Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben bugünkü menümü yazmak istemiyorum
Çok fazla tırtıklama lı bi gün geçirdim. Pek iyi bi menü değil yani.. Yarın kaçamaksız yola devam.

60dk leslie
500 ip atlama Cherry Mom
Fırsatın olursa biraz daha ip atla istersen canım. Çok sıkı diyet yaptın çok güzel verdin bugünü ödül gibi de görebilirsin.
bol karbonhidratli olmus canim menün birde sebze meyve yemedin galiba
Bu diyetisyenimin eskiden verdiği bir ödem atıcı menüsü canım. Adet dönemlerinde iki gün yaptırırdı. Ödem atmak için öğlenden yapayım dedim.. Sabah kahvaltısı 1 dilim ekmek 2 porsiyon protein olmalıydı ve yağ olmamalıydı aslında .
Menü gayet iyi spor yapamadım demişsin ama 30 dakika da bence bir şey. Yarın daha iyi olur merak etme

Dün gece küçük kızım ateşlendi de acile filan gittik. Gece uyuyamadım fazla. O yüzden bugün hiç düzenimi kuramadım. Gözümün gördüklerinden tırtıkladım. Gündüz bi süre uyudu ben de fırsat bu fırsat dedim yaptım o sporu da

Şoktayım şu anda geçmiş olsunn neler oluyor

Kesinlikle

Selam kaptanım hoşgeldiniz :) bende size 3 kg nin sırrını soracaktım ne yaptınız öyle yaa
Hoşbuldum canım
Çok uzun zamandır kilo verememiştim, yeni bir diyetisyene başladım geçen hafta ve detoks tarzı bir liste verdi. Birebir uyguladım ve ödem attı
bir süre daha ödem atıcı detoks listem devam edecek.

Hoşgeldin canım. Kilo verme maceramız kilo koruma maceramıza dönüşsün, onda da başarılı olalım :)
Hoşbuldum
inşallah canım

Geçmiş olsun canım bu şartlarda iyi bile yapmışsın. Spor. Kızın şimdi nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…