- 23 Mart 2016
- 31.186
- 92.562
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #329.881
Ne güzel spor yapma imkanın var yaşında genç metabolizma durmamıştır kısa zamanda bizimle birlikte hedefine ulaşırsın inşHoşbulduk
Ben maalesef 115 kiloyumHedefim öncelikle 100 e düşmek sonra Allah kerim... Boyum 1.60 ve 40 yaşındayım çalışmıyorum çocuğum yok. Spora gelince evde yapmaya çalışıyorum uzay yürüyüşü aleti var ama ayın 15 günü adet sancısı çektiğim için o günlerde çok az yapabiliyorum.
Tadilat zamanı zor olur zAten canım dikkat elinden geldiğince dikkat edip suyunu bol iç bence yeterli olacaktır.Cokkk yoruldum ben ya,yarinda yorulucam hatta bu haftadaufak bi tadilat isimiz olucak ön hazirliklarla ugrastip dagittim topladim.esim izin alicak detoks yatti gibi bakalim
Hiç bilmiyorum gitmediğim hastane dr kalmadı birşey bulamadılar olabilir böyle şeyler diyorlar ama benim fikrim kilodan oluyor eskiden olmazdı çünkü zayıflarsam azalacağına inanıyorum.Ne güzel spor yapma imkanın var yaşında genç metabolizma durmamıştır kısa zamanda bizimle birlikte hedefine ulaşırsın inş
Spor benim regli agrılarıma iyi geliyor ama senin çok oluyor sanırım niye okadar uzun sürüyor sancı acaba
MerhabaMerhabalar arkadaşlar kuralları okudum kabul ettim demek gerekiyormuş ben de kabul ettim yalnız kaçamaklarla ilgili bir durum var ben IF diyeti yapıyorum günde tek öğün besleniyorum ama içinde yeri geliyor tatlı da yiyorum belli bir kısıtlaması yok diyetin. Tabii ki sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama haftada 1 gün tatlı ya veya mesela çikolataya izin var. Bu şimdi kaçamak olarak mı geçecek? Sorun olur mu? Ama kalorimi aşmayacağım yani. Ben baştan sorayım da
Aman sen if yapmaMerhaba
Aramıza hoş geldin. İf yapınca benim bünye hiç iplemiyor o yüzden fikir veremeyeceğim :) umarım bir an önce ideal kilona ulaşırsın.
MerhabaHoşbulduk
Ben maalesef 115 kiloyumHedefim öncelikle 100 e düşmek sonra Allah kerim... Boyum 1.60 ve 40 yaşındayım çalışmıyorum çocuğum yok. Spora gelince evde yapmaya çalışıyorum uzay yürüyüşü aleti var ama ayın 15 günü adet sancısı çektiğim için o günlerde çok az yapabiliyorum.
Merhaba hoşgeldinMerhaba, nasıl başlangıç yapıyoruz? Buraya kilo vs mi yazıyoruz acaba?
Aslında açlık şekerim daha iyi çıkıyor ama bu da mantıklı yemezsen insülin dolaşmaz kanda zaten :) kan şekerim akşam 20:00 de ara öğün yediğimde de yüksek değil sonuçta. Vücudu hiç strese sokmaya gerek yok :)Aman sen if yapma
Teşekkür ederim, hoşbuldum.Merhaba hoşgeldin
Öncelikle 1sayfadaki kurallarımızı okuyup uygunsa kabul ettim diye teyit etmeni rica ederiz
Ardından güncel kilo ve hedef kilon ile biraz seni tanıyabilir miyiz :)
HoşgeldiinMerhaba ben de katılmak istiyorummmmm. :)
MerhabaTeşekkür ederim, hoşbuldum.
Okudum ve kabul ettim
34 yaşımdayım. 159 boyunda ve 57 kiloyum. 53 kilo hedefim İnşaAllah.
Heheheh en sevdiğim roman kahramanıdır daMerhaba
Öncelikle hoşgeldiniz lisbeth salander
Ben de biraz daha bilgi alalım diye bekledim çünkü bahsettiğiniz yeme düzeni uzun vadede sürdürülebilir değil ve kalıcı kilo vermek için de sürdürülebilir şeyler yapmak, doğru ve kararında beslenmeyi öğrenmek gerekiyor.tabiki dönemsel şeyler denenebilir ama bence ilk kiloları atınca tekrar gözden geçirin. Boyunuza göre kilonuz oldukça fazla bu da aslında başlarda düzenli günde 3 öğün doğru beslenerek kolayca kilo verebilirsiniz demek. Tahmini 90lara 80lere inince duraksama olur o zamannl farklı şeyler denersiniz. Biraz sabır gerek sadece.
Diyet yaptım ve 1yılda 18 kilo verdim aslında ama son 4 kilo gitmiyor. Çok da dikkat ediyorum yediklerime ama veremedimMerhaba
Hoşgeldin aramıza. Vereceğin kilo aslında çok değil. Burada bizimle motive olursan hızlıca istediğini alırsın bence.
Hoşbuldum bu arada, teşekkür ederimMerhaba
Hoşgeldin aramıza. Vereceğin kilo aslında çok değil. Burada bizimle motive olursan hızlıca istediğini alırsın bence.
Aman tanrım 57 kilo olsam mezdekeye rakip çıkarımTeşekkür ederim, hoşbuldum.
Okudum ve kabul ettim
34 yaşımdayım. 159 boyunda ve 57 kiloyum. 53 kilo hedefim İnşaAllah.
Aman tanrım 57 kilo olsam mezdekeye rakip çıkarım
Tebrikler çok güzel vermişsin :) yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsin bencede pes etmeDiyet yaptım ve 1yılda 18 kilo verdim aslında ama son 4 kilo gitmiyor. Çok da dikkat ediyorum yediklerime ama veremedim
Ben de severim ne güzel. Aman diyim, isveç diyeti çok düşük kalorili bi diyet, 800-900 kcal maks günde. Olacağı kaslariniz eriyecek. Kilo verilir tabi hizlica ama neyo kaybediyorsunuz o onemli, sonra saglik olmasin elden giden. o cüssede siz sağlıklı beslenerek 1400 - 1800 yeseniz ve günde yarım saat - bir saat yürüseniz zaten vereceksiniz.Heheheh en sevdiğim roman kahramanıdır da
Ben aslında yapmayı düşünmüyordum IF ama 145 kilo hatunun 80 e tek öğünle düştüğünü görünce başlayayım dedim. Şimdi İsveç diyetiyle IF i birleştireceğim yarından itibaren. Nasıl olacak bilmiyorum çeşitli yöntemleri deniyorum bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?