Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hoşgeldiin birinci sayfadaki kuralları okuyup kabul edebilir misin? Hedef kilo, güncel kilo nedir
Hoşbulduk.
Okudum ve kabul ediyorum. :)))

1.60 62 kg. Maalesef son 4günde nasıl oldu bilmiyorum ama kiloma kilo katıp +2 kg almayı başarmışım. Çok istikrarlıyımdır kilo alma konusunda. 48’ten 62’ye çıkmak büyük bi’ azim örneğiydi gerçekten..

İnan çok denedim 1200 kaloriyi geçince ama azıcık bile geçsem tartı artı gösteriyor ben de deli oluyorum. Son çare bunu deneyeceğim artık. Herşeyi gramı gramına ölçerek hesaplayarak yedim dikkat ettim olmadı çünkü.

Çok değilmiş verirsin hemencecik

Hmm altta yatan birşey olabilir mi ki, tiroit vb?

48 ne güzelmiş kulaga hoş geliyor ben de şöyle 46-48 göbeksiz olsam

Hmm altta yatan birşey olabilir mi ki, tiroit vb?
Tüm tahliller normal çıktı neden dr da anlamadı ısrarla yediklerimi sordu anlattım olamaz falan dedi ama bende oluyor gerçi ben ayın 15 günü regl sancısı çekiyorum onu da bulamıyorlar bi değişik vakayım sanırım

Diyet yaptım ve 1yılda 18 kilo verdim aslında ama son 4 kilo gitmiyor. Çok da dikkat ediyorum yediklerime ama veremedim
Beraber olmak seni motive edecektir. Burada her gün menü paylaşmak yemeyi içmeyi frenliyor.. spor yarışmalarımız düzenli spor yapmaya yardımcı oluyor. Verdiğin kilo gayet güzel. Tebrik ederim. Bunu başaran sensin son 4 kg senden korksun :)

Yaa takıntı oluyor işte, uzun Bi diyet döneminden sonra son kilolar
Ben de benzer durumdayım aslında. Hedef kilom 65 ti o kiloya gelip mezun oldum. Bu kiloya göre ideal aralıktayım ama ilk etapta 62 olmak istiyordum mezun olurken. O tarihten beri aşağı gitmedi kilom. Şimdi motive oldum bir haftadır gayet iyi gidiyor bakalım devam ettirirsem yakında görürüm 62 yi..

Aaa benden bir tane daha :) hızlı almakta üstüme yoktur. Bir haftada 3 kg alırım, bir haftada da veririm. Şaka bir yana muhtemelen çoğu ödem olduğu için hızlı alınan hızlı gidiyor.

Ne kadar motive eden bir mesaj.. Heyecanla hedefe odaklandım mesajınlateşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…