- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #331.701
Evet dönüşüm alacaksa benim ki de olacak hakkimi yediniz benimValla dönüşüme ok desek hilalin menü aklıma gelip vazgeçiyorum ekmek yerine sigara böreği falan
Şarap icin 30 puanını alırım canım:)
Ceza benim psikolojimle oynadı aslında kafamda sürekli cezası neyse çekeriz ibaresi dönüyor ama kapilmamaya çalışıyorumCezalar en çok seni etkiledi sankiayy ne güzel iki aydır ne bulsam yiyodum kaçamaklı olunca da menülerimi hiç yazmıyodum, bu hafta çok zor oluyo bana
Ay evet hilale haksızlık olmasın.. 500 atlar 3 kadeh içerim. Anlaştık, gel el sıkışalım :)Valla dönüşüme ok desek hilalin menü aklıma gelip vazgeçiyorum ekmek yerine sigara böreği falan
Şarap icin 30 puanını alırım canım:)
100 puan canım
Ceza benim psikolojimle oynadı aslında kafamda sürekli cezası neyse çekeriz ibaresi dönüyor ama kapilmamaya çalışıyorum
Yemedim kendimi yoğurda verdim100 puan canım
Tamam dönüşüm yok. Ben de senin gibi akşam etimi de yiyeceğim, ekmeğimi de yiyeceğim diye yazacağım cuma akşamı :)Evet dönüşüm alacaksa benim ki de olacak hakkimi yediniz benim
Çok iyi ya bende 1000 ip atlar bir kuzuyu gomerim. En az 300 puan olamalı ceza ve iple ödemesin başka bişey yapsın iyice sancılı olsun cezaAy evet hilale haksızlık olmasın.. 500 atlar 3 kadeh içerim. Anlaştık, gel el sıkışalım :)
Tamam dönüşüm yok. Ben de senin gibi akşam etimi de yiyeceğim, ekmeğimi de yiyeceğim diye yazacağım cuma akşamı :)
Çok iyi ya bende 1000 ip atlar bir kuzuyu gomerim. En az 300 puan olamalı ceza ve iple ödemesin başka bişey yapsın iyice sancılı olsun ceza
Ben ceza sporu ile kaçamak yapmıyorum dediğimde diyetisyen şiddetle karşı çıktı. Yani spor yapacaksan her gün kaçamak mı yapacaksın diyordu :) meğer seni düşünerek diyormuş..Ceza benim psikolojimle oynadı aslında kafamda sürekli cezası neyse çekeriz ibaresi dönüyor ama kapilmamaya çalışıyorum
Allah'ım hayra çıkar bizitakım çıldırıyo galibaa
Kaçamak olunca işin ucunda spor yapmak eğlenceli oluyorBen ceza sporu ile kaçamak yapmıyorum dediğimde diyetisyen şiddetle karşı çıktı. Yani spor yapacaksan her gün kaçamak mı yapacaksın diyordu :) meğer seni düşünerek diyormuş..
Hiç hoşnut kalmadım bu anlaşmadan ama cezayı da kişiye göre veremeyiz yaAy evet hilale haksızlık olmasın.. 500 atlar 3 kadeh içerim. Anlaştık, gel el sıkışalım :)
Bu ip atlamayı yalamış yutmuş ben kabul etmiyorum başka spor yapsınHiç hoşnut kalmadım bu anlaşmadan ama cezayı da kişiye göre veremeyiz ya
Ay bunu konuştuk aslında seninle cardio yapayım o zaman. Tamam ip atlamayacağım :)Çok iyi ya bende 1000 ip atlar bir kuzuyu gomerim. En az 300 puan olamalı ceza ve iple ödemesin başka bişey yapsın iyice sancılı olsun ceza
Ha şöyle ceza dediğin biraz surundurmeli laylaylom cezamı olur .Ay bunu konuştuk aslında seninle cardio yapayım o zaman. Tamam ip atlamayacağım :)
Tamam kardio yapacağım. Deli gibi koşmanın ne anlamı var. Cardio yapacaksın ki etkili olsun. 100 puan için ne kadar cardio yapacağım Ceza bakanıBu ip atlamayı yalamış yutmuş ben kabul etmiyorum başka spor yapsınkoşsun meselâ
25 dk kuzum bak şimdi icim.rahat ettiTamam kardio yapacağım. Deli gibi koşmanın ne anlamı var. Cardio yapacaksın ki etkili olsun. 100 puan için ne kadar cardio yapacağım Ceza bakanıCherry Mom
Aksam dedigin akşamdi galibaSabah
2 ceviz
Öğlen
2 dilim ekmek beyaz peynir-domates tost
Ara
3yk yoğurt
Yeşilçay-maden suyu-limon
Akşam
1 kase mercimek çorbası
2yk ali nazik
3yk taze fasulye
Su 2 litre
Sporu sonra yazacağım
sabah dediğim sabahın 6sıydı geri uyudum, öğlen dediğimde 11 buçuk gibi falandı değişik bi gün oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?