- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #329.941
Ortaya karışık olucakti.cay,kabak vs.Hangisini yapacaktın?
Hoşbuldum bu arada, teşekkür ederim
Aman tanrım 57 kilo olsam mezdekeye rakip çıkarımen kısa sürede ulaşırsın hedefine inşallah
HoşgeldinizMaalesef spora hiç zamanım olmuyor. Spor salonuna gidiyordum özellikle yüzme için spor yapmasam bile yüzüp çıkıyordum onu bıraktım bırakalı 6 kg aldım zaten. Tekrar başlayacağım 2-3 aya umarım.
Aslında çayı yap koy buzdolabına zor olmaz bence sence ?Ortaya karışık olucakti.cay,kabak vs.
Aslında açlık şekerim daha iyi çıkıyor ama bu da mantıklı yemezsen insülin dolaşmaz kanda zaten :) kan şekerim akşam 20:00 de ara öğün yediğimde de yüksek değil sonuçta. Vücudu hiç strese sokmaya gerek yok :)
Deniycem ama wcden cikamam, nasil is yapcamAslında çayı yap koy buzdolabına zor olmaz bence sence ?
Ala alah hiç bir detoks suyu bende o etkiyi yapmadı yaDeniycem ama wcden cikamam, nasil is yapcam
Bu cumartesi keyfiydi biraz ya:) Haftasonu kahvalti+aksam yemegi yapiyodum genelde, dun biraz karisik oldu:)Diyette iki öğün besleniyordun korumada normal 3 öğün ara öğünlü beslenmeye mi döneceksin, yoksa bu pazar keyfi mi?
Benim vücut bence strese giriyor aç kalacağım sanıyor. 6 öğün bence de güzel. Dediğin gibi yemek yemeyi seviyorum, yiyecek zayıflamak da beni mutlu ediyor. Zayıf ama neşeli olmayı tercih ederim :)3 ana 3 ara öğün mukemmel bencede resmen yiyerek zayifliyorsun yemek yemeyi seviyorsan if yoruyo bi sure sonra
Benim vücut bence strese giriyor aç kalacağım sanıyor. 6 öğün bence de güzel. Dediğin gibi yemek yemeyi seviyorum, yiyecek zayıflamak da beni mutlu ediyor. Zayıf ama neşeli olmayı tercih ederim :)3 ana 3 ara öğün mukemmel bencede resmen yiyerek zayifliyorsun yemek yemeyi seviyorsan if yoruyo bi sure sonra
Merhaba hoşbuldukk. İnşallah yaza çok fit gireceğiz. :)))Aramıza hoşgeldiniz kızlar.. İnşallah hep birlikte kurtulcaz ağırlıklarımızdan
SüpersinSoz verdigim before-after fotolarini sonunda yukleyebiliyorum:)
Eki Görüntüle 2584187 Eki Görüntüle 2584188 Eki Görüntüle 2584189 Eki Görüntüle 2584190
Fotograflar sirasiyla eylul, ekim, kasim ve ocak aylarindan. En buyuk degisim ocak ayinda olmus sanirim:) Kilolar yaklasik 65, 63, 60 ve 57.5. Ilk fotografta stratejik bi sekilde bacaklarimi caprazlamasam durumun vehametini daha iyi gorebilirdiniz:) Yine ayni sekilde ilk 2 fotoda ustum bol oldugu icin gobek de belli degil. Ama toplamda bel bolgesinden 12 cm, kalcadan 10cm, her basenden de 6sar cmlik bi incelmem var.
Super bi incelme basarindan dolayi tebrik ederim,bana göre butun resimlerin hos.Soz verdigim before-after fotolarini sonunda yukleyebiliyorum:)
Eki Görüntüle 2584187 Eki Görüntüle 2584188 Eki Görüntüle 2584189 Eki Görüntüle 2584190
Fotograflar sirasiyla eylul, ekim, kasim ve ocak aylarindan. En buyuk degisim ocak ayinda olmus sanirim:) Kilolar yaklasik 65, 63, 60 ve 57.5. Ilk fotografta stratejik bi sekilde bacaklarimi caprazlamasam durumun vehametini daha iyi gorebilirdiniz:) Yine ayni sekilde ilk 2 fotoda ustum bol oldugu icin gobek de belli degil. Ama toplamda bel bolgesinden 12 cm, kalcadan 10cm, her basenden de 6sar cmlik bi incelmem var.
Ben 1 kupa yesil cayla 2 kere wcye çıkıyorumAla alah hiç bir detoks suyu bende o etkiyi yapmadı yaNeresi tadilat oluyor bu arada ?
ayni senin gibi düşünüyorum canim bendeBenim vücut bence strese giriyor aç kalacağım sanıyor. 6 öğün bence de güzel. Dediğin gibi yemek yemeyi seviyorum, yiyecek zayıflamak da beni mutlu ediyor. Zayıf ama neşeli olmayı tercih ederim :)
resmen hayallerimin gerceklesmis halisin 58 kiloda bile cok fit ve zayıfsin boyun kac amaSoz verdigim before-after fotolarini sonunda yukleyebiliyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?