Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

begümcüm güzel yorumlarun ve desteğin için teşekkür ederim canım
bakalım hala açıkmadım aada bi meyve ve yarım bardak sütümü de içtim

elifcim kahvaltı saatin kaç peki senin
ben o saati de değiştireyim bari, hep aynı saatlerde yediğim için durdum sanırım

aslında yediklerin güzel ama neden kabız yaptı ki
akşam yemeklerinde salata yiyiyosun dimi cnm?

salata bi iki akşamdır yemiyorum aslında
dolma vardı çünkü yoğurtla falan onu yedim
en son pazar akşamı yemiştim salata
ondan mı sence?

salata bi iki akşamdır yemiyorum aslında
dolma vardı çünkü yoğurtla falan onu yedim
en son pazar akşamı yemiştim salata
ondan mı sence?

valla salata epey etkiler die düşünüyorum canım.bi dene bence.bugün öğlende akşamda salata ye.bide kafana takma çıkamıyorum die

8,30 u geçmeyecek şekilde
haftasonu da en geç 10 da canım

evet kahvaltı saatleri çok önemliymiş.
benim doktorum da öle söylemişti.
9 u geçmemesinde fayda var demişti.pazar istinası hariç tabii

8,30 u geçmeyecek şekilde
haftasonu da en geç 10 da canım

anladım canım
h.içi sorun değil de h.sonu biraz problem oluyo benim kahvaltı saatlerim ve diğer yemek saatlerim

tamam canım, bugün öğle yapayım en iyisi
hafta sonu sağlıklı beslenicem diye sabahın köründe ne kendim kalkabilirim ne de kocişi kaldırabilirim sanırım :))))))))

Selam arkadaşlar Geçmişi okudum sonra işim çıktı, çıkmak zorunda kaldım bu saate kadar yazamadım..

Sabah kahvaltım: 1 kase mısır gevreği

Akşam ise 5 kaşık barbunya yedim saat geç olduğu için. Sonra da dizi başladı (evet Osmancıyım ben de), sonunu göremeden yine uyumuşum :)

tabii cnm,hepimiz öyleyiz.hafta sonu için

akşam hafif olmuş cnm.iyide olmuş.bende osmanı yarım yamalak izlemek zorunda kaldım.arkadaşlara gittik dün akşam.muhabetle birlikte izlenmiyo çok

Elifçim hayırlı olsun diyetisyene gitmişsin.. İnşallah daha güzel kilo vereceksin artık

Bu arada yağ oranına %38 diyorsun ama benim de %28 çıkmıştı 65 kilo iken, ben de bayağı yağlıyım valla 150 kiloluk insanınkine denk olması biraz abartı gibi geldi bana.

afiyet olsun canım da yoğurt falan da yesen yemeklerin yanında
sonunu görmediğin iyi olmuş zaten
aah ah o nerimanla caroline yok mu çok hainler çoook

evet haftasonu erken kalkamam dedim sağlıklı beslenme sağlıklı ve düzenli bi yaşam tarzından geçer erken kalkmak da buna dahil dedi
canım o 150 kilo olayı bana da abartı geldi ben ciddiye alayım diye mi öyle dedi
yoksa gerçekten mi öyle bilmiyorum
diyetisyen böyle çok kararlı bi adam öyle kendinden emin konuşuyo ki
ben et sevmem ve yiyemem dedim beni etin faydalarına ikna etmek için
o kadar konuştu ki yani alttan alttan yemek zorundasın demeye çalışır gibiydi
duruma hakim olan o malesef
ve çok fazla açık sözlü sinir etti beni obezite hastalığını yenebilirsiniz beraber
çözeriz bu durumu dedi nasıl sinir oldum[/B]

hmmm, aman h.sonu kalkarsam yaparım
kalkamazsam da canım sağolsun :))

canım aslında daha iyi böylesi, sert olmalı ki sen de gevşemeyesin dimi ama?
obez falan demesi hoş olmamış tabi ama sen belki şunu yemem bunu yemem dediysen seni gaza getirmek için böyle söylemiş olabilir

belki de öyle canım
ama et yemek ızdırap ya bana
çiğnerken lokma ağzımda büyüyo
bana b12 eksikliği yapar biliyosunuz dedi ama
ben iğne oluyorum zaten diyince
her ilaç gıda kapsül ya da iğne şeklinde olmasa daha iyi falan
dedi ama haftaya söylücem yine yiyemiyorum et ben

kızlar ben yemeğe gidiyorum
sizlere de afiyet olsun şimdiden
kaçamaksız bi öğle yemeği diliyorum herkese

merhaba canım takımım nasılsınız ben dün izinliydim bugün yine işe geldim . nişanlımla güzel vakit geçirmeye çalışıyoruma ama sayılı gün çabuk geçiyor tabi yarın akşam dönecek tekrar mersine çok çabuk bitiyor günler sizler neler yaptınız geçmişe hiç bakamadım en son cuma gününden sonra takip edemedim bugün okuyabilirsem hepsini okuyacağım hepinizi çok öpüyorum görüşmek üzere .

olsun canım sende ona inat daha azimli ol bence.hiiççç sinir olma

malesef öle canım.sayılı gün çabuk geçiyo,hele geçmesini istemediğin günlerse koşuyo resmen.allah kavuştursun diyelim pınarcım şimdiden

günaydın senacım ah ahh sen diyetten ziyade çocuklara koşturmadan kilo vereceksin :)) afiyet olsun kahvaltın güzelmiş

çıktım balkonda sizi bekledim evi göremezsiniz diye neyse canım sokağın başına gel köşeyi dön orası mersin ben ordayım

yaa napim kızlar osmana gitti bende mısır yiyim dedim ama yemedim

günaydın kızlar sabah kahvaltım
1 yumurta
2 kaşık lor peyniri
yarım domates 1 salatalık
3 dilim kepek ekmeği
1 fincan açık çay

bugün diyetimin ilk günü ciddi anlamda
hayde bismillah

günaydın elifcim gayet düzenli bir kahvaltı olmuş canım bende bi an önce domates salatalık yemeye başlasam iyi olur olmuyo böyle kuru kuru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…