- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #329.901
İnşaAllahTebrikler çok güzel vermişsin :) yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsin bencede pes etme
Hoşbulduk.Hoşgeldiinbirinci sayfadaki kuralları okuyup kabul edebilir misin? Hedef kilo, güncel kilo nedir
Ooo aradığım eş bulundu boyu boyuma kilosu kilomaTeşekkür ederim, hoşbuldum.
Okudum ve kabul ettim
34 yaşımdayım. 159 boyunda ve 57 kiloyum. 53 kilo hedefim İnşaAllah.
Hoşgeldiniz.Merhaba ben de katılmak istiyorummmmm. :)
hoşbulduk.Ooo aradığım eş bulundu boyu boyjma kilosu kiloma
Hoşgeldiniz ben de 1.54 ve 54 kiloyum berbaer motive olalım
Hoşgeldiniz.
İnan çok denedim 1200 kaloriyi geçince ama azıcık bile geçsem tartı artı gösteriyor ben de deli oluyorum. Son çare bunu deneyeceğim artık. Herşeyi gramı gramına ölçerek hesaplayarak yedim dikkat ettim olmadı çünkü.Ben de severim ne güzel. Aman diyim, isveç diyeti çok düşük kalorili bi diyet, 800-900 kcal maks günde. Olacağı kaslariniz eriyecek. Kilo verilir tabi hizlica ama neyo kaybediyorsunuz o onemli, sonra saglik olmasin elden giden. o cüssede siz sağlıklı beslenerek 1400 - 1800 yeseniz ve günde yarım saat - bir saat yürüseniz zaten vereceksiniz.
Çok değilmiş verirsin hemencecikHoşbulduk.
Okudum ve kabul ediyorum. :)))
1.60 62 kg. Maalesef son 4günde nasıl oldu bilmiyorum ama kiloma kilo katıp +2 kg almayı başarmışım. Çok istikrarlıyımdır kilo alma konusunda. 48’ten 62’ye çıkmak büyük bi’ azim örneğiydi gerçekten..
Hmm altta yatan birşey olabilir mi ki, tiroit vb?İnan çok denedim 1200 kaloriyi geçince ama azıcık bile geçsem tartı artı gösteriyor ben de deli oluyorum. Son çare bunu deneyeceğim artık. Herşeyi gramı gramına ölçerek hesaplayarak yedim dikkat ettim olmadı çünkü.
Yaaaa inşallah.. Gerçekten çok üzülüyorum artık tam bir koca yanak oldum..Çok değilmiş verirsin hemencecik
48 ne güzelmiş kulaga hoş geliyor ben de şöyle 46-48 göbeksiz olsamHoşbulduk.
1.60 62 kg. Maalesef son 4günde nasıl oldu bilmiyorum ama kiloma kilo katıp +2 kg almayı başarmışım. Çok istikrarlıyımdır kilo alma konusunda. 48’ten 62’ye çıkmak büyük bi’ azim örneğiydi gerçekten..
Aa çok sevindim bende. Umarım ulaşırız hedefimizeOoo aradığım eş bulundu boyu boyuma kilosu kilomaYaşı da yaşıma
Hoşgeldiniz ben de 1.54 ve 54 kiloyum berbaer motive olalım
Hoşgeldiniz.
Etiketledim canım seni menü sayfamız ayrıBugün diyet yapamadım hem adet sancım vardı hem de soğuk algınlığı ilaçlar fena yaptı gün içinde yemek zorunda kaldım.
Bu arada menümüzü bu sayfaya mı yazıyoruz yoksa başka bir yere mi?
Tüm tahliller normal çıktı neden dr da anlamadı ısrarla yediklerimi sordu anlattım olamaz falan dedi ama bende oluyor gerçi ben ayın 15 günü regl sancısı çekiyorum onu da bulamıyorlar bi değişik vakayım sanırımHmm altta yatan birşey olabilir mi ki, tiroit vb?
MerhabaMerhaba ben de katılmak istiyorummmmm. :)
Beraber olmak seni motive edecektir. Burada her gün menü paylaşmak yemeyi içmeyi frenliyor.. spor yarışmalarımız düzenli spor yapmaya yardımcı oluyor. Verdiğin kilo gayet güzel. Tebrik ederim. Bunu başaran sensin son 4 kg senden korksun :)Diyet yaptım ve 1yılda 18 kilo verdim aslında ama son 4 kilo gitmiyor. Çok da dikkat ediyorum yediklerime ama veremedim
Hoşbulduk.Merhaba
Hoşgeldin.
Ben de benzer durumdayım aslında. Hedef kilom 65 ti o kiloya gelip mezun oldum. Bu kiloya göre ideal aralıktayım ama ilk etapta 62 olmak istiyordum mezun olurken. O tarihten beri aşağı gitmedi kilom. Şimdi motive oldum bir haftadır gayet iyi gidiyor bakalım devam ettirirsem yakında görürüm 62 yi..Yaa takıntı oluyor işte, uzun Bi diyet döneminden sonra son kilolar
Ben toplam 3-4 yılda bu evrimimi tamamladım. :))))48 ne güzelmiş kulaga hoş geliyor ben de şöyle 46-48 göbeksiz olsam
Aaa benden bir tane daha :) hızlı almakta üstüme yoktur. Bir haftada 3 kg alırım, bir haftada da veririm. Şaka bir yana muhtemelen çoğu ödem olduğu için hızlı alınan hızlı gidiyor.Hoşbulduk.
Ne kadar motive eden bir mesaj.. Heyecanla hedefe odaklandım mesajınlaBeraber olmak seni motive edecektir. Burada her gün menü paylaşmak yemeyi içmeyi frenliyor.. spor yarışmalarımız düzenli spor yapmaya yardımcı oluyor. Verdiğin kilo gayet güzel. Tebrik ederim. Bunu başaran sensin son 4 kg senden korksun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?