Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kaçamakları nasıl cezalandırdığını söylemeyi unutmuşsun Karın kaslarımın sana isyan edesi var :)

O zaman biz seni sabit bekleyelim eksi gelirse kutlama yaparız
eline mikrpfonda verelim
Tavşanın gözüne ışık tutmuşunuz gibi kalakalırım kaptanım yapmayalım öyle şeyler

Kızlar
2. Oldunuz tebrik ederim pawlover sen de birinci oldun canım tebrikler. Halka sesleniş konuşmanı bekliyoruz :)
Kaç saat düşünüpte yazabilcem Allah bilir, iş mailleri için bile arkadaşlarıma okutup düzgün mü diye sonra yollayan bi insan olarak çok zorlu bi yazı beni bekliyo

Teşekkürleer

Kasımda tüp bebek tedavisi için izne ayrılmıştım, bebek tutunmuştu ama geçen hafta kalbinin durduğunu öğrendik. O yüzden bu kadar hızlı gitti yoksa mümkünatı yoktu zaten
Kusura bakma cnm, bilmiyodum. Allah Hayırlısını versin.

Hoşgeldin canım
kızlar eve geldim bugünki cenaze olayı beni cok etkiledi listeyi yapma sırası bizim takımda gece bakarım ben bir toparlanayım da
Başınız saolsun kaptanım.
Bugünden beri ben de bir tuhafım. Bugün bizim nişanlanma tarihimiz. Sabah o nişandaki annemin konuşmasını hatırlattı feysbuk onu dinledik. Sonuçta annemi özlediğim ve de özleyeceğim bu son derece normal. ama sesini duymak başka türlü etkiledi beni. Burnumun direği sızladı ve aslında ne hissettiğimi anlatacak kelime de yok.

bak sen doğduğunda ben çalışmaya başlamışım ama bu arada biraz kilo versem kimse 49 deme,z şimdi bile 45 yoksundur diyorlar çıtır olup size rakip çıkarım
Sağlıkla huzurla daha nice yaşların olsun kaptanıımm

Ayy kaptanım inşallah senin yaşına geldiğinde bende böyle hava atarım görenler 15-16 sanıyo İş yerinde stajer muamelesi falan görüyorum şuan çok kötü

Haaa bugün sevgililer günü şarap ondan yeni düştü jeton

Ay ben çok geç kaldım. Yarına görüşürüz .
Bu akşam yapacağım kaçamaklar için şimdiden özür diler, cezamı çekmeye hazırım.
Herkese iyi akşamlar.
Cezalarımız çok caydırıcı gitmeden bidaha düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…