- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #331.661
Bakalım canım tam bire bir yapamıyorum öğünleri tam denk getiremiyorum. Kaçamaksiz sporla ne olursa artıkC Cagrihilal1 listeni beğendim sporlar da güzel bakalım diyetisyen yarayacak mı sana düzenin iyi gibi
Hoşgeldin canım kolay gelsin750 ml su sisemi kuytu yerden cikarttim yarin 2.5 3 lt su icmeye baslayacagim kizlar kizimi uyuttuktan sonra zumba yapacagim ve aksam yemegi olarak yagsiz yumurta yiyip ustune kardio yapacagim cok acikma olurmu bilmiyorum diyetin ilk saatleri cok acikma olursa 2 ceviz yerim
Yaninda salataa :-DHoşgeldin canım kolay gelsinakşam yumurta yetecek mi
Bence de meyve o ara öğün niyetineCherry Mom Cuma akşamı iki kadeh şarap içeceğim şimdiden söyle cezamı, 1 ya da 3 kadeh mi olacak karar vereyim :) bu arada diyetisyen dönüşüm listesinde 1 dilim ekmem 1 kadeh şarap diyor, sen ne diyorsun; yoksa cezasız da atlatabilir miyim o da bir nevi sirke bence :)
Menülerimizi başka sayfada paylaşıypruzHosbulduk ne guzel bol eksili gunler :)) neler yapiyorsun yazarmisin bizede ornek olur
Ortim menü gayet iyi havalardan dolayı yürüyüş yapamıyorsun sanirim. Yürüyüşlerine de başlayınca daha iyi sonuçlar alacaksın inşallahDünkü menüm
Sabah
Lorlu yumurta 2 dilim ekmek
Ara
3 hurma
Öğle
Taze fasülye
Bulgur pilavı
Yoğurt
Bol salata
Ara
1 dilim mısır ekmeği
1 bardak süt içine 1 çay kaşığı bal koydum sedir ağacı balı biraz hasta hissediyordum
Akşam
Bulgur pilavı
2 kaşık taze fasülye
2 kaşık yoğurt
Uyguladığın bir liste mi var. O yüzden mi yumurtaYaninda salataa :-D
bakarız duruma göre tatlımiş güç yemek başka ne olabilir kaptanımmm....bu hafta bildirim yapabilir miyim pekiii.
nasıl içiyorsun canım irkeyi ben 2 gün içtim yarım bardak suya 3-4 kaşık koyup nasıl içileceğini bilemedimGünaydın kaptanım. Her gün yaptığın sirkeden içsene sen de. Anladığım kadarıyla ciddi destek sağlıyor bağışıklık sistemi için. Hem kilo vermeye de yardımcı oluyor olabilir. Tabiki sirke içtim kilo verdim diye bir şey yoktur ama diyete uyup hareket edince o da yardımcı oluyordur bence.bu sabah da eksi gördüm ama asıl cuma tartısını merakla bekliyorum etkisini anlamak için
geçmiş olsun canım benimSağolun kizlar şimdilik iyiym ama anestezi etkisi var tabi sonra ne olur bilmem :)
Yemek yemeye korkuyorumsu bile içmedim :) neyse bu sayede 67 yi gördüm günün tesellesi
Tesekkurler canim paylastigin icinBu canım liste daha cuma günü başladım Eki Görüntüle 2588650
canım ben sana vereyim kuzum benim elm sirkem var buluşalım bir günYa evet ama 40.gun çok fazla
Evet sag olsun etiketledi yarin tamamen yaptigim sporu ve yediklerimi yazacagim aksam uye oldugum icin bugun yazmiyorum cunku sabah cok yedimMenülerimizi başka sayfada paylaşıypruzCherry Mom sizi etiketler oraya
Yok canim kendim kafamdan yapiyorum birseyler yumurta tok tuttugu icin yagsiz yiyordum 75 ten 71 e dusmustumUyguladığın bir liste mi var. O yüzden mi yumurta
Ne güzel çekmişler hemen ben cidden tüm dişlerimi çekseler umrumda değildi çok yalvardım eşime penseyle çeksek mi bile dedim çekmedi hainlerAhhh böyle bi ağrı ben de yaşadım üniversite yıllarında. Bayram tatiliydi ailemin yanına elmiştim. Ağrıdan ölecektim yaa. Bir günde kaç ilaç içtiğimi hatırlamıyorum. O zamanlar ailem hatay'da yaşıyorlardı. Çok bilmediğimiz bi şehirde bütün gün açık dişçi aramıştım. Hastane hastane gezdik. En sonunda yol üstünde bi polikliniğe sorduk diş hekimi vs. Olmadığını söyledi görevli kişi ama şu küçük cam şişelerde anestezik bi malzeme varya ondan kırdı bi pamuğa döktü dişine koy dedi. Tüpte kalanı da bana verdi. O adam aklıma geldikçe dua ediyorum ona..
Bir de ertesi gün okula dönüş var, saatler süren bi otobüs yolculuğu. Neyseki bi sorun olmadan yolculuğu atlatmıştım ama varır varmaz çektirmiştim o bana çok çektiren dişi
Tesekkurler bebegim insaallah verecez bu lanet kilolari :-D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?