Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Neye göre belirliyordu bilemiyorum ama bu kadar yuksek degildi sanirim yaa
Valla ben bildiğin kalorisine yakın puan verdim :) zaten zorlayıcı olmazsa cezaligi nerede kaldı bu işin. açıkçası dün yediğim kek icin artı 20 dk bisiklet yaptım ve beni acayip zorladı bir daha yemem asla dedim

Gün ayamadı bana bu sabah. Akşam sürpriz misafirlerim oldu ev kalabalıktı ama ben sadece çay içtim. Yemeden zıplayacağım bir gün olur umarım. Bu günler arada oluyor hepsinde biraz yesem vay halime :)
Akşamdan beri boğazım çok ağrıyor. Dün terli terli dolaştım evde umarım üşütmüyorumdur. İlaç başladım ve dinleniyorum şu am

Geçmiş olsun canım umarım hastalık olmadan kurtarirsin dinlen

Dikkat et hasta olma

Tam olarak bunu yaptım ama benim de öğrenmem gereken şey bu olsun. Kaçamaksız zıplamayı öğreneyim. Yedikten sonra zıplamanın pek de kıymeti yok bence..
Sen ip atlama konusunda profesyonel oldun artık senin spor cezaların farklı olsun daha iyi olur senin için daha çok zorlar seni. 30 puan ceza alsan 400 iple kapatırsın oda senin için 5 dk bile sürmez. Ama yürüyüş pilates kardiyo koşu bunları yapmak sana daha iyi gelir daha çok zorlar seni.

Haklısın aslında. Bence de spor cezam cardio olsun. Ya da koşu bandında hiit egzersiz yapayım.

Falaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…