- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #330.981
Sonra sana zalım kaptan yardımcısı dediğimde kızıyorsun.. baksana sopa yememe ramak kaldı.Falaka
Geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine..Kızlae ancak girebildiö şimdi de sınav görevim var dün arabayla yolda kaldık felan sıkıntılı yoğun bir gündü şimdi iyiyim sıkıntı yok kar var buralarda
Ben aşırı ip atlamaya son vermeyi planlıyorum aslında... şöyle ki, ısınmak için mesela 500 atlayıp ya da 15 dakika cardio yapıp daha uzun süre bölgesel çalışmak istiyorum ama kaçamaklardan fırsat olmadı henüz ::)Ipi günlük egzersiz olarak yaparsın. Bende alıştım şimdi ipe ip atlamak daha kolay geliyor. Artık yürüyüşte yapacağım yoksa iyice uzaklasacagim spordan
Ben bu haftayı 1000ip 45 dk. Yürüyüş mekik ve squatla geçireceğim. Sonuçlara göre haftaya değiştireceğimBen aşırı ip atlamaya son vermeyi planlıyorum aslında... şöyle ki, ısınmak için mesela 500 atlayıp ya da 15 dakika cardio yapıp daha uzun süre bölgesel çalışmak istiyorum ama kaçamaklardan fırsat olmadı henüz ::)
Süper her hafta ufak degisiklikler yapmak en iyisi benceBen bu haftayı 1000ip 45 dk. Yürüyüş mekik ve squatla geçireceğim. Sonuçlara göre haftaya değiştireceğim
Selam canımSelam kızlar
Ben bu iki gündür çok kötüyüm
İçimdeki canavarı durduramıyorum. Tatlı krizine girdim. Adet dönemim yaklaştı ondan herhalde.
Dur dur sakin ol derin derin nefes al bak bu hafta çok iyiydin emeklerini ziyan etme başara bilirsin. Muz elma falan doğra üzerine bolca tarçın serp çayla onu ye türk kahvesi iç bastırır tatlı kriziniSelam kızlar
Ben bu iki gündür çok kötüyüm
İçimdeki canavarı durduramıyorum. Tatlı krizine girdim. Adet dönemim yaklaştı ondan herhalde.
Haklısın canım. Bütün emeklerim gider. Şu andan itibaren duruyorumSelam canım
Yedin ödülün olsun ama bundan sonra yeme olur mu kapat o defteri bak ne güzel kilo verdin detoks sonrası hizli gelir kilo.
Daha zararsız şeylere yönel kuru uzum,hurma, kayısı chiali puding
Haklısın canım hemen kendime geliyorum. Bu hafta 82yi görcem.Dur dur sakin ol derin derin nefes al bak bu hafta çok iyiydin emeklerini ziyan etme başara bilirsin. Muz elma falan doğra üzerine bolca tarçın serp çayla onu ye türk kahvesi iç bastırır tatlı krizini
Tabi ki o güç sende varHaklısın canım. Bütün emeklerim gider. Şu andan itibaren duruyorum
Türk kahvesi iç sade böyle durumlarda bire bir sütlü de yapabilirsin. Ben türk kahvesini kupayla içiyorum ancak kesiyor beni. Bende regl dönemindeyim meyvelerimi hep tarçınlı yiyorum krize girmemek için. Kız hele bir kaçamak yap sana bir spor cezası yazarız sabaha kadar spor yaparsınHaklısın canım hemen kendime geliyorum. Bu hafta 82yi görcem.
Bu da geçecek panik yok. Yine o içtiğim içecekten hazırlıyorum şimdi. Onda tarçın da var. O içecek bastırır inşallah.
Bana yetişti ya resmenTabi ki o güç sende varhaftalık hedefini unutma 7 li rakamlarin hemen yakınındasin uzaklaşma ❤
Ama siz beni hiç dinlemiyorsunuz pişman olmak yok. Uyuyan beyninizi bana kilo aldır diye uyandirmayin lutfen. Yedin tamam istediğini aldın ve biraktin bu kadar panik yok.Şu an o yediklerim den o kadar pişmanım ki anlatamam. Bunu yapmamalıydım kendime. Bunca uğraş sonra zaaflarına yenil. Olmadı bu.
Canım sen halledersin onları giden bişey yok 3 haftada 6 kilo verdin ödül yapmaZsan devam edemezsin nereye kadar sıkı diyet detoks yapılır.yola devamŞu an o yediklerim den o kadar pişmanım ki anlatamam. Bunu yapmamalıydım kendime. Bunca uğraş sonra zaaflarına yenil. Olmadı bu.
Bi kahve yapayım da içeyim o zaman benTürk kahvesi iç sade böyle durumlarda bire bir sütlü de yapabilirsin. Ben türk kahvesini kupayla içiyorum ancak kesiyor beni. Bende regl dönemindeyim meyvelerimi hep tarçınlı yiyorum krize girmemek için. Kız hele bir kaçamak yap sana bir spor cezası yazarız sabaha kadar spor yaparsın
Aaa evet 2 yada bilemedin 3 haftaya yanındayım kapışırız.Bana yetişti ya resmenkardelelen321 çok iyi gidiyor. Yazık etme emeğine.
OkAma siz beni hiç dinlemiyorsunuz pişman olmak yok. Uyuyan beyninizi bana kilo aldır diye uyandirmayin lutfen. Yedin tamam istediğini aldın ve biraktin bu kadar panik yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?