Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aman dikkat et kendine
Ay Allah korusun ( dikkat et canım
Geçmiş olsun büyük stres, tanıyan biri muhtemelen. Çok iyi etmişsin arkadaşına giderek.
Aman Allahım çok korkunç. Neyseki girememiş canım. Allah korusun yalnızsın oralarda.
Geçmiş olsun canım..
Cok tesekkurler, iyiyim su an. Polisi aradim adami buldunuz mu diye, onlardan cevap bekliyorum. Sans eseri benim evi sectigini dusunmek istiyorum acikcasi, beni takip edip yalniz oldugumu ogrenmesi dusuncesi cok korkunc.

Ben buna benzer bisey yapiyorum bazen. Icine yesil elma, ispanak, hindistancevizi suyu, limon, taze zencefil ve zerdecal ekliyorum. Youtube'da bi yerden gormustum, cok sebze tuketmediginiz zamanlarda icebilirsiniz bunu vitamin almak icin diyodu.

Aynen canım öğrenmediğimiz sürece hep aynı eziyetleri çekmek zorunda kalıyoruz.
Leyl-i-fer kardelelen321 Cherry Mom 45 sn plank yaptınız umarım ben ayvacicegi bu mesajı yazmasa unutmuştum şimdi yapacağım.
Aaa ben unuttuuum

Ay çok korkunç neyseki taşınacağın zamana denk gelmiş. Yoksa evde durmak çok zor olurdu
Ben buna benzer bisey yapiyorum bazen. Icine yesil elma, ispanak, hindistancevizi suyu, limon, taze zencefil ve zerdecal ekliyorum. Youtube'da bi yerden gormustum, cok sebze tuketmediginiz zamanlarda icebilirsiniz bunu vitamin almak icin diyodu.
Ben ilk ve son kez yapmıştım epey temizliyo sindirim sistemini bomboş oluyosun baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…