Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

:) Tekrar hoşgeldin
Allah bağışlasın oğlunu ❤ daha önce güzel kilo vermişsin bu sefer hep birlikte yeniden başarırız ins ☺

evet inanıyorum :)

peki takımın rutini nedir :) günlük spor vs var mı bilgilendirebilir misiniz, ilk sayfaya baktım ama göremedim sanırım :)

özellikle spor konusunda çok tembelleştim, kilo verdiğim dönemde haftada 2 gün leslie ile 3 mil yapardım, çok da güzel etki ederdi, ahhh şimdi bir gaza gelsem de yapsam diye bekliyorum

Canım aşağıdaki sayfada günlük menü ve sporlarimizi hergun yaziyoruz sende yarından itibaren yazabilirsin :)

Sporları yine günlük ben tutuyorum puanlarına göre hesaplıyorum cumadan cumaya paylaşıyorum bir iki sayfa önce paylaştım bugünü bakabilirsin :) sporda da kendi içimizde yarışıyoruz takımı ikiye bolduk senide eklerim yine oradaki tablomuza yani sen bir an önce basla

Elifcig93 senide ekliyorum aynı şekilde canım :)

Hoşgeldiin en kısa sürede hedefine ulaşırsın umarımm
Labne en kalorisiz peynir
Aa ben yağlı sanıyodum

ahh bu çok iyi oldu, hemen inceliyorum,

bu arada;

Takıma gelen her yeni üye yukarıdaki şartları “okudum kabul ettim” diye beyan etmek zorundadır.

beyanım da şurda dursun

Hoş geldin cnm,
Ben de yeni sayılırım.
Herkes çok tatlı burada. Harika kilolar vericez birlikte

Hoşgeldin canım
kızlar eve geldim bugünki cenaze olayı beni cok etkiledi listeyi yapma sırası bizim takımda gece bakarım ben bir toparlanayım da

Topluma hitap etmek korkulu rüyam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…