- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #331.001
Ahhh çok iyi geldiniz kızlar vallahi bana..Canım sen halledersin onları giden bişey yok 3 haftada 6 kilo verdin ödül yapmaZsan devam edemezsin nereye kadar sıkı diyet detoks yapılır.yola devam
Bir ara menüyü yaZda cezalarimi doseyeyimAhhh çok iyi geldiniz kızlar vallahi bana..
Bi yandan ye bi yandan yediklerine dertle olmuyordu. Tamam artık oldu bitti şimdi önümüzdeki maçlara bakıcaz
Bas bas sporlari kardelene ohhh ohhBir ara menüyü yaZda cezalarimi doseyeyim:))
Sinek avliyordum burda
Kül yutmaz gibi gezeceğim ortalıktaBas bas sporlari kardelene ohhh ohh
Aşırı hızdan ehliyetime bile el koyarsınız korktumTürk kahvesi iç sade böyle durumlarda bire bir sütlü de yapabilirsin. Ben türk kahvesini kupayla içiyorum ancak kesiyor beni. Bende regl dönemindeyim meyvelerimi hep tarçınlı yiyorum krize girmemek için. Kız hele bir kaçamak yap sana bir spor cezası yazarız sabaha kadar spor yaparsın
Çok önemli bi dersten kötü not almış gibiyim şu anBir ara menüyü yaZda cezalarimi doseyeyim:))
Sinek avliyordum burda
Gozum üstünüzdeAşırı hızdan ehliyetime bile el koyarsınız korktum
Kız bi daha hiç kaçamak yapmadan yaz cezalar falan hemencik vazgeçersinAşırı hızdan ehliyetime bile el koyarsınız korktum
Biraz daha deşsek senden neler çıkacakKız bi daha hiç kaçamak yapmadan yaz cezalar falan hemencik vazgeçersinkaçamak yapana acı biber cezası da mı versek Cherry Mom
Her kaçamağa bir acı biber yiyecek çok iyi olur vallahaBiraz daha deşsek senden neler çıkacak1 aya hepimiz Victoria secret
Ondan önerdin zaten çakal :))))Her kaçamağa bir acı biber yiyecek çok iyi olur vallahaben acı severim benim için sıkıntı yok
Metabolizmayı da hızlandırıyor ya ondanOndan önerdin zaten çakal :))))
AynenKaçamak yapan herkes acı biber yesin videosunu çekip paylaşsın. Hep birlikte gülelim bak sonra bi daha oluyo mu dimi C Cagrihilal1
Şimdiye kadar yediklerin için afiyet olsun canım. Bundan sonrası için dereotu ve tarçınlı süte sarıl bence :)Selam kızlar
Ben bu iki gündür çok kötüyüm
İçimdeki canavarı durduramıyorum. Tatlı krizine girdim. Adet dönemim yaklaştı ondan herhalde.
Geriye değil ileriye bakmak lazım canım. Olan oldu sonuçta yolu karıştırdın ama yine doğru yola girdin önemli olan bu benceŞu an o yediklerim den o kadar pişmanım ki anlatamam. Bunu yapmamalıydım kendime. Bunca uğraş sonra zaaflarına yenil. Olmadı bu.
Bugünün kazananı sen oldunBir ara menüyü yaZda cezalarimi doseyeyim:))
Sinek avliyordum burda
Gerçekten bu yöntem çok etkili. Ben de bir önceki kilo vermemde kendi kendime ceza sporu veriyordum. Kim ekstra spor yapacak diye üşenip yemiyordum :)Kül yutmaz gibi gezeceğim ortalıkta
Dün aksam ufak bir dilim kek yemiştim ve yerken demiştim ki şimdi ufak yiyim yarın sabahda kahvaltida ekmek falan yemem bir dilim kek yerim sonra cezalar aklıma geldi üşendim yemedimattım hepsini buzluğa kurtuldum
Bugün hiç spor yapasım yok kaçamak yapıp cezamı alsamBugünün kazananı sen oldunkardelelen321 yarın kaçamaksız bir gün geçireceksin bu sayede :)
Bu cezalar caydırıcı olsun diye teşvik etmek için değil canımBugün hiç spor yapasım yok kaçamak yapıp cezamı alsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?