Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kolay gelsin canım. Ne yedin ne içtin bu misafir ağırlama sırasında ?

Cuma hedefimi revize edeyim mi? Ben aşağı doğru çıldırayım cuma gününe kadar. Bir umut bana ye sen hak ettin, aslansın kaplasın dersiniz belki :) 100 puan cardio fikri zor geldi biraz :)
Et tabikii o ne güzel tekliftir öylee

Kolay gelsin canım. Ne yedin ne içtin bu misafir ağırlama sırasında ?
Pasta türü hiç yapmam ben evim sobalı, özellikle patates atmamı istediler onu yaptım. Bi de kuru sebze haşlayıp kavurmam meşhur ondan yaptım. Bi de patlıcan közleme. Çok şükür sakıncalı bişey yapmadım

Et tabikii o ne güzel tekliftir öylee
64 olsun o zaman.. Gülen yüz şansımı riske attım ama yine de denemek istiyorum, sonuçta ne kaybederim ki? Bakalım 2 günde neler olacak :) tabiki hemen yemeği planladım.. böyle şeyler beni çok motive ediyor umarım olur..

Tebrikler canım gayet güzel seçenekler bunlar. Eğer miktarlar da iyiyse eksi bile görebilirsin :)

Pazartesi tartısı kaçtı? Hedef -1,5 dedin şaşırdım birazcık ama senin elinden kaçamayacağından eminin bence bu hafta az olacak bol bol görcez

Cuma hedefimi revize edeyim mi? Ben aşağı doğru çıldırayım cuma gününe kadar. Bir umut bana ye sen hak ettin, aslansın kaplasın dersiniz belki :) 100 puan cardio fikri zor geldi biraz :)
Kız 100 puan ne ki sana sen günde en az 500 puan yapan kızsın 100 'den mi korkacaksın aaa aaa a hiç yakışıyor mu

Ne kadar az yemişsin bu diyetisten menüsunun çeyreği galiba
Sporlar yine göz kamaştırıyor

Ne kadar az yemişsin bu diyetisten menüsunun çeyreği galiba
Sporlar yine göz kamaştırıyor
Aslında bugün elim agzima cok gitti. Menüye yazılacak gibi değildi yemek yaparken tadina çok baktım. Biseyler doğrarken sürekli agzima attım. Çok yedim gibi geldi menüye yazamadım ama 500 ipi ekstra atladım yediklerimi telefi etsin diye. Yumurtam bitmişti 2 gündür yumurta yemedim öğleni zor ediyorumyumurtasız diyet olmuyor. Spora gelince squatin içine birazcıkta lang karistirdim beldem aşağım tutmuyor. Üstüne o bacak videosu öldürdü beni

25 dakika cardio hiç kolay değil ben 15 dakikada bittiğinde yere yapışmış oluyorum
Ben geçen yıl yine böyle bir zayıflama serüvenin de günlük 45 dk. Yapıyordum. Bazen 2 set yapıyordum. Hızlı etki etsin diye. O daha etkisini gösteremeden ben 1 ayda pes ettim yine. Ama acayip hafiflemiştim hareketleri çok rahat yapıyordum. Şimdi yine yapmak istiyorum ama bi iki denedim yok olmadi yarıda kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…