- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #329.801
O zaman bu hafta uygulamak üzere
- Plank challenge
- Metabolizma çayı
- Kabak detoksu
- Leslie 3 mil (hedef haftaya cumadan önce en az 4 kez )
Ortalamanız göz kamaştırıcıEki Görüntüle 2583408
Anam bendede birincilik almisiz ya valla tesaduf cikti karsima.4 umuzde detoks yapmustik o hafta❤
İyimisin peki
Aman dikkat et kendine
Ay Allah korusun( dikkat et canım
Geçmiş olsun büyük stres, tanıyan biri muhtemelen. Çok iyi etmişsin arkadaşına giderek.
Aman Allahım çok korkunç. Neyseki girememiş canım. Allah korusun yalnızsın oralarda.
Cok tesekkurler, iyiyim su an. Polisi aradim adami buldunuz mu diye, onlardan cevap bekliyorum. Sans eseri benim evi sectigini dusunmek istiyorum acikcasi, beni takip edip yalniz oldugumu ogrenmesi dusuncesi cok korkunc.Geçmiş olsun canım..
Ben buna benzer bisey yapiyorum bazen. Icine yesil elma, ispanak, hindistancevizi suyu, limon, taze zencefil ve zerdecal ekliyorum. Youtube'da bi yerden gormustum, cok sebze tuketmediginiz zamanlarda icebilirsiniz bunu vitamin almak icin diyodu.Çeyrek yeşil elma
Çeyrek armut
Çiğ brokoli
Limon suyu
Bulabilirseniz semizotu
Çiğ ıspanak
Zerdeçal
Biraz da su ekleyip blenderdan geçirip içmiştim.
Ama blender güzel çekmiyosa brokoli pütür pütür kalıyo pek içilmiyo bilginize. Baya tuvaletten kalkamamıştım ama dikkat edin
Aynen canım öğrenmediğimiz sürece hep aynı eziyetleri çekmek zorunda kalıyoruz.Of hepimizin ortak sorunu. Mutfaktaki bir tepsi cıs cosla sınav veriyorum akşamdan beri. Eğer böyle bir hafta geçirmesem kesin yerdim. Ölçülü yemekte sorun yok aslında ama bir başladık mı arkası geliyor gerçek sorun bu. Ama bir şekilde öğreneceğiz. Şimdi değil ama ileride bir öğün kaçamaklı menüler yapmak lazım herhalde, bunu başarınca da bir gün serbeste geçmeliyiz belki mezunlar olarak. Böyle böyle ölçülü yemeyi öğreneceğiz herhalde bilmiyorum ki.
Aaa ben unuttuuumLeyl-i-fer kardelelen321 Cherry Mom 45 sn plank yaptınız umarım ben ayvacicegi bu mesajı yazmasa unutmuştum şimdi yapacağım.
Ay çok korkunç neyseki taşınacağın zamana denk gelmiş. Yoksa evde durmak çok zor olurduKizlar merhaba, kusura bakmayin ancak girebiliyorum. Cok hareketli bi gece gecirdim, biri ben uyurken evime girmeye calisti, sonra kapiyi ac konusmak istiyorum falan diye dil doktu bi sure, polis geldi vs.
Neyse sonuc olarak bikac gun bi arkadasimin evinde kalicam, sonra zaten ailem gelicek tasinmaya yardim falan. Size de haber vermek istedim.
Ben ilk ve son kez yapmıştım epey temizliyo sindirim sistemini bomboş oluyosun bayaBen buna benzer bisey yapiyorum bazen. Icine yesil elma, ispanak, hindistancevizi suyu, limon, taze zencefil ve zerdecal ekliyorum. Youtube'da bi yerden gormustum, cok sebze tuketmediginiz zamanlarda icebilirsiniz bunu vitamin almak icin diyodu.
Selam kaptanım hoşgeldiniz :) bende size 3 kg nin sırrını soracaktım ne yaptınız öyle yaaMerhaba kardeş takımcım ve sevgilitoplight Şahnurum
Umarım herkes istediği kilolara iner ve hep öyle kalır.
Her zaman sohbete bekleriz.
BendeAaa ben unuttuuum
Rahat 65 sin benceSelam kızlar
Sabah regl oldum kilom 65,9 du. Ödemim varsa ben gerçekte kaç kg olmuştum acaba? Herhangi bir ödem atıcı da içmedim sonuçta. Belki sporla atmışımdır ödemi bilmiyorum..
Geçmiş olsun canım yarına kadar iyi olursun umarım.. şimdiden iyi yolculuklar..Selam kızlar regli ile gelen migren beni yakaladı Allah'tan emre ye bakacaklar varda dinleniyorum yarında yolculuk ☺
Sağol canım inşGeçmiş olsun canım yarına kadar iyi olursun umarım.. şimdiden iyi yolculuklar..
Aslında bugün makarna diyeti yapsaydım ödem atardım ama sabah uygun yemedim. Acaba öğlen akşam makarna yesem fayda eder mi?Rahat 65 sin bence
Hoşgeldin canım. Kilo verme maceramız kilo koruma maceramıza dönüşsün, onda da başarılı olalım :)Merhaba kardeş takımcım ve sevgilitoplight Şahnurum
Umarım herkes istediği kilolara iner ve hep öyle kalır.
Her zaman sohbete bekleriz.
bencedeRahat 65 sin bence
Dün menü paylaştın mı canım görmedim?bencede
İyice dinlen canım annenlerin yanında. Geçmiş olsun. Yarın için de iyi yolculuklarSelam kızlar regli ile gelen migren beni yakaladı Allah'tan emre ye bakacaklar varda dinleniyorum yarında yolculuk ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?