Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hoşbuldum bu arada, teşekkür ederim
Aman tanrım 57 kilo olsam mezdekeye rakip çıkarım en kısa sürede ulaşırsın hedefine inşallah
Hoşgeldiniz

3 ana 3 ara öğün mukemmel bencede resmen yiyerek zayifliyorsun yemek yemeyi seviyorsan if yoruyo bi sure sonra

3 ana 3 ara öğün mukemmel bencede resmen yiyerek zayifliyorsun yemek yemeyi seviyorsan if yoruyo bi sure sonra
Benim vücut bence strese giriyor aç kalacağım sanıyor. 6 öğün bence de güzel. Dediğin gibi yemek yemeyi seviyorum, yiyecek zayıflamak da beni mutlu ediyor. Zayıf ama neşeli olmayı tercih ederim :)

Benim vücut bence strese giriyor aç kalacağım sanıyor. 6 öğün bence de güzel. Dediğin gibi yemek yemeyi seviyorum, yiyecek zayıflamak da beni mutlu ediyor. Zayıf ama neşeli olmayı tercih ederim :)

Soz verdigim before-after fotolarini sonunda yukleyebiliyorum:)

Fotograflar sirasiyla eylul, ekim, kasim ve ocak aylarindan. En buyuk degisim ocak ayinda olmus sanirim:) Kilolar yaklasik 65, 63, 60 ve 57.5. Ilk fotografta stratejik bi sekilde bacaklarimi caprazlamasam durumun vehametini daha iyi gorebilirdiniz:) Yine ayni sekilde ilk 2 fotoda ustum bol oldugu icin gobek de belli degil. Ama toplamda bel bolgesinden 12 cm, kalcadan 10cm, her basenden de 6sar cmlik bi incelmem var.

Süpersin

Super bi incelme basarindan dolayi tebrik ederim,bana göre butun resimlerin hos.

Ala alah hiç bir detoks suyu bende o etkiyi yapmadı ya Neresi tadilat oluyor bu arada ?
Ben 1 kupa yesil cayla 2 kere wcye çıkıyorum
Cocuk odasını taşıyorum, çıkan yerde de gidecegi yerde de tamiratlar var

resmen hayallerimin gerceklesmis halisin 58 kiloda bile cok fit ve zayıfsin boyun kac ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…