- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #329.861
Geçmiş olsun canım fıtık ağrıları da fenadır umarım bir an önce düzelirsin.Günaydın kızlar belim tutuldu bu sabah kahvaltımı ancak yapabildim yine yatıyorum dün yürüyüş yaparken hava soğuktu ondan olmuş olabilir merhem frlan sürdüttürdüm ama bana mısın demiyor
Hoşgeldin evine ve kendi düzenine :)Evime geldim :)
İnşallah canımİnş bu ayıda atlatınca rahatlarız bence
Hoşgeldin canım gözün aydınEvime geldim :)
Sağol canım. Bugün daha iyi. Çok şükür ateş inatçı çıkmadı bu defa.Evde birisi hasta olunca diğerine geçmesi de kolay oluyor. Çocukların bağışıklık sistemi de zamanla güçleniyor galiba.. kolay gelsin canım umarım bir an önce iyileşirler
Sağol canım :))Hoşgeldin evine ve kendi düzenine :)
Sağol kuzum :)Hoşgeldin canım gözün aydın
Geçmiş olsunAcı biberli mrrhem sürdük bir de masaj aleti var onunla masaj yaptım biraz daha iyiyim ama açılmadı tam
Hoşgeldin daha iyimisinEvime geldim :)
Allah acil şifalar versin canimHalen daha devam ediyo canım kontrol altında tutuyorum.
Benzer durumda olacaktik ben koyvermesem,hic ugrasamiycam alsinlar cezalariniBizim dersle geçen bir pazar oluyor maalesef.
Tüm tatil boyunca yapılmayan ödevler son dakikada yapılınca tüm gün ödev yapacağıza benziyor. Offff
Sağol canım benimAllah acil şifalar versin canim
Kolay gelsin canım inşallah çabuk biter.Cokkk yoruldum ben ya,yarinda yorulucam hatta bu haftadaufak bi tadilat isimiz olucak ön hazirliklarla ugrastip dagittim topladim.esim izin alicak detoks yatti gibi bakalim
Diyette iki öğün besleniyordun korumada normal 3 öğün ara öğünlü beslenmeye mi döneceksin, yoksa bu pazar keyfi mi?Gunaydin kizlar. Diyet bitti, o yuzden menum biraz daha rahat:)
Sabah: 2 dilim ekmek, 2 haslanmis yumurta, yarim avokado
Oglen: 2 kase mercimek corbasi
Ara: 1 olcek protein tozu
Aksam: 250 gr izgara et, sebze sote, meksika fasulyesi, 6-7 parca patates kizartmasi
Spor: 40 dk agirlik, 8 bin adimCherry Mom
Merhaba hoşgeldin aramızaMerhabalar arkadaşlar kuralları okudum kabul ettim demek gerekiyormuş ben de kabul ettim yalnız kaçamaklarla ilgili bir durum var ben IF diyeti yapıyorum günde tek öğün besleniyorum ama içinde yeri geliyor tatlı da yiyorum belli bir kısıtlaması yok diyetin. Tabii ki sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama haftada 1 gün tatlı ya veya mesela çikolataya izin var. Bu şimdi kaçamak olarak mı geçecek? Sorun olur mu? Ama kalorimi aşmayacağım yani. Ben baştan sorayım da
Hangisini yapacaktın?Cokkk yoruldum ben ya,yarinda yorulucam hatta bu haftadaufak bi tadilat isimiz olucak ön hazirliklarla ugrastip dagittim topladim.esim izin alicak detoks yatti gibi bakalim
HoşbuldukMerhaba hoşgeldin aramıza
İf senin için uygunsa deneyebilirsin tabi bizim açımızdan sıkıntı yok :)
Güncel kilon ve hedef kilon nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?