- 23 Mart 2016
- 31.186
- 92.563
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #329.761
İyi hakkını doldurmuşsun Ozman bu hafta şu metabolizma çayını müsait olanlar yapsınlar benceGecen haftada artiydim amaaaa.
Herkesi tebrik ederim. Darısı önümüzdeki haftayaOhhh sildirdik sarı kartı 3.olduk kızlar tebrik ederim herkesi
Diploma sana yaramadı bence, mezuniyeti bırak eğitim öğretime geri dön eski motivasyonunu bulacaksınGecen haftada artiydim amaaaa.
Değil mi ya. 7,5 kilocuk bişey var. İnşallah canımAa seni görmemişim orda :)) bu sefer daha iyisi olacak 78 uzak değilki sana ❤
Evet ya dogumlami aldın geri. Herkes bir gün zayıfmış. Ben bi zayıf hallerimj hiç göremedim 3 aşağı iniyorum 5 yukarı çıkıyorum.Aaaa... Hey gidi günler. 78 kiloymuşum ben de orda.
Hedefim o zaten ilk ekside basvuruyorum 2. DiplomayaDiploma sana yaramadı bence, mezuniyeti bırak eğitim öğretime geri dön eski motivasyonunu bulacaksın
Ya canım sanki iyi bişeymiş ggibi al ver al ver sen tek sefrde çöz inşEvet ya dogumlami aldın geri. Herkes bir gün zayıfmış. Ben bi zayıf hallerimj hiç göremedim 3 aşağı iniyorum 5 yukarı çıkıyorum.
Canım çok geçmiş olsunArkadaşlar kusura bakmayın eşim rahatsızlandı gece domuz gribinden şüphelendiler şuan hastanedeyiz kontrol altında eşim kusura bakmayın lütfen tartılma imkanım yoktu
Hedefim o zaten ilk ekside basvuruyorum 2. Diplomaya
Inşallah canım.Ya canım sanki iyi bişeymiş ggibi al ver al ver sen tek sefrde çöz inş
Tekrar listeye mi girmek hedefin anlamadımHedefim o zaten ilk ekside basvuruyorum 2. Diplomaya
Tabi soyle guzel bi eksiyle giris yapip hedef 65 e dogru ilerlemek.Tekrar listeye mi girmek hedefin anlamadım
İyimisin pekiKizlar merhaba, kusura bakmayin ancak girebiliyorum. Cok hareketli bi gece gecirdim, biri ben uyurken evime girmeye calisti, sonra kapiyi ac konusmak istiyorum falan diye dil doktu bi sure, polis geldi vs.
Neyse sonuc olarak bikac gun bi arkadasimin evinde kalicam, sonra zaten ailem gelicek tasinmaya yardim falan. Size de haber vermek istedim.
Yok 6 ay giremiyorsun ya onu hesaba kattın mı :)seni istemez miyim ben yaaaaTabi soyle guzel bi eksiyle giris yapip hedef 65 e dogru ilerlemek.
İstemiyonmu kiz beni
Aman dikkat et kendineKizlar merhaba, kusura bakmayin ancak girebiliyorum. Cok hareketli bi gece gecirdim, biri ben uyurken evime girmeye calisti, sonra kapiyi ac konusmak istiyorum falan diye dil doktu bi sure, polis geldi vs.
Neyse sonuc olarak bikac gun bi arkadasimin evinde kalicam, sonra zaten ailem gelicek tasinmaya yardim falan. Size de haber vermek istedim.
Ay Allah korusunKizlar merhaba, kusura bakmayin ancak girebiliyorum. Cok hareketli bi gece gecirdim, biri ben uyurken evime girmeye calisti, sonra kapiyi ac konusmak istiyorum falan diye dil doktu bi sure, polis geldi vs.
Eksilirsem giriyoruuuuummmYok 6 ay giremiyorsun ya onu hesaba kattın mı :)seni istemez miyim ben yaaaa
Yok canım doğum değil de 94 ile başlamıştım 78 ilk hedefimdi. Mezun oldum. Sonra hayatımda olumsuz birkaç şey yaşadım biraz psikolojimi etkiledi ve yine Tatlılar la gelen kilolar yerleşti bedenime. Maalesef duygusal besleniyoruz. Bunu aşmayı öğrenmemiz gerekiyo önce.Evet ya dogumlami aldın geri. Herkes bir gün zayıfmış. Ben bi zayıf hallerimj hiç göremedim 3 aşağı iniyorum 5 yukarı çıkıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?