- 17 Mayıs 2018
- 2.690
- 7.955
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #330.941
Çok şükür bunların hiçbirini yemiyorumŞöyle birsey mi olsa tamamen puanlari.atiyorum kaloriye göre bakarız bunlara denk gelen puan kadar spor yapilacak
Hamur isleri 50.p
Gazlı alkollü içecek 40 p
Tatlı 60 p
Çikolata 30 p
Cips baharatlı kuruyemiş 30p ? Başka ne cis cos var bakin aklıma bile gelmiyor
Bence spor puanından düşelim ekibi de etkileyeceği için ayrı sorumluluk olmaz mı? O kişi sporunu yapıp puanını alırsa zaten dengelenmez mi? Yani tutması nasıl kolay olur bilmiyorum ki?O zaman yapılan spordan da almayayım ekstra yapılmak üzere ileteyim demi ? Yoksa bir yaptirim olmuyor ?
Bence spor puanından düşelim ekibi de etkileyeceği için ayrı sorumluluk olmaz mı? O kişi sporunu yapıp puanını alırsa zaten dengelenmez mi? Yani tutması nasıl kolay olur bilmiyorum ki?
50 + 30 p cezaöğlen ;1 taco 1 zero
2 dilim en ince hamurlusundan pizza
1 bardak zero
Canım cok iyi dudunmussunKizlarrrrrr size mujdemmm varrrbugün itibariyle menulerdeki kaçamakları varsa yaptiginiz spordan alacağım spor yoksa ceza sporu diye ertesi güne yapilmak üzere donerim
dennisgo hani sen demiştin ya kaçamak yaptım sporumdan kes bütün hafta kimseden kesilmediği için senden de kesmek olmazdı o yüzden bugunden itibaren başlayalım dedim ❤❤
Alt liste üst liste herkes menü düzenli yazsın lütfen ❤bence biz buradan cok kaybediyoruz
Kaptanım sizde hep diyordunuz olsun diye de yapamamistik artik yaptık olduCanım cok iyi dudunmussun
yarın misafirim geliyor sonrasında pazar itibariyle bende menü yazmaya baslayacagım olmuyor böyleKaptanım sizde hep diyordunuz olsun diye de yapamamistik artik yaptık oldu
bencede kaptanim menü yazmayinca kopuyor insanyarın misafirim geliyor sonrasında pazar itibariyle bende menü yazmaya baslayacagım olmuyor böyle
Neye göre belirliyordu bilemiyorum ama bu kadar yuksek degildi sanirim yaaSimdi bende onu düşünüyordum nasıl yapsak ? eskiden takımda ceza vardı ama hatırlamıyorum neye göre kaç puan kesiliyordu geçmişe bakıyorum :)))
Siz hatirliyor musunuz :)
toplight
kardelelen321
ayvacicegi
Leyl-i-fer
Oyle umuyorumÜst üste geçmiş canım.. tadilat da tuzu biberi olmuş. Ama bence bir şekilde dengelersin. Bugün olmazsa yarın, yarın olmazsa haftaya ama emeklerini hatırlar fırsatını bulur mutlaka dengelersin.
Cok dogru ama acayip useniyorumbencede kaptanim menü yazmayinca kopuyor insan
Spordan kesmek yerine ekstra spor cezası verelimSimdi bende onu düşünüyordum nasıl yapsak ? eskiden takımda ceza vardı ama hatırlamıyorum neye göre kaç puan kesiliyordu geçmişe bakıyorum :)))
toplight
kardelelen321
ayvacicegi
Leyl-i-fer
O zaman deniz yer yer 300 500 ip atlar tamamŞöyle birsey mi olsa tamamen puanlari.atiyorum kaloriye göre bakarız bunlara denk gelen puan kadar spor yapilacak
Hamur isleri 50.p
Gazlı alkollü içecek 40 p
Tatlı 60 p
Çikolata 30 p
Cips baharatlı kuruyemiş 30p ? Başka ne cis cos var bakin aklıma bile gelmiyor
Kız senden başka kimde puan varki düşecekBence spor puanından düşelim ekibi de etkileyeceği için ayrı sorumluluk olmaz mı? O kişi sporunu yapıp puanını alırsa zaten dengelenmez mi? Yani tutması nasıl kolay olur bilmiyorum ki?
Menu yazmayanlara ceza verelim tek ayak üstünde zıplasınlarbencede kaptanim menü yazmayinca kopuyor insan
Aa hiç yapmam öyle şeyler sen en iyi polis aslında ben kötü polis
Sabah 1 bardak limonlu su, 1 bardak portakal suyuO nasıl oluyor banada anlatsana bu hafta çok umutlu değilim
Teşekkür ederimmpawlover mutlu seneler
Dil sınavını nasılsa geçemem diye düşünüp bi online kursa kaydolmuştum geven hafta o başladı akşamları onun ödevleri ile boğuşuyorum. Ödevler bitince uğrarım uyumazsam.
Yarın yapayım hemmen50 + 30 p ceza
120 + 30 p ceza
Kendime de :) 60 p sporum.bitmisti ama. 60 puanlık hemen ekstra yapıyorum :)
Kuzum eskidenSimdi bende onu düşünüyordum nasıl yapsak ? eskiden takımda ceza vardı ama hatırlamıyorum neye göre kaç puan kesiliyordu geçmişe bakıyorum :)))
toplight
kardelelen321
ayvacicegi
Leyl-i-fer
Hahahaa doğru dedin vallaKız senden başka kimde puan varki düşecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?