Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

akşama hiç ekmek yada pilav yemeyi düşünmüyorum burçak sadece barbunya ve yoğurt yiycem maşallah damacanam benim

anladım canım iyi olur zaten
salata da yiyebilirsin yanına
o da tok tutar
walla benden feyz alsın kızlar azıcık :)))

arkadaşlarım merhabalar uzun süre gelemedim çok yoğundu buğün işler. zaten bu aralar başım dönüyor kendimi kötü hissediyorum dün akşam işten çıktıktan sonra yarım saat kadar tempolu yürüyüş yaptım. eşimle buluşacaktık. tam buluştuk yürüyüşten sonra çok başım döndü normalde tansiyonum hep düşüktür. şekerimde düştü galiba ne zamandır meyve dışında şekerli birşey yemiyorum. valla en yakın bir bankın üstüne oturduk. başımın dönmesini bekliyordum. işte böyle durumlar benim dieti bırakma sebebim oldu her zaman . sonra çantamı karıştırken iş yerine götürdüğüm 2 portakaldan 1 tanesini çantamda unutmuşum inanın o portakal o an orada benim herşeyimdi... herkesin içinde hiç utanmadan soydum portakalı hapur hupur yedim valla aradan 2 dakika sonra kendii daha iyi hisstettim. böylelikle hem ben hemde diet kurtuldu

dün akşam yemeğim : 5 kaşık mantarlı tavuk / 1 kase yoğurt çorbası / yeşil salata/ 1 ince dilim kepek ekmeği
sabah kahvaltısı : 2 domates / azıcık yumurta / 2 dilim peynir / 2 dilim kepek ekmeği
arada : 2 tane diet galeta
öğle yemeği: 1 kase mercimek çorba / 1 porsiyon taze fasulye / 1 yemek kaşığı tadımlık bulgur pilavı
arada : 2 diet büsküvi

canım geçmiş olsun
portakal olması iyi olmuş, yoksa çikolata falan alıp öyle atlatacaktım baş dönmesini
bulgur pilavını da 1 kaşık daha yiyebilirmişsin, tokluk hissi veriyo biliyosun

afiyet olsun kaptan :)
şifa niyetine :))
geçmiş olsun canım yaa çantanda herzaman için şeker bulndur böyle durumlarda atarsın ağzına iyi gelir canım eksik etme yanından mönün de çok güzel bence dengeli olmuş afiyet olsun arkadaşım

canım geçmiş olsun
portakal olması iyi olmuş, yoksa çikolata falan alıp öyle atlatacaktım baş dönmesini
bulgur pilavını da 1 kaşık daha yiyebilirmişsin, tokluk hissi veriyo biliyosun

teşekkür ederim canım. çikolata aklıma gelmemişti. bulgur miğde içinde çok faydalı diye yedim hım unuttum ben 10 yıldır devlet hastanesinde çalışıyorum yakında doktor çıkarım herhalde

teşekkür ederim canım. çikolata aklıma gelmemişti. bulgur miğde içinde çok faydalı diye yedim hım unuttum ben 10 yıldır devlet hastanesinde çalışıyorum yakında doktor çıkarım herhalde

iyi ben de getirmedim o zaman :))))))
bulgur benim mideme dokunuyo ama
şişiriyo beni
gerçi 2 kaşık yesem dokunmaz sanırım ama bide ben bulgur pilavı pişirmesini bilmiyorum
pirinci çok güzel yaparım da bulguru bilmiyorum

valla diyetisyenin verdiği listeye aynen böyle uyuyorum
ben de sordum çok değil mi diye
hayır ne eksik ne fazla bu kadar ekmek yenicek dedi
görecez haftaya tartıda bakalım

inşallah görürsün canım
vardır bi bildiği o kadar emin konuştuğurna göre

Kızlar nabersiniz bakalım? Çok canım sıkılıyor, 17:30 olsun direkt eve gideceğim.

Öğle yemeğim: 2 parça tavuk göğüs, 2 kaşık ıspanak, 2 kaşık z.yağlı kereviz, ekmek yerine de 1 adet mercimek köftesi yedim.

Ara öğün olarak çorba içiyorum şu an.

Bu akşam da süt/yoğurt ve meyve tüketmeyi planlıyorum :)

ayyy canım nasılda mercimekli köfte istedi şimdi yaaa:84:

afiyet olsun canım
gayet güzel
herkesin yedikleri bi düzene girmeye başladı, bu çok güzel bide sporla destekledik mi tamamdır bu iş
takım olarak artık yükselişe geçeriz sanırım
burcucum sen ne zaman başlıyosun spora
bahaneler bitmedi mi daha

Ay ben hiç ekmek sevmiyorum yaa, yemekle kesinlikle yiyemem Bi tek kahvaltıda yiyebiliyorum, kilo vermemi çok mu etkiler acaba?

Bu aralar kahvaltım da hep nesfit / mısır gevreği filan zaten.. Sıfır ekmek ama ekmeğe eşdeğer şeyler yiyorumdur.

inşallah vardır burda başka bi abla da ermeni hastenesindeki ünlü diyetisyene gidiyo
ona da aynı şekilde 3 dilim ekmek demiş diyetisyeni
o da o şekilde yiyerek bi ayda 5 kilo verdim dedi

Son düzenleme:

pilavla makarnayla felan dengelersin canım ama yinede arada bi dilim ye bence

Cumartesi günü kesin başlıyorum canım :) Bu akşam ve yarın akşam işim var çünkü, çoook önceden planlamıştım. Cuma akşamı da belli olmaz yandaşlarımı ayarlayabilirsem gidicem.

inşallah vardır burda başka bi abla da ermeni hastenesindeki ünlü diyetisyene gidiyo
ona da aynı şekilde 3 dilim ekmek demiş diyetisyeni
o da o şek,lde yiyerek bi ayda 5 kilo verdim dedi

elif o zaman ne yiyorsan aynısını yicem bende fazla gibi duruyor ama demekki dengeliyormu artık ne yapıyosa

teşekkür ederim arkadaşım evet canım bundan sonra yanımda bişeyler taşımam şart oldu

canım öğle yemeğin çok güzel. ama akşam menüsüne bişeyler daha ekle başın döner sonra

ayyy canım nasılda mercimekli köfte istedi şimdi yaaa:84:

hiç sorma vallaaa

canım ben aynı pirinç pilavı gibi yaparım ama biraz fazla su koyarım içine çünkü daha fazla su çekiyor. suyu az olursa karnını ağrıtır. bide içine biber soğan domates konursa ooofffff dumanı üstünde

yaaa bugün ne oldu bize pilavlar köfteler hayali bile güzel ama yaaaaa :84::84: kızlar yardım edin tutamıyorum kendimi :84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…