- 23 Mart 2016
- 31.144
- 92.471
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #331.681
Ay kaptanım.derrdiniz basinizdan aşkın zaten birde bana mı yardim edeceksiniz çok sağoluncanım ben sana vereyim kuzum benim elm sirkem var buluşalım bir gün
Kizlar itiraf edim buraya uye olduktan sonra agzima birsey atmadam sadece su ictim bi ara kendkmden gectim kim bilicek yeaa ye gitsin dedim ama yapmadim motive ediyor burasi aksama hazir corba ve makarna var ama yemeyecegim onlari ev en sevdigim ici cikolata dolgulu biskuvi dolu ama yemeyecegim zaten yedim kac defa tadi ayni yedikten sonra pismanlik yasayacagima hic yemem
Olsun canim sen kaçırma gocurme yeterBenim sıvı yalan oldu iki gün misafirim var çok üzgünüm
Afiyet olsun :)Bende de aynı bakış açısı oluyor zaten daha önce defalarca yedigimiz seyler tadıni biliyoruz 1 2 dakika haz alacağız diye sonra sinir oluyuruz hiç gerek yok bende detoks suyu içiyorum :))
Sağolun kaptanim ağrı sızı yapmadi şükür sadece agzimda ilaç kokusu kaldıgeçmiş olsun canım benim
Valla dönüşüme ok desek hilalin menü aklıma gelip vazgeçiyorum ekmek yerine sigara böreği falanCherry Mom Cuma akşamı iki kadeh şarap içeceğim şimdiden söyle cezamı, 1 ya da 3 kadeh mi olacak karar vereyim :) bu arada diyetisyen dönüşüm listesinde 1 dilim ekmem 1 kadeh şarap diyor, sen ne diyorsun; yoksa cezasız da atlatabilir miyim o da bir nevi sirke bence :)
Lor peyniri diyet için en.uygunu corek otu ile çok güzel oluyor omletlerede çok yakışıyorYag hiç Eklemiyorum. 2 ince dilim kaşar ekliyorum. O da hani Tok tutsun Diye ama evet daha da kaşar koymam bugünden sonra.
Direk peynirsiz yerim daha hizli sonuc almak icin. Olurda istedigim kiloya inersem kilomu korumak icin dediginizi uygularim tesekkurler verdiginiz bilgi icin :)Lor peyniri diyet için en.uygunu corek otu ile çok güzel oluyor omletlerede çok yakışıyor
Tam trambolini elime aldım bu mesajı gördüm oldu mu şimdiOlsun canim sen kaçırma gocurme yetervalla öyle bir ceza verririm ki 3 gün spor yapsan anca biterr
He kaçamak yapacağım diyorsun yaniTam trambolini elime aldım bu mesajı gördüm oldu mu şimdidünkünden mi yapsam düz zıplasam mı kararsız kaldım
Ay hiç yeme tadı ağzında kalacak bir tane daha ymek isteyeceksin bosversene -1 i düşün birde veda edisini
Tamam yemiyoruummAy hiç yeme tadı ağzında kalacak bir tane daha ymek isteyeceksin bosversene -1 i düşün birde veda edisini
Sabah akşam 2 çorba kaşığı sirke üstüne su koyuyorum bir çay bardağı içiyorum.nasıl içiyorsun canım irkeyi ben 2 gün içtim yarım bardak suya 3-4 kaşık koyup nasıl içileceğini bilemedim
Eksidesin zaten haftaya yaparsınBenim sıvı yalan oldu iki gün misafirim var çok üzgünüm
Daha da ekside olsam fena mı olurduEksidesin zaten haftaya yaparsın
Aynen yediklerimizi soylemeyede biliriz ama bunun bize hiç faydası yok kendimizi kandırırız sadece. Ama buraya kacamaklarla dolu menü yazmak istemiyor kims e o yüzden kacamaklardan uzak duruyoruz. Kacamaklarla spor cezası da var ona göre yerken iki kere düşünKizlar itiraf edim buraya uye olduktan sonra agzima birsey atmadam sadece su ictim bi ara kendkmden gectim kim bilicek yeaa ye gitsin dedim ama yapmadim motive ediyor burasi aksama hazir corba ve makarna var ama yemeyecegim onlari ev en sevdigim ici cikolata dolgulu biskuvi dolu ama yemeyecegim zaten yedim kac defa tadi ayni yedikten sonra pismanlik yasayacagima hic yemem
Cezalar en çok seni etkiledi sankiAynen yediklerimizi soylemeyede biliriz ama bunun bize hiç faydası yok kendimizi kandırırız sadece. Ama buraya kacamaklarla dolu menü yazmak istemiyor kims e o yüzden kacamaklardan uzak duruyoruz. Kacamaklarla spor cezası da var ona göre yerken iki kere düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?