- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #332.681
Neyseki biz kutlamıyoruz çok şanslıyım14 Şubat cezaları bekle beni
Biz sevgililer gününü dikkate almayız aslında ama bizim için özel bir gün o yüzden akşam keyif yapalım dedik :)Haaa bugün sevgililer günü şarap ondan yeni düştü jeton
Ay ye sen de. Spor cezası verirsin kendine.. madem sana alınmış onları da vücudu da şaşırtmak şart olduKizlar eşimde bana pasta almış üzerinde seni seviyorum yazıyor birde demez mi sana sürpriz yaptım ama oglumla ben yiyebileceğiz uzgunum
Yok böyle bir kurnazlık
Cezamı çektim hakkım olanı alacağım..14 Şubat cezaları bekle beni
Kılıçtan geçirdin resmen takımı bu hafta. Ama fena mı oldu bak derece geldi. Daha çok ceza, daha çok derece..Valla yaaa kac kurbanım var bu hafta
Aynen kendi benden geniş ben bisey yapmadan zayıflarım havasın daC Cagrihilal1 üst komşulara inat motive oluyoruz.. hiç bir şey seni bu yoldan alı koyamaz..
Kız senin spor yapasın var bence kendine ceza arıyorsun. Bi peynirle geliyon bi kahveyle. Memuru boşa oyalamaktan 100 puan ceza sana
Devami da daha cok kacamak oluyor demiKılıçtan geçirdin resmen takımı bu hafta. Ama fena mı oldu bak derece geldi. Daha çok ceza, daha çok derece..
Ye azıcık ne olacak senin cezanı ben vereyim miKizlar eşimde bana pasta almış üzerinde seni seviyorum yazıyor birde demez mi sana sürpriz yaptım ama oglumla ben yiyebileceğiz uzgunum
Yok böyle bir kurnazlık
Valla hiç yapasım yok ama temizlik duş üstüne bi kahve gider bee dedimKız senin spor yapasın var bence kendine ceza arıyorsun. Bi peynirle geliyon bi kahveyle. Memuru boşa oyalamaktan 100 puan ceza sana
Azcık ye bari hem vücut bi şaşırmış olur
Bakkk yaaaa midem buna alışkın değil ya zehirlenirsemYe azıcık ne olacak senin cezanı ben vereyim mi
Gitsin be afiyet olsun. Onun günahı olmaz benceValla hiç yapasım yok ama temizlik duş üstüne bi kahve gider bee dedim
Canım yeni takımın hayırlı olsun. Sağlıklı bi şekilde kilo vermeye devam edersin inş. Yolundan geleceğim. Hedefime ulaşacağımAyyy ben kendimi tanıtmadım,
Ben Elif, 26 yaşındayım . Kilom şu an 59. (Boyum 1,62. Diyete başladığımda 72,5 kg civarındaydım. E bu boyda bu kilo pek hoş durmuyordu.) 5 Aydır sıkı diyetteyim. İşin aslı fena halde bunaldım artık diyetten. Bu gruplar olmasa çoktan bırakırdım galiba. Umarım güzel bi motivasyonla kilolarımızdan kurtuluruz.
Efendime söyleyeyimBakkk yaaaa midem buna alışkın değil ya zehirlenirsem
Yiyim.mi
Hilal kaç puan ceza vercen
Teşekkür ederiz. Geçmiş olsun size deCanım yeni takımın hayırlı olsun. Sağlıklı bi şekilde kilo vermeye devam edersin inş. Yolundan geleceğim. Hedefime ulaşacağım
Merhaba arkadaşlar. 12. Takım üyesiydim. Sağlık sorunlarımdan dolayı izne ayrıldım. İnşallah tekrar döneceğim kilo verme yolculuğuma. Hepinize güzel sağlıklı kilo vermeler
Dinlenmek
İnsafsız ben pastaya 60.puan verdim herkeseEfendime söyleyeyim
50 şinav
200 squat bunlar 10 puan etse
500 ip (bunu yazarken bende 200 ip atlamıştım onu listeye yazmayı unutmusum sen onuda şey yap)
110 puanla yırtarsın ye gitsin
Canım biz burdayız sağlık sorunları yüzünden izinli yazdırsaydın düzelince hemen gelirdin bekleriz bize eğer istersenCanım yeni takımın hayırlı olsun. Sağlıklı bi şekilde kilo vermeye devam edersin inş. Yolundan geleceğim. Hedefime ulaşacağım
Merhaba arkadaşlar. 12. Takım üyesiydim. Sağlık sorunlarımdan dolayı izne ayrıldım. İnşallah tekrar döneceğim kilo verme yolculuğuma. Hepinize güzel sağlıklı kilo vermeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?