kiloymuşum ben de orda.
Aa seni görmemişim orda :)) bu sefer daha iyisi olacak 78 uzak değilki sanaAaaa... Hey gidi günler. 78 kiloymuşum ben de orda.
Sen bildirim yaptın mıYaaaa o kadar eski değil yaaa ben hala burdayim ama dun gibi1 senecik olmus
75.3Sen bildirim yaptın mıartı dedin ama ne kadar artı? :)
Eveeet bu hafta listeleri alt üst edicez.Asıl bu hafta görsünler bizi❤❤❤
+300 Haftaya halledersin canım
Gecen haftada artiydim amaaaa.+300 Haftaya halledersin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?