- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #332.581
o hastanede olduğu için sağlık iznine ayrıldı değilse bildirim yapamadığı için diskalifiye olacaktı tatlımEvet ayrılmış. Oda çok iyi gidiyordu hastalık falan inşallah etkilememiştir onu da. Onca emek veriyorsun böyle aksilikler çıkınca olaydan kopuyorsun bir anda
Kızlar mercimek köftesi cıss tan sayılıyor mu ona göre yemeyeceğim yine spor cezası almak istemiyorum
Porsiyonu dengelersen bence yenebilir canım :)Kızlar mercimek köftesi cıss tan sayılıyor mu ona göre yemeyeceğim yine spor cezası almak istemiyorum
Kuzucugun ban kalkmadı mı dahaPorsiyonu dengelersen bence yenebilir canım :)
Sabaah aksam giriyor kk ya ama erişim engeli var tabi :/Kuzucugun ban kalkmadı mı daha
Sabaah aksam giriyor kk ya ama erişim engeli var tabi :/
Akşam ban yedi ya akşam.kalkar :))
Kız gulme
Kilonu yazmadin ya kuzum o yüzden eklememistimay beni bir lisyete ekleyinde altada olsa bir kendimi göreyim....dimi ama...yazık ettim kendime.....zaten.....
Hoşgeldin aramıza
Tşk edrm cnm, hoşbuldum.canım hoşgeldin aramıza sabahleyin bir arkadaşımın babası vefat etmişti cenaze evine gitmiştim yeni geldim geçmişi okuyup yazarım inşallah buradan mezun olursun tatlım
Tebrikler canım
Aramıza hoşgeldin canım.Hoşbuldum,
Anka sağolsun, çok ilgiliydi aslında. Ama yeterli paylaşım olmuyordu galiba. Sanırım böylesi daha iyi oldu, takım devam etseydi Anka daha çok yıpranırdı belki. Hayırlısı diyorum.
Sonuçta burdayım ve yaklaşık 5 aydır devam eden diyet maceramda hedefime burada ulaşırım umarım.
Canım gayet iyi gitti bu hafta senin beklentin yüksek olduğundan seni tatmin etmedi.Selam kızlar
Kilom 64,7.. bir önceki cuma 66,5 tum.. ona göre tabiki iyi ama maalesef hedefim tutmadı... ama bu kiloyu salı sabahı görmüştüm zaten. Salıdan Cuma’ya ne diyet ne spor bana 100 gr bile yaramamış :)
canım hedef kilon kaç peki onu da listeye ekleyelimAyyy ben kendimi tanıtmadım,
Ben Elif, 26 yaşındayım . Kilom şu an 59. (Boyum 1,62. Diyete başladığımda 72,5 kg civarındaydım. E bu boyda bu kilo pek hoş durmuyordu.) 5 Aydır sıkı diyetteyim. İşin aslı fena halde bunaldım artık diyetten. Bu gruplar olmasa çoktan bırakırdım galiba. Umarım güzel bi motivasyonla kilolarımızdan kurtuluruz.
Cnm, Hedefim 57canım hedef kilon kaç peki onu da listeye ekleyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?