Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende de aynı bakış açısı oluyor zaten daha önce defalarca yedigimiz seyler tadıni biliyoruz 1 2 dakika haz alacağız diye sonra sinir oluyuruz hiç gerek yok bende detoks suyu içiyorum :))

Valla dönüşüme ok desek hilalin menü aklıma gelip vazgeçiyorum ekmek yerine sigara böreği falan
Şarap icin 30 puanını alırım canım :)

Ay hiç yeme tadı ağzında kalacak bir tane daha ymek isteyeceksin bosversene -1 i düşün birde veda edisini
Tamam yemiyoruumm çivi çiviyi söküyo galiba hareketli olunca ağrı yapan parça daha çabuk veda ediyo bi süre rahatlıyorum şimdi rahatlık dönemindeyim inşallah bitmiştir parçalar bi daha gelmez o ağrı

Aynen yediklerimizi soylemeyede biliriz ama bunun bize hiç faydası yok kendimizi kandırırız sadece. Ama buraya kacamaklarla dolu menü yazmak istemiyor kims e o yüzden kacamaklardan uzak duruyoruz. Kacamaklarla spor cezası da var ona göre yerken iki kere düşün

Selam arkadaşlar, bugün çok yoğun bir gün geçirdim. Sabah 8 buçuktan beri mutfaktayım. Misafirlerim vardı. Az önce gittiler. Tlfu yeni alabildim elime. Biraz dinlenip tekrar mutfağa gircem,fena dağınık. Baya mesaj birikmiş, okuyamadım hepsini. Yavaş yavaş okurum İnşaAllah.

Cezalar en çok seni etkiledi sanki ayy ne güzel iki aydır ne bulsam yiyodum kaçamaklı olunca da menülerimi hiç yazmıyodum, bu hafta çok zor oluyo bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…