- 29 Nisan 2018
- 778
- 2.632
- 43
- 37
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #332.621
Hoşgeldin hedefine ulaşırsın inşallahmerhaba, teşekkürler
:) Tekrar hoşgeldin
Allah bağışlasın oğlunu ❤ daha önce güzel kilo vermişsin bu sefer hep birlikte yeniden başarırız ins ☺
evet inanıyorum :)
peki takımın rutini nedir :) günlük spor vs var mı bilgilendirebilir misiniz, ilk sayfaya baktım ama göremedim sanırım :)
özellikle spor konusunda çok tembelleştim, kilo verdiğim dönemde haftada 2 gün leslie ile 3 mil yapardım, çok da güzel etki ederdi, ahhh şimdi bir gaza gelsem de yapsam diye bekliyorum
Hoşgeldiinmerhaba arkadaşlar,
zayıflama aday adayı olarak grubunuza dahil olmak isterim :)
güncel kilo bildirimimi yarın sabah yapmamı kabul eder misiniz
yaşım 30,
2buçuk yaşında bıcırık bir oğlum var
daha önce iki ayda 13 kilo verdim ancak hamilelik sebebiyle tekrar aldım,
yeniden 36 beden olmak için sabırsızlanıyorum
Aa ben yağlı sanıyodumLabne en kalorisiz peynir
Canım aşağıdaki sayfada günlük menü ve sporlarimizi hergun yaziyoruz sende yarından itibaren yazabilirsin :)
5.Takım Menü ve Spor Listeleri
5.takım MENÜ VE SPOR PAYLAŞIM ALANI :kk77::spor: Arkadaşlar ilgili sayfamızda sadece menü ve sporlarımızı paylaşacağız,cevaplama-yorumlama yapmayacağız. Yorumlarımızı 'alıntıla ' yaparak kendi ekip sayfamız içerisinde 'alıntıları ekle' diyerek yapacağız. Güzel menü ve şahane sporlarınızı...www.kadinlarkulubu.com
Sporları yine günlük ben tutuyorum puanlarına göre hesaplıyorum cumadan cumaya paylaşıyorum bir iki sayfa önce paylaştım bugünü bakabilirsin :) sporda da kendi içimizde yarışıyoruz takımı ikiye bolduk senide eklerim yine oradaki tablomuza yani sen bir an önce basla☺
Elifcig93 senide ekliyorum aynı şekilde canım :)
Takıma gelen her yeni üye yukarıdaki şartları “okudum kabul ettim” diye beyan etmek zorundadır.
Ayy karistirdim mi benHesaplamada hata olmuşta yanlis olmaması için sorayım :)
100 gr mi aldınız ? Geçen hafta kaçtı soylememistiniz galiba geç girmistiniz
Gecen cuma yazmadiniz bende bilmiyorum :)))Ayy karistirdim mi ben
72 mi olmustum
Hoş geldin cnm,merhaba arkadaşlar,
yaşım 30,
tşk edrm cnm,Yolun sonuna gelmişsin canım. Son bir kaç kg gitmez bir sendrom olur ya insanda. En azından buna girmiyor çabalıyorsun. Bence emeğinin karşılığını alacaksın
Hoşgeldin canımmerhaba arkadaşlar,
yaşım 30,
Ay birincilerene yazcam ben yaa
Kuzum ne yazcam var mı izin dönüşünde hızlı aldigin kilonun hizli gittgini.. haftanin 6 gün full spor yaptığını yerleşmeyen bir.kilo olduğu için hızlı gittiğinden bahsdersin kısacasıAy birincilerene yazcam ben yaa
Topluma hitap etmek korkulu rüyamKuzum ne yazcam var mı izin dönüşünde hızlı aldigin kilonun hizli gittgini.. haftanin 6 gün full spor yaptığını yerleşmeyen bir.kilo olduğu için hızlı gittiğinden bahsdersin kısacası ☺ yeterki birinci ol :)))
Topluma hitap etmek korkulu rüyam
Aynen ortim marulu ye bol bolTamam ben az koydum bulgurunu zaten bir de yerken 2 marula bir tane sarıyorumo zaman mantıklı oluyor
67,5Yeni hedefleri alabiliriiimm
Hedefinden daha iyi sonuç alacaksın bence bu hafta
Sırf tutturayim artık diye uyanıklık yaptımHedefinden daha iyi sonuç alacaksın bence bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?