- 23 Mart 2016
- 31.186
- 92.563
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #329.781
He sen mezuniyet kilonun altına düşüp gelcenEksilirsem giriyoruuuuummm
Geçmiş olsun büyük stres, tanıyan biri muhtemelen. Çok iyi etmişsin arkadaşına giderek.Kizlar merhaba, kusura bakmayin ancak girebiliyorum. Cok hareketli bi gece gecirdim, biri ben uyurken evime girmeye calisti, sonra kapiyi ac konusmak istiyorum falan diye dil doktu bi sure, polis geldi vs.
Neyse sonuc olarak bikac gun bi arkadasimin evinde kalicam, sonra zaten ailem gelicek tasinmaya yardim falan. Size de haber vermek istedim.
E tabi daha doktora var doçentlik var profesörlük var. Önümüzde epey yol varHedefim o zaten ilk ekside basvuruyorum 2. Diplomaya
Süper programO zaman bu hafta uygulamak üzere
- Plank challenge
- Metabolizma çayı
- Kabak detoksu
- Leslie 3 mil (hedef haftaya cumadan önce en az 4 kez )
Profesorluk makaminiE tabi daha doktora var doçentlik var profesörlük var. Önümüzde epey yol var
Aman Allahım çok korkunç. Neyseki girememiş canım. Allah korusun yalnızsın oralarda.Kizlar merhaba, kusura bakmayin ancak girebiliyorum. Cok hareketli bi gece gecirdim, biri ben uyurken evime girmeye calisti, sonra kapiyi ac konusmak istiyorum falan diye dil doktu bi sure, polis geldi vs.
Neyse sonuc olarak bikac gun bi arkadasimin evinde kalicam, sonra zaten ailem gelicek tasinmaya yardim falan. Size de haber vermek istedim.
Valla ya biz anca araştırma görevlisi
SüperO zaman bu hafta uygulamak üzere
- Plank challenge
- Metabolizma çayı
- Kabak detoksu
- Leslie 3 mil (hedef haftaya cumadan önce en az 4 kez )
İyi gecelerİyi geceler kızlar 🖐
Evet öğrenmek lazım. Ama daha önce yapmışsın yine yaparsın. Çok iyi gidiyorsun zaten imrenerek takip ediyoruz seni inşallah sonuca ulaşırsın yılmadan yorulmadanYok canım doğum değil de 94 ile başlamıştım 78 ilk hedefimdi. Mezun oldum. Sonra hayatımda olumsuz birkaç şey yaşadım biraz psikolojimi etkiledi ve yine Tatlılar la gelen kilolar yerleşti bedenime. Maalesef duygusal besleniyoruz. Bunu aşmayı öğrenmemiz gerekiyo önce.
Bizde sana inaniyoruz,xxl dan large dusebilecegine meselayaparsın inanıyoruz biz sana sende inan kendine. Kendimden çok sana inanıyorum
Çok teşekkür ederim. İnşallah hep birlikte ulaşıcaz sonuca canımEvet öğrenmek lazım. Ama daha önce yapmışsın yine yaparsın. Çok iyi gidiyorsun zaten imrenerek takip ediyoruz seni inşallah sonuca ulaşırsın yılmadan yorulmadan
Vaaaaooov hem de 4 kişi başarmışsınız. Helal olsun.Eki Görüntüle 2583408
Anam bendede birincilik almisiz ya valla tesaduf cikti karsima.4 umuzde detoks yapmustik o hafta❤
Geçmiş olsun canım..Kizlar merhaba, kusura bakmayin ancak girebiliyorum. Cok hareketli bi gece gecirdim, biri ben uyurken evime girmeye calisti, sonra kapiyi ac konusmak istiyorum falan diye dil doktu bi sure, polis geldi vs.
Of hepimizin ortak sorunu. Mutfaktaki bir tepsi cıs cosla sınav veriyorum akşamdan beri. Eğer böyle bir hafta geçirmesem kesin yerdim. Ölçülü yemekte sorun yok aslında ama bir başladık mı arkası geliyor gerçek sorun bu. Ama bir şekilde öğreneceğiz. Şimdi değil ama ileride bir öğün kaçamaklı menüler yapmak lazım herhalde, bunu başarınca da bir gün serbeste geçmeliyiz belki mezunlar olarak. Böyle böyle ölçülü yemeyi öğreneceğiz herhalde bilmiyorum ki.Yok canım doğum değil de 94 ile başlamıştım 78 ilk hedefimdi. Mezun oldum. Sonra hayatımda olumsuz birkaç şey yaşadım biraz psikolojimi etkiledi ve yine Tatlılar la gelen kilolar yerleşti bedenime. Maalesef duygusal besleniyoruz. Bunu aşmayı öğrenmemiz gerekiyo önce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?