- 20 Ağustos 2019
- 769
- 2.622
- 43
- 32
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #332.541
Merhaba
Hoşgeldin aramıza.. kalan kilolarına bizim takımda beraberce veda ederiz umarım
Tşk edrm cnm,Tebrikler canım. Bir direnç kilosundasın muhtemelen. Bu son hafta olsun ve gelecek hafta 58 lerde görelim seni :)
Umutumut82 girmissin tatlim neden yazmadin herşey yolunda mı
Hayırdır
Hee ok canim hadi hayırlısıKuzum oglanin okul mahkemesi var
Hesaplamada hata olmuşta yanlis olmaması için sorayım :)Arkadaslar bu hafta 72.1 geldim ben
72.9/72.1/- 0.10/%1.09
Melitacim niye liste odaklasin bu kadar :) önce bir gel her gün paylasim yap menü olsun kilo olsun sen haftada bir iki selam verip kaçıyorsunherkese hayırlı cumalar ....kaptanım benim listeye eklenme tarihi me bakacaktın
ay ne bileyim canım ya ...seviyorum ismim orada yazılınca..bir beni motive ediyo....kendimi ona şartlandırmışım herhaldeMelitacim niye liste odaklasin bu kadar :) önce bir gel her gün paylasim yap menü olsun kilo olsun sen haftada bir iki selam verip kaçıyorsunliste olsun olmasin yine takip edilir kilo bildirimlerinin merak etme
Buyrunuz hedeflerimiz
Kuzum yine alt listemiz var ya orada takip ederiz seni merak etme önemli olan kilo vermekay ne bileyim canım ya ...seviyorum ismim orada yazılınca..bir beni motive ediyo....kendimi ona şartlandırmışım herhalde
Buyrunuz hedeflerimiz
Teşekkür ederim kaptanımtebrikler hocam
Teşekkür ederimSüpersin canım tebrikler
Sabah aç karnina iyi olur canım bugün geçti artık pazartesi söylersin olur mu16 şubat listeye girme tarihim...ozaman ben kilo bildirimimi sabah aç karnına mı yapayım ...cumartesi yada pazar sabahımı yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?