Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ne güzel spor yapma imkanın var yaşında genç metabolizma durmamıştır kısa zamanda bizimle birlikte hedefine ulaşırsın inş
Spor benim regli agrılarıma iyi geliyor ama senin çok oluyor sanırım niye okadar uzun sürüyor sancı acaba

Cokkk yoruldum ben ya,yarinda yorulucam hatta bu haftada ufak bi tadilat isimiz olucak ön hazirliklarla ugrastip dagittim topladim.esim izin alicak detoks yatti gibi bakalim
Tadilat zamanı zor olur zAten canım dikkat elinden geldiğince dikkat edip suyunu bol iç bence yeterli olacaktır.

Hiç bilmiyorum gitmediğim hastane dr kalmadı birşey bulamadılar olabilir böyle şeyler diyorlar ama benim fikrim kilodan oluyor eskiden olmazdı çünkü zayıflarsam azalacağına inanıyorum.

Merhaba
Aramıza hoş geldin. İf yapınca benim bünye hiç iplemiyor o yüzden fikir veremeyeceğim :) umarım bir an önce ideal kilona ulaşırsın.

Merhaba
Öncelikle hoşgeldiniz lisbeth salander
Ben de biraz daha bilgi alalım diye bekledim çünkü bahsettiğiniz yeme düzeni uzun vadede sürdürülebilir değil ve kalıcı kilo vermek için de sürdürülebilir şeyler yapmak, doğru ve kararında beslenmeyi öğrenmek gerekiyor.tabiki dönemsel şeyler denenebilir ama bence ilk kiloları atınca tekrar gözden geçirin. Boyunuza göre kilonuz oldukça fazla bu da aslında başlarda düzenli günde 3 öğün doğru beslenerek kolayca kilo verebilirsiniz demek. Tahmini 90lara 80lere inince duraksama olur o zamannl farklı şeyler denersiniz. Biraz sabır gerek sadece.

Merhaba, nasıl başlangıç yapıyoruz? Buraya kilo vs mi yazıyoruz acaba?
Merhaba hoşgeldin
Öncelikle 1sayfadaki kurallarımızı okuyup uygunsa kabul ettim diye teyit etmeni rica ederiz
Ardından güncel kilo ve hedef kilon ile biraz seni tanıyabilir miyiz :)

Merhaba hoşgeldin
Öncelikle 1sayfadaki kurallarımızı okuyup uygunsa kabul ettim diye teyit etmeni rica ederiz
Ardından güncel kilo ve hedef kilon ile biraz seni tanıyabilir miyiz :)
Teşekkür ederim, hoşbuldum.
Okudum ve kabul ettim
34 yaşımdayım. 159 boyunda ve 57 kiloyum. 53 kilo hedefim İnşaAllah.

Heheheh en sevdiğim roman kahramanıdır da
Ben aslında yapmayı düşünmüyordum IF ama 145 kilo hatunun 80 e tek öğünle düştüğünü görünce başlayayım dedim. Şimdi İsveç diyetiyle IF i birleştireceğim yarından itibaren. Nasıl olacak bilmiyorum çeşitli yöntemleri deniyorum bakalım.

Teşekkür ederim, hoşbuldum.
Okudum ve kabul ettim
34 yaşımdayım. 159 boyunda ve 57 kiloyum. 53 kilo hedefim İnşaAllah.
Aman tanrım 57 kilo olsam mezdekeye rakip çıkarım en kısa sürede ulaşırsın hedefine inşallah

Ben de severim ne güzel. Aman diyim, isveç diyeti çok düşük kalorili bi diyet, 800-900 kcal maks günde. Olacağı kaslariniz eriyecek. Kilo verilir tabi hizlica ama neyo kaybediyorsunuz o onemli, sonra saglik olmasin elden giden. o cüssede siz sağlıklı beslenerek 1400 - 1800 yeseniz ve günde yarım saat - bir saat yürüseniz zaten vereceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…