Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım sen halledersin onları giden bişey yok 3 haftada 6 kilo verdin ödül yapmaZsan devam edemezsin nereye kadar sıkı diyet detoks yapılır.yola devam
Ahhh çok iyi geldiniz kızlar vallahi bana..
Bi yandan ye bi yandan yediklerine dertle olmuyordu. Tamam artık oldu bitti şimdi önümüzdeki maçlara bakıcaz

Bas bas sporlari kardelene ohhh ohh
Kül yutmaz gibi gezeceğim ortalıkta
Dün aksam ufak bir dilim kek yemiştim ve yerken demiştim ki şimdi ufak yiyim yarın sabahda kahvaltida ekmek falan yemem bir dilim kek yerim sonra cezalar aklıma geldi üşendim yemedim attım hepsini buzluğa kurtuldum

Aşırı hızdan ehliyetime bile el koyarsınız korktum

Kaçamak yapan herkes acı biber yesin videosunu çekip paylaşsın. Hep birlikte gülelim bak sonra bi daha oluyo mu dimi C Cagrihilal1
Aynen vallaha bi daha kimse yapmaz ilk acı biberi sen yiyeceksin videoyu bekliyoruz tatlı krizi falan aklına gelmez bir daha

Gerçekten bu yöntem çok etkili. Ben de bir önceki kilo vermemde kendi kendime ceza sporu veriyordum. Kim ekstra spor yapacak diye üşenip yemiyordum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…