Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay birincilerene yazcam ben yaa
Ben hemen konuşma metnini yazayım kopyala yapıştır yaparsın.
Eeeyyy kk grubu arkadaşlarım,kardeşlerim,teyzelerim, bacılarım. Ben bu hafta 1. Oldum ama sorun bakalım nasıl birinci oldum. Çok hopladım çok zıpladım. Zayiflamami zıplamaya borçluyum.(bu kısımdan sonra herkes trambolin fiyatlarına bakmaya baslar). Ayrıca grubumuzun en iyi zayıflayamayani olan hilal arkadaşımız da bana çok destek oldu. Hepinize teşekkür ederim (Niye ediyo ki bize teşekkür biz bisey yapmadık ki ).

Bunu yazarsam teyzelerim dedim diye beni diskalifiye edebilirler
Ben 6. Takimami gitsem acaba bi daha birinci olamazlar.siz birinci olursunuz
Neler duyuyorumm

boşver kilo almayı zayıflayarak oluruz birinci hadi bu hafta sıkı tutalım birinci olalım, bide biz tadalım bu hafta 2 gün kesin değişik bişiler denicem
Ben söz veremiyorum. Oz güvenim yıkıldı. Rejim yapıyorum demeye utanıyorum artık. Üst kattaki komşuyla spora başlayacağız. Dün gelmiş bana diyor ki sende bu kadar uğraşıyorsun veremedin kilo spora başlayınca senden önce zayifliyormusum bide ben iyice sinir olursun. Manyak kadın ya sinirimi bozdu

hadsiz ins kilo veremezde öyle kolay bişey olmadıgini görür
Sen ona inat saldır kuzum

Seni sporsuz hayal edemiyorum
Ben de edemiyorum belki yaparım arada ama yapamayabilirim de. Arkadaşlarımız olacak haftaya. Ayrıca bir sonraki hafta eşimin doğum günü ama çalışacağı için haftaya kutlarız muhtemelen. Fırsat olursa tabiki yaparım ama olmamalı ihtimali yüksek bakalım..

Teşekkürleer
ay ben o kadar açlıkla gram gram kilo verebiliyorum ancak ,
pawlover cnm sen ne yapıyosun öyle ???????
Ben bi hafta boyu fotosentez yapsam bu kadar veremem
Kasımda tüp bebek tedavisi için izne ayrılmıştım, bebek tutunmuştu ama geçen hafta kalbinin durduğunu öğrendik. O yüzden bu kadar hızlı gitti yoksa mümkünatı yoktu zaten
Ay öyle diyenlere totonla gül geç ne takıyosun milleti sen kendin için vercen onlar istediğini desin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…