- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #332.641
Onu C Cagrihilal1 de yapıyo yalnız değilsinSırf tutturayim artık diye uyanıklık yaptımbakalımmm :))
Ben hemen konuşma metnini yazayım kopyala yapıştır yaparsın.Ay birincilerene yazcam ben yaa
Ben 6. Takimami gitsem acaba bi daha birinci olamazlar.
Hedefim sabit kalmak :) haftaya az sporlu bol aksiyonlu geçecek. Yememeye çalışacağım, belki hiç spor bile yapamayabilirim. O yüzden sabit kalsam bana yeter :) tabiki altı da kabulüm.Yeni hedefleri alabiliriiimm
Bunu yazarsam teyzelerim dedim diye beni diskalifiye edebilirlerBen hemen konuşma metnini yazayım kopyala yapıştır yaparsın.
Eeeyyy kk grubu arkadaşlarım,kardeşlerim,teyzelerim, bacılarım. Ben bu hafta 1. Oldum ama sorun bakalım nasıl birinci oldum. Çok hopladım çok zıpladım. Zayiflamami zıplamaya borçluyum.(bu kısımdan sonra herkes trambolin fiyatlarına bakmaya baslar). Ayrıca grubumuzun en iyi zayıflayamayani olan hilal arkadaşımız da bana çok destek oldu. Hepinize teşekkür ederim (Niye ediyo ki bize teşekkür biz bisey yapmadık ki ).
Neler duyuyorummBen 6. Takimami gitsem acaba bi daha birinci olamazlar.siz birinci olursunuz
Seni sporsuz hayal edemiyorumHedefim sabit kalmak :) haftaya az sporlu bol aksiyonlu geçecek. Yememeye çalışacağım, belki hiç spor bile yapamayabilirim. O yüzden sabit kalsam bana yeter :) tabiki altı da kabulüm.
Biz birinci olalım diye kendimi feda ediyorum. Oraya gider kilo alırım.Bunu yazarsam teyzelerim dedim diye beni diskalifiye edebilirler
Neler duyuyorumm
boşver kilo almayı zayıflayarak oluruz birinciBiz birinci olalım diye kendimi feda ediyorum. Oraya gider kilo alırım.
Kaptanım başınız sağolsun Allah ailesine sabır versinHoşgeldin canım
kızlar eve geldim bugünki cenaze olayı beni cok etkiledi listeyi yapma sırası bizim takımda gece bakarım ben bir toparlanayım da
Ben söz veremiyorum. Oz güvenim yıkıldı. Rejim yapıyorum demeye utanıyorum artık. Üst kattaki komşuyla spora başlayacağız. Dün gelmiş bana diyor ki sende bu kadar uğraşıyorsun veremedin kilo spora başlayınca senden önce zayifliyormusum bide ben iyice sinir olursun. Manyak kadın ya sinirimi bozduboşver kilo almayı zayıflayarak oluruz birincihadi bu hafta sıkı tutalım birinci olalım, bide biz tadalım bu hafta 2 gün kesin değişik bişiler denicem
hadsizBen söz veremiyorum. Oz güvenim yıkıldı. Rejim yapıyorum demeye utanıyorum artık. Üst kattaki komşuyla spora başlayacağız. Dün gelmiş bana diyor ki sende bu kadar uğraşıyorsun veremedin kilo spora başlayınca senden önce zayifliyormusum bide ben iyice sinir olursun. Manyak kadın ya sinirimi bozdu
54,5 olsun bu hafta benim. Ödemli günlere girdim belki veremem daha fazlaYeni hedefleri alabiliriiimm
Aaa bu hafta listeye gireceksin hocam :)54,5 olsun bu hafta benim. Ödemli günlere girdim belki veremem daha fazla
İşte korkuyorum veremem diyeAaa bu hafta listeye gireceksin hocam :)
Ben de edemiyorum belki yaparım arada ama yapamayabilirim de. Arkadaşlarımız olacak haftaya. Ayrıca bir sonraki hafta eşimin doğum günü ama çalışacağı için haftaya kutlarız muhtemelen. Fırsat olursa tabiki yaparım ama olmamalı ihtimali yüksek bakalım..Seni sporsuz hayal edemiyorum
Teşekkürleer
Kasımda tüp bebek tedavisi için izne ayrılmıştım, bebek tutunmuştu ama geçen hafta kalbinin durduğunu öğrendik. O yüzden bu kadar hızlı gitti yoksa mümkünatı yoktu zatenay ben o kadar açlıkla gram gram kilo verebiliyorum ancak ,
pawlover cnm sen ne yapıyosun öyle ???????
Ben bi hafta boyu fotosentez yapsam bu kadar veremem
Ay öyle diyenlere totonla gül geç ne takıyosun milleti sen kendin için vercen onlar istediğini desinBen söz veremiyorum. Oz güvenim yıkıldı. Rejim yapıyorum demeye utanıyorum artık. Üst kattaki komşuyla spora başlayacağız. Dün gelmiş bana diyor ki sende bu kadar uğraşıyorsun veremedin kilo spora başlayınca senden önce zayifliyormusum bide ben iyice sinir olursun. Manyak kadın ya sinirimi bozdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?