Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

:)) Ne detoksu yapacaksın canım?
Bu hafta bende bol bol ödem atıcı sular ve detoks yapacağım 2 haftalık anne baba ziyaretinden sonra bana başka seçenek kalmadı
Bence gayet iyi geçirdin tatili.. Bünyen için de güzel bir değişiklik oldu. Mevcut rutinini unutmuştur. Yapacağın sporu yiyeceğin yemeği yeni baştan öğrenip bol eksiler görmene yardım edecek bence :)

Bence gayet iyi geçirdin tatili.. Bünyen için de güzel bir değişiklik oldu. Mevcut rutinini unutmuştur. Yapacağın sporu yiyeceğin yemeği yeni baştan öğrenip bol eksiler görmene yardım edecek bence :)
Bakalım inş canım bu hafta güzel olacağına inanıyorum bende :))

:)) Ne detoksu yapacaksın canım?
Bu hafta bende bol bol ödem atıcı sular ve detoks yapacağım 2 haftalık anne baba ziyaretinden sonra bana başka seçenek kalmadı
Sana çok iyi bir diyetisyenden aldığım detoks tarifi var onu vereyim. Çok faydasını görmüştüm bir ara. Mısır püskülü, kiraz sapı, zencefil, yeşil elma, limon, kabuk tarçın, maydanoz. Bunları 10 dk kaynat. :)

Merak etme tedbir alırsan hızlıca çözersin. Ama senin yerinde olsam sporla desteklerdim.
Maalesef spora hiç zamanım olmuyor. Spor salonuna gidiyordum özellikle yüzme için spor yapmasam bile yüzüp çıkıyordum onu bıraktım bırakalı 6 kg aldım zaten. Tekrar başlayacağım 2-3 aya umarım.

Mehfam canım bu arada unutmadan bilgi vereyim hedef kilon giriş kilonun min yüzde 10 u olması gerektiğinden -hedefinin 51 flann olması gerekiyor- asıl takım listemize giremeyeceksin ama alt liste olarak tabir ettiğimiz liste dışı arkadaşlarımız var seni de orada takip ediyor oluruz olur mu :)

Hemen kaydettim bu hafta herşeye açığım :)) teşekkür ederim

Hedefim 51 olsun o zmn daha güzel

Merhaba, nasıl başlangıç yapıyoruz? Buraya kilo vs mi yazıyoruz acaba?
Merhaba ben de katılmak istiyorummmmm. :)
Aramıza hoşgeldiniz kızlar.. İnşallah hep birlikte kurtulcaz ağırlıklarımızdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…