Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok şükür bunların hiçbirini yemiyorum

O zaman yapılan spordan da almayayım ekstra yapılmak üzere ileteyim demi ? Yoksa bir yaptirim olmuyor ?
Bence spor puanından düşelim ekibi de etkileyeceği için ayrı sorumluluk olmaz mı? O kişi sporunu yapıp puanını alırsa zaten dengelenmez mi? Yani tutması nasıl kolay olur bilmiyorum ki?

Bence spor puanından düşelim ekibi de etkileyeceği için ayrı sorumluluk olmaz mı? O kişi sporunu yapıp puanını alırsa zaten dengelenmez mi? Yani tutması nasıl kolay olur bilmiyorum ki?

Oylama yapalım fikir verin kizlar hadi açıkçası benim amacım kişi yediğini yaksın sonradan o kadarlik spor cezası sanki daha mı iyi çok karıştım

Canım cok iyi dudunmussun

Üst üste geçmiş canım.. tadilat da tuzu biberi olmuş. Ama bence bir şekilde dengelersin. Bugün olmazsa yarın, yarın olmazsa haftaya ama emeklerini hatırlar fırsatını bulur mutlaka dengelersin.
Oyle umuyorum

O zaman deniz yer yer 300 500 ip atlar tamam denizi durdurmak için seferberlik ilan edildi.

Vay beee pawlover iyi polis ben kötü polis
Aa hiç yapmam öyle şeyler sen en iyi polis aslında ben kötü polis
O nasıl oluyor banada anlatsana bu hafta çok umutlu değilim
Sabah 1 bardak limonlu su, 1 bardak portakal suyu
Öğlen sınırsız tanesiz çorba, sınırsız tuzsuz ayran
Ara sınırsız ev sıkımı meyve suyu
Akşam sınırsız tanesiz çorba
Ara soda veya meyve suyu
Hiç çiğneme olmaması özelliği bildiğim kadarıyla, full içiyorsun
Teşekkür ederimm

değişiklik oluyodur bende hala sıkılınca test falan çözüyorum güzel oluyo
50 + 30 p ceza

120 + 30 p ceza

Kendime de :) 60 p sporum.bitmisti ama. 60 puanlık hemen ekstra yapıyorum :)
Yarın yapayım hemmen

Kuzum eskiden morordek kaptanımız kabaca kalori hesabı yapıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Mesela şerbetli tatlı 150 puan ceza ise ona göre spor yapardık. Önce onu sildirirdik sonra üzerine eklemeye çalışırdık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…