Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın kızlar belim tutuldu bu sabah kahvaltımı ancak yapabildim yine yatıyorum dün yürüyüş yaparken hava soğuktu ondan olmuş olabilir merhem frlan sürdüttürdüm ama bana mısın demiyor
Geçmiş olsun canım fıtık ağrıları da fenadır umarım bir an önce düzelirsin.

İnş bu ayıda atlatınca rahatlarız bence
İnşallah canım
Hoşgeldin canım gözün aydın
Evde birisi hasta olunca diğerine geçmesi de kolay oluyor. Çocukların bağışıklık sistemi de zamanla güçleniyor galiba.. kolay gelsin canım umarım bir an önce iyileşirler
Sağol canım. Bugün daha iyi. Çok şükür ateş inatçı çıkmadı bu defa.

Bizim dersle geçen bir pazar oluyor maalesef.
Tüm tatil boyunca yapılmayan ödevler son dakikada yapılınca tüm gün ödev yapacağıza benziyor. Offff
Benzer durumda olacaktik ben koyvermesem,hic ugrasamiycam alsinlar cezalarini
Kolay gelsin size

Cokkk yoruldum ben ya,yarinda yorulucam hatta bu haftada ufak bi tadilat isimiz olucak ön hazirliklarla ugrastip dagittim topladim.esim izin alicak detoks yatti gibi bakalim

Selamlar

Benim plan kör topal ilerliyor. Plank yapıldı, metabolizma çayı eksiklerini aldım bugün kaynatayim da içmeye başlarım yarın. Kabak da aldık bugün 1 tane ama çok pahalı şu anda buralarda o nedenle aldığım iki gün yetmez yapamam herhalde. Leslie için öğlen uykularını hedefledim ama bakalım ne olacak.

Dün akşam tibet restoranina gittik et aldım ama sosu var ve büyüktü porsiyon biraz kalori yükü fazlaydı sanırım. Bugün biraz yüzdüm umat dengelenmiştir.

Merhabalar arkadaşlar kuralları okudum kabul ettim demek gerekiyormuş ben de kabul ettim yalnız kaçamaklarla ilgili bir durum var ben IF diyeti yapıyorum günde tek öğün besleniyorum ama içinde yeri geliyor tatlı da yiyorum belli bir kısıtlaması yok diyetin. Tabii ki sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama haftada 1 gün tatlı ya veya mesela çikolataya izin var. Bu şimdi kaçamak olarak mı geçecek? Sorun olur mu? Ama kalorimi aşmayacağım yani. Ben baştan sorayım da

Diyette iki öğün besleniyordun korumada normal 3 öğün ara öğünlü beslenmeye mi döneceksin, yoksa bu pazar keyfi mi?

Merhaba hoşgeldin aramıza
İf senin için uygunsa deneyebilirsin tabi bizim açımızdan sıkıntı yok :)
Güncel kilon ve hedef kilon nedir

Merhaba hoşgeldin aramıza
İf senin için uygunsa deneyebilirsin tabi bizim açımızdan sıkıntı yok :)
Güncel kilon ve hedef kilon nedir
Hoşbulduk
Ben maalesef 115 kiloyum Hedefim öncelikle 100 e düşmek sonra Allah kerim... Boyum 1.60 ve 40 yaşındayım çalışmıyorum çocuğum yok. Spora gelince evde yapmaya çalışıyorum uzay yürüyüşü aleti var ama ayın 15 günü adet sancısı çektiğim için o günlerde çok az yapabiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…