- 23 Mart 2016
- 31.186
- 92.562
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #329.821
Sağol tatlımİyice dinlen canım annenlerin yanında. Geçmiş olsun. Yarın için de iyi yolculuklar
canim dun menu paslamadim cok duzensizdi yemek duzenim birazdan bugünu paylasacagim ama seni nasil etiketleyecegim bilmiyorumDün menü paylaştın mı canım görmedim?
@ işareti koyup benim nickimi yazarak etiketliyorsun canım.canim dun menu paslamadim cok duzensizdi yemek duzenim birazdan bugünu paylasacagim ama seni nasil etiketleyecegim bilmiyorum
Fırsatın olursa biraz daha ip atla istersen canım. Çok sıkı diyet yaptın çok güzel verdin bugünü ödül gibi de görebilirsin.Ben bugünkü menümü yazmak istemiyorum
Çok fazla tırtıklama lı bi gün geçirdim. Pek iyi bi menü değil yani.. Yarın kaçamaksız yola devam.
60dk leslie
500 ip atlamaCherry Mom
Bu diyetisyenimin eskiden verdiği bir ödem atıcı menüsü canım. Adet dönemlerinde iki gün yaptırırdı. Ödem atmak için öğlenden yapayım dedim.. Sabah kahvaltısı 1 dilim ekmek 2 porsiyon protein olmalıydı ve yağ olmamalıydı aslında .bol karbonhidratli olmus canim menün birde sebze meyve yemedin galiba
Menü gayet iyi spor yapamadım demişsin ama 30 dakika da bence bir şey. Yarın daha iyi olur merak etmebugünkü menüm:
kahvalti:1 dilim ekmek,1 tane haslanmis yumurta,1 tame kucuk haslanmis patates,2 yk lor peynir, 1tutam maydonoz, 1 tk kahvaltilik aci domates sos
ara:1 elma
ogle:1 cay bardagi sut-2yk yulaf ezmesi-2ceviz ici-yarim muz ile yulaf lapasi
ara:sütlü kahve
aksam:yesil mercimekli bol salata,1 dilim esmer ekmek
son ara:zencefilli tarcinli 2 yl yoğurt
spor:malasef tam yapamadim 30 dk yürüyüş
dennisgo
Dün gece küçük kızım ateşlendi de acile filan gittik. Gece uyuyamadım fazla. O yüzden bugün hiç düzenimi kuramadım. Gözümün gördüklerinden tırtıkladım. Gündüz bi süre uyudu ben de fırsat bu fırsat dedim yaptım o sporu daFırsatın olursa biraz daha ip atla istersen canım. Çok sıkı diyet yaptın çok güzel verdin bugünü ödül gibi de görebilirsin.
Bu diyetisyenimin eskiden verdiği bir ödem atıcı menüsü canım. Adet dönemlerinde iki gün yaptırırdı. Ödem atmak için öğlenden yapayım dedim.. Sabah kahvaltısı 1 dilim ekmek 2 porsiyon protein olmalıydı ve yağ olmamalıydı aslında .
Menü gayet iyi spor yapamadım demişsin ama 30 dakika da bence bir şey. Yarın daha iyi olur merak etme
EşleştirinEvet herkes eşleşmeli. Herkes kabul ediyorsa eleştirelim herkesi
YaşasınOhhh sildirdik sarı kartı 3.olduk kızlar tebrik ederim herkesi
Geçmiş olsunArkadaşlar kusura bakmayın eşim rahatsızlandı gece domuz gribinden şüphelendiler şuan hastanedeyiz kontrol altında eşim kusura bakmayın lütfen tartılma imkanım yoktu
Şoktayım şu anda geçmiş olsunn neler oluyorKizlar merhaba, kusura bakmayin ancak girebiliyorum. Cok hareketli bi gece gecirdim, biri ben uyurken evime girmeye calisti, sonra kapiyi ac konusmak istiyorum falan diye dil doktu bi sure, polis geldi vs.
Neyse sonuc olarak bikac gun bi arkadasimin evinde kalicam, sonra zaten ailem gelicek tasinmaya yardim falan. Size de haber vermek istedim.
Bugun yaptim bende 2 3 gun aradan sonra
KesinlikleOf hepimizin ortak sorunu. Mutfaktaki bir tepsi cıs cosla sınav veriyorum akşamdan beri. Eğer böyle bir hafta geçirmesem kesin yerdim. Ölçülü yemekte sorun yok aslında ama bir başladık mı arkası geliyor gerçek sorun bu. Ama bir şekilde öğreneceğiz. Şimdi değil ama ileride bir öğün kaçamaklı menüler yapmak lazım herhalde, bunu başarınca da bir gün serbeste geçmeliyiz belki mezunlar olarak. Böyle böyle ölçülü yemeyi öğreneceğiz herhalde bilmiyorum ki.
Hoşbuldum canımSelam kaptanım hoşgeldiniz :) bende size 3 kg nin sırrını soracaktım ne yaptınız öyle yaa
HoşbuldumHoşgeldin canım. Kilo verme maceramız kilo koruma maceramıza dönüşsün, onda da başarılı olalım :)
Geçmiş olsun canım bu şartlarda iyi bile yapmışsın. Spor. Kızın şimdi nasıl?Dün gece küçük kızım ateşlendi de acile filan gittik. Gece uyuyamadım fazla. O yüzden bugün hiç düzenimi kuramadım. Gözümün gördüklerinden tırtıkladım. Gündüz bi süre uyudu ben de fırsat bu fırsat dedim yaptım o sporu da
Geçmiş oldun canım.Selam kızlar regli ile gelen migren beni yakaladı Allah'tan emre ye bakacaklar varda dinleniyorum yarında yolculuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?