- 23 Mart 2016
- 31.122
- 92.437
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #332.561
Görmemiştir mesajları gördüğünde mutlaka yazar
Cnm,Görmemiştir mesajları gördüğünde mutlaka yazar
Ya anka kaptan hesabı kapatmış
Ayrılmış baksana o arayı kaçırmışım benInşallah ortim devam edeceğim. @Bmnxx di galiba niki
Evet kontrol amaçlı bildiriyoruzCnm,
Pazartesi kilo bildirimi var mı sizde?
Benim hedefim yine 99.9 canım umarım bu hafta görürüm o 2 hanelileri zaten görürsem kendime ödül vericemBuyrunuz hedeflerimiz
Hoşgeldin aramızaCnm,
Pazartesi kilo bildirimi var mı sizde?
Listeyi bugünlük başka bi kaptan yapacakmış anladığın kadarıylaYa anka kaptan hesabı kapatmışçok.uzuldum ya onca emek verdi ve böyle ayrıldı seni direk listeye alırız bu durumda canım herhalde orada bir liste olusmayacak anladigim kadarıyla
Bence göreceksinBenim hedefim yine 99.9 canım umarım bu hafta görürüm o 2 hanelileri zaten görürsem kendime ödül vericem
Tmm kaptanimSizin listede yer alabilir bugun canım listenize transfer olarak belirtebilirsiniz
canım sen şimdi bir yap bak emnis güzel söylemiş iki çift laf edelim16 şubat listeye girme tarihim...ozaman ben kilo bildirimimi sabah aç karnına mı yapayım ...cumartesi yada pazar sabahımı yapayım
canım hoşgeldin aramıza sabahleyin bir arkadaşımın babası vefat etmişti cenaze evine gitmiştim yeni geldim geçmişi okuyup yazarım inşallah buradan mezun olursun tatlımMerhaba Kızlar,
Bizim 12. takım kapandı.
Acaba sizin takımda yer var mı?
canım yeni geldim mesajları okuyorum
Evet ayrılmış. Oda çok iyi gidiyordu hastalık falan inşallah etkilememiştir onu da. Onca emek veriyorsun böyle aksilikler çıkınca olaydan kopuyorsun bir andaAyrılmış baksana o arayı kaçırmışım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?