- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #332.661
Kuzum sen kaç yaşındasın ki ben mesela senin teyzen olabilirim 49 yaşonda olarakBunu yazarsam teyzelerim dedim diye beni diskalifiye edebilirler
Neler duyuyorumm
Kaçamakları nasıl cezalandırdığını söylemeyi unutmuşsunCanım aşağıdaki sayfada günlük menü ve sporlarimizi hergun yaziyoruz sende yarından itibaren yazabilirsin :)
5.Takım Menü ve Spor Listeleri
5.takım MENÜ VE SPOR PAYLAŞIM ALANI :kk77::spor: Arkadaşlar ilgili sayfamızda sadece menü ve sporlarımızı paylaşacağız,cevaplama-yorumlama yapmayacağız. Yorumlarımızı 'alıntıla ' yaparak kendi ekip sayfamız içerisinde 'alıntıları ekle' diyerek yapacağız. Güzel menü ve şahane sporlarınızı...www.kadinlarkulubu.com
Sporları yine günlük ben tutuyorum puanlarına göre hesaplıyorum cumadan cumaya paylaşıyorum bir iki sayfa önce paylaştım bugünü bakabilirsin :) sporda da kendi içimizde yarışıyoruz takımı ikiye bolduk senide eklerim yine oradaki tablomuza yani sen bir an önce basla☺
Elifcig93 senide ekliyorum aynı şekilde canım :)
O zaman biz seni sabit bekleyelim eksi gelirse kutlama yaparızBen de edemiyorum belki yaparım arada ama yapamayabilirim de. Arkadaşlarımız olacak haftaya. Ayrıca bir sonraki hafta eşimin doğum günü ama çalışacağı için haftaya kutlarız muhtemelen. Fırsat olursa tabiki yaparım ama olmamalı ihtimali yüksek bakalım..
Tavşanın gözüne ışık tutmuşunuz gibi kalakalırım kaptanım yapmayalım öyle şeylereline mikrpfonda verelim
amin canım ama babamı yeni kaybedince bu ortamlara daha hazır değilmişimKaptanım başınız sağolsun Allah ailesine sabır versin
26yım daha ama olsun kaptanım ablasın sen dahaKuzum sen kaç yaşındasın ki ben mesela senin teyzen olabilirim 49 yaşonda olarak
Kaç saat düşünüpte yazabilcem Allah bilir, iş mailleri için bile arkadaşlarıma okutup düzgün mü diye sonra yollayan bi insan olarak çok zorlu bi yazı beni bekliyoKızlar
2. Oldunuz tebrik ederimpawlover sen de birinci oldun canım tebrikler. Halka sesleniş konuşmanı bekliyoruz :)
Kusura bakma cnm, bilmiyodum. Allah Hayırlısını versin.Teşekkürleer
Kasımda tüp bebek tedavisi için izne ayrılmıştım, bebek tutunmuştu ama geçen hafta kalbinin durduğunu öğrendik. O yüzden bu kadar hızlı gitti yoksa mümkünatı yoktu zaten
bak sen doğduğunda ben çalışmaya başlamışım ama bu arada biraz kilo versem kimse 49 deme,z şimdi bile 45 yoksundur diyorlar çıtır olup size rakip çıkarım26yım daha ama olsun kaptanım ablasın sen daha
Kuzum elif e yazdığını yazsan o bile yeterliKaç saat düşünüpte yazabilcem Allah bilir, iş mailleri için bile arkadaşlarıma okutup düzgün mü diye sonra yollayan bi insan olarak çok zorlu bi yazı beni bekliyo
Ne kusuruKusura bakma cnm, bilmiyodum. Allah Hayırlısını versin.
Başınız saolsun kaptanım.Hoşgeldin canım
kızlar eve geldim bugünki cenaze olayı beni cok etkiledi listeyi yapma sırası bizim takımda gece bakarım ben bir toparlanayım da
Sağlıkla huzurla daha nice yaşların olsun kaptanıımmbak sen doğduğunda ben çalışmaya başlamışım ama bu arada biraz kilo versem kimse 49 deme,z şimdi bile 45 yoksundur diyorlar çıtır olup size rakip çıkarım
Valla yaaa kac kurbanım var bu haftaKaçamakları nasıl cezalandırdığını söylemeyi unutmuşsunKarın kaslarımın sana isyan edesi var :)
Haaa bugün sevgililer günü şarap ondan yeni düştü jetonBugünkü menüm
sabah ;2 dilim ekmek, 2 yumurta ile omlet
öğlen : iki dilim ekmek ile 3 porsiyon protein (peynir ve hindi fümeli) ile sandviç
ara;7 badem 1 kivi
akşam ; 2 fırında baget salata
ara ;3 kadeh şarap( belki 2kadeh şarap biraz peynir de olabilir )
2 lt su
Spor ; 500 ip, 5 bin adım ..
-ceza sporum ise ; 20 dakika bölgesel 100 squat 300 Mekik ( 150 yaptım, kalanını akşama yapacağım ) etti 90 puan :)
Söylem e Söylem e sürpriz yaparızValla yaaa kac kurbanım var bu hafta
Cezalarımız çok caydırıcı gitmeden bidaha düşünAy ben çok geç kaldım. Yarına görüşürüz .
Bu akşam yapacağım kaçamaklar için şimdiden özür diler, cezamı çekmeye hazırım.
Herkese iyi akşamlar.
Azcık ye bari hem vücut bi şaşırmış olurKizlar eşimde bana pasta almış üzerinde seni seviyorum yazıyor birde demez mi sana sürpriz yaptım ama oglumla ben yiyebileceğiz uzgunum
Yok böyle bir kurnazlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?