- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #331.721
Akşam dediğim yarım saat sonra yicem hazırladım bekliyorumAksam dedigin akşamdi galiba
Valla ya bende diyordum maşallah kıza kuş kadar yiyorCezalar en çok seni etkiledi sankiayy ne güzel iki aydır ne bulsam yiyodum kaçamaklı olunca da menülerimi hiç yazmıyodum, bu hafta çok zor oluyo bana
Kuş gibi olsa bu kilolar nerden gelecekValla ya bende diyordum maşallah kıza kuş kadar yiyor
Sporu kesmene bağlamıştım az bile almisinKuş gibi olsa bu kilolar nerden gelecek
Hakkımı yemiyim çok abartmadım ama yedim tabi bişeylerSporu kesmene bağlamıştım az bile almisin
Cuma hedefimi revize edeyim mi? Ben aşağı doğru çıldırayım cuma gününe kadar. Bir umut bana ye sen hak ettin, aslansın kaplasın dersiniz belki :) 100 puan cardio fikri zor geldi biraz :)takım çıldırıyo galibaa
Kolay gelsin canım. Ne yedin ne içtin bu misafir ağırlama sırasında ?Selam arkadaşlar, bugün çok yoğun bir gün geçirdim. Sabah 8 buçuktan beri mutfaktayım. Misafirlerim vardı. Az önce gittiler. Tlfu yeni alabildim elime. Biraz dinlenip tekrar mutfağa gircem,fena dağınık. Baya mesaj birikmiş, okuyamadım hepsini. Yavaş yavaş okurum İnşaAllah.
Tamamdır cuma cardio yapacağım.25 dk kuzum bak şimdi icim.rahat etti
Et tabikiiCuma hedefimi revize edeyim mi? Ben aşağı doğru çıldırayım cuma gününe kadar. Bir umut bana ye sen hak ettin, aslansın kaplasın dersiniz belki :) 100 puan cardio fikri zor geldi biraz :)
Pasta türü hiç yapmam benKolay gelsin canım. Ne yedin ne içtin bu misafir ağırlama sırasında ?
64 olsun o zaman..Et tabikiio ne güzel tekliftir öylee
Tebrikler canım gayet güzel seçenekler bunlar. Eğer miktarlar da iyiyse eksi bile görebilirsin :)Pasta türü hiç yapmam benevim sobalı, özellikle patates atmamı istediler onu yaptım. Bi de kuru sebze haşlayıp kavurmam meşhur ondan yaptım. Bi de patlıcan közleme. Çok şükür sakıncalı bişey yapmadım
Pazartesi tartısı kaçtı? Hedef -1,5 dedin şaşırdım birazcık ama senin elinden kaçamayacağından eminin64 olsun o zaman..Gülen yüz şansımı riske attım ama yine de denemek istiyorum, sonuçta ne kaybederim ki? Bakalım 2 günde neler olacak :) tabiki hemen yemeği planladım.. böyle şeyler beni çok motive ediyor umarım olur..
Ayy umarım öyle olurTebrikler canım gayet güzel seçenekler bunlar. Eğer miktarlar da iyiyse eksi bile görebilirsin :)
Kız 100 puan ne ki sana sen günde en az 500 puan yapan kızsın 100 'den mi korkacaksın aaa aaa a hiç yakışıyor muCuma hedefimi revize edeyim mi? Ben aşağı doğru çıldırayım cuma gününe kadar. Bir umut bana ye sen hak ettin, aslansın kaplasın dersiniz belki :) 100 puan cardio fikri zor geldi biraz :)
Yürü be deniz kim tutar seni64 olsun o zaman..Gülen yüz şansımı riske attım ama yine de denemek istiyorum, sonuçta ne kaybederim ki? Bakalım 2 günde neler olacak :) tabiki hemen yemeği planladım.. böyle şeyler beni çok motive ediyor umarım olur..
Ne kadar az yemişsin bu diyetisten menüsunun çeyreği galibaMerhaba
Kahvaltı
2 kk peynir2 dilim ekmek3 zeytinÖğle
2 kase çorba
2 dilim ekmek
Ara
2 ceviz
1 avuç kayısı çekirdeği
Akşam
2 mezgit
Salata yağsız
2 lt su @hezeyan5381
1500 ip
45 dk yürüyüş
100 squat
20 dk bölgesel egsersiz
Birde videoCherry Mom
25 dakika cardio hiç kolay değilKız 100 puan ne ki sana sen günde en az 500 puan yapan kızsın 100 'den mi korkacaksın aaa aaa a hiç yakışıyor mu
Aslında bugün elim agzima cok gitti. Menüye yazılacak gibi değildi yemek yaparken tadina çok baktım. Biseyler doğrarken sürekli agzima attım. Çok yedim gibi geldi menüye yazamadım ama 500 ipi ekstra atladım yediklerimi telefi etsin diye. Yumurtam bitmişti 2 gündür yumurta yemedim öğleni zor ediyorumNe kadar az yemişsin bu diyetisten menüsunun çeyreği galiba
Sporlar yine göz kamaştırıyor
Ben geçen yıl yine böyle bir zayıflama serüvenin de günlük 45 dk. Yapıyordum. Bazen 2 set yapıyordum. Hızlı etki etsin diye. O daha etkisini gösteremeden ben 1 ayda pes ettim yine. Ama acayip hafiflemiştim hareketleri çok rahat yapıyordum. Şimdi yine yapmak istiyorum ama bi iki denedim yok olmadi yarıda kaldım.25 dakika cardio hiç kolay değilben 15 dakikada bittiğinde yere yapışmış oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?