- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #329.841
Halen daha devam ediyo canım kontrol altında tutuyorum.Geçmiş olsun canım bu şartlarda iyi bile yapmışsın. Spor. Kızın şimdi nasıl?
Sağol Zeynep hocamGeçmiş oldun canım.
Geçmiş olsun canım kışı böyle geçireceğz galiba 1 hafta iyi bir hafta hastaHalen daha devam ediyo canım kontrol altında tutuyorum.
Bizim dersle geçen bir pazar oluyor maalesef.Herkese iyi pazarlar kızlar.. hastalıkların geçtiği keyifli bir pazar olsun umarım..
Sağol canım. Öyle olacak galiba. Evdeyken büyük iyi küçük bu defa hastalandı. Şu kış bitse kurtulcazGeçmiş olsun canım kışı böyle geçireceğz galiba 1 hafta iyi bir hafta hasta
AmiiinnHerkese iyi pazarlar kızlar.. hastalıkların geçtiği keyifli bir pazar olsun umarım..
Kolay gelsinBizim dersle geçen bir pazar oluyor maalesef.
Tüm tatil boyunca yapılmayan ödevler son dakikada yapılınca tüm gün ödev yapacağıza benziyor. Offff
Geçmiş olsun canım. Beline sıcak havlu filan koydurt. Sıcak duş da iyi gelrbilirGünaydın kızlar belim tutuldu bu sabah kahvaltımı ancak yapabildim yine yatıyorum dün yürüyüş yaparken hava soğuktu ondan olmuş olabilir merhem frlan sürdüttürdüm ama bana mısın demiyor
Acı biberli mrrhem sürdük bir de masaj aleti var onunla masaj yaptım biraz daha iyiyim ama açılmadı tamGeçmiş olsun canım. Beline sıcak havlu filan koydurt. Sıcak duş da iyi gelrbilir
Geçmiş olsun canım.Günaydın kızlar belim tutuldu bu sabah kahvaltımı ancak yapabildim yine yatıyorum dün yürüyüş yaparken hava soğuktu ondan olmuş olabilir merhem frlan sürdüttürdüm ama bana mısın demiyor
İnş bu ayıda atlatınca rahatlarız benceSağol canım. Öyle olacak galiba. Evdeyken büyük iyi küçük bu defa hastalandı. Şu kış bitse kurtulcaz
Geçmiş olsun canım olabilir evetGünaydın kızlar belim tutuldu bu sabah kahvaltımı ancak yapabildim yine yatıyorum dün yürüyüş yaparken hava soğuktu ondan olmuş olabilir merhem frlan sürdüttürdüm ama bana mısın demiyor
Gözün aydınEvime geldim :)
Kolay gelsin canım..Bizim dersle geçen bir pazar oluyor maalesef.
Tüm tatil boyunca yapılmayan ödevler son dakikada yapılınca tüm gün ödev yapacağıza benziyor. Offff
Evde birisi hasta olunca diğerine geçmesi de kolay oluyor. Çocukların bağışıklık sistemi de zamanla güçleniyor galiba.. kolay gelsin canım umarım bir an önce iyileşirlerSağol canım. Öyle olacak galiba. Evdeyken büyük iyi küçük bu defa hastalandı. Şu kış bitse kurtulcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?