- 23 Mart 2016
- 31.168
- 92.522
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #330.961
Senin icindede küçük bir emnis var gördümMenu yazmayanlara ceza verelim tek ayak üstünde zıplasınlar
Evet yaa.ne güzel yaziyordun inci gibi hadi yine baslaCok dogru ama acayip useniyorum
Bana defter bi nebze kolay geliyodu ona donmek lazim
Valla ben bildiğin kalorisine yakın puan verdim :) zaten zorlayıcı olmazsa cezaligi nerede kaldı bu işin. açıkçası dün yediğim kek icin artı 20 dk bisiklet yaptım ve beni acayip zorladı bir daha yemem asla dedimNeye göre belirliyordu bilemiyorum ama bu kadar yuksek degildi sanirim yaa
Geç de olsa günaydın cnmGünaydın kızlariyi hafta sonları
Günaydın kolay gelsin kaptanımgünaydınlar bugün koşturmaca ve yoğun bir gun hem oğleden sonra misafir gelecek öncesi de büyük oğlanın özel ders ve sporu var akşama gelirim
400 ip atladım cezamı çektim :)50 + 30 p ceza
120 + 30 p ceza
Kendime de :) 60 p sporum.bitmisti ama. 60 puanlık hemen ekstra yapıyorum :)
Tam olarak bunu yaptım ama benim de öğrenmem gereken şey bu olsun. Kaçamaksız zıplamayı öğreneyim. Yedikten sonra zıplamanın pek de kıymeti yok bence..O zaman deniz yer yer 300 500 ip atlar tamamdenizi durdurmak için seferberlik ilan edildi.
Geçmiş olsun canım umarım hastalık olmadan kurtarirsin dinlenGün ayamadı bana bu sabah. Akşam sürpriz misafirlerim oldu ev kalabalıktı ama ben sadece çay içtim. Yemeden zıplayacağım bir gün olur umarım. Bu günler arada oluyor hepsinde biraz yesem vay halime :)
Akşamdan beri boğazım çok ağrıyor. Dün terli terli dolaştım evde umarım üşütmüyorumdur. İlaç başladım ve dinleniyorum şu am
Ay çok geçmiş olsun soğukta çok sıkıntıKızlae ancak girebildiö şimdi de sınav görevim var dün arabayla yolda kaldık felan sıkıntılı yoğun bir gündü şimdi iyiyim sıkıntı yok kar var buralarda
Dikkat et hasta olmaGün ayamadı bana bu sabah. Akşam sürpriz misafirlerim oldu ev kalabalıktı ama ben sadece çay içtim. Yemeden zıplayacağım bir gün olur umarım. Bu günler arada oluyor hepsinde biraz yesem vay halime :)
Akşamdan beri boğazım çok ağrıyor. Dün terli terli dolaştım evde umarım üşütmüyorumdur. İlaç başladım ve dinleniyorum şu am
Sen ip atlama konusunda profesyonel oldun artık senin spor cezaların farklı olsun daha iyi olur senin için daha çok zorlar seni. 30 puan ceza alsan 400 iple kapatırsın oda senin için 5 dk bile sürmez. Ama yürüyüş pilates kardiyo koşu bunları yapmak sana daha iyi gelir daha çok zorlar seni.Tam olarak bunu yaptım ama benim de öğrenmem gereken şey bu olsun. Kaçamaksız zıplamayı öğreneyim. Yedikten sonra zıplamanın pek de kıymeti yok bence..
Haklısın aslında. Bence de spor cezam cardio olsun. Ya da koşu bandında hiit egzersiz yapayım.Sen ip atlama konusunda profesyonel oldun artık senin spor cezaların farklı olsun daha iyi olur senin için daha çok zorlar seni. 30 puan ceza alsan 400 iple kapatırsın oda senin için 5 dk bile sürmez. Ama yürüyüş pilates kardiyo koşu bunları yapmak sana daha iyi gelir daha çok zorlar seni.
Dikkat edin canım Allah korusun.Kızlae ancak girebildiö şimdi de sınav görevim var dün arabayla yolda kaldık felan sıkıntılı yoğun bir gündü şimdi iyiyim sıkıntı yok kar var buralarda
FalakaSen ip atlama konusunda profesyonel oldun artık senin spor cezaların farklı olsun daha iyi olur senin için daha çok zorlar seni. 30 puan ceza alsan 400 iple kapatırsın oda senin için 5 dk bile sürmez. Ama yürüyüş pilates kardiyo koşu bunları yapmak sana daha iyi gelir daha çok zorlar seni.
Ipi günlük egzersiz olarak yaparsın. Bende alıştım şimdi ipe ip atlamak daha kolay geliyor. Artık yürüyüşte yapacağım yoksa iyice uzaklasacagim spordanHaklısın aslında. Bence de spor cezam cardio olsun. Ya da koşu bandında hiit egzersiz yapayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?